Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Οι λεπτομέρειες του deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Έβερτον για Μιραλάς



Οι λεπτομέρειες του deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Έβερτον για Μιραλάς
Στην Αθήνα φτάνει το βράδυ της Κυριακής ο Κέβιν Μιραλάς που θα ολοκληρώσει τη μεγάλη επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» φτάσανε το βράδυ του Σαββάτου σε συμφωνία με την Έβερτον για τον Βέλγο άσο με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για δανεισμό ως το τέλος
της σεζόν, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.
Μάλιστα και από την Αγγλία κάνουν λόγο για τις λεπτομέρειες του deal με την «Daily Mail» να αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες σχετικά με την πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός στην Έβερτον.
Έτσι σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα, η πρόταση που έγινε ήταν δανεισμός ως το καλοκαίρι με την οψιόν αγοράς να τοποθετείται στις 5 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή στα 5,6 εκατομμύρια ευρώ.
Από τη μεριά του και το μεγάλο ειδησεογραφικό πρακτορείο του SkySports αναφέρεται στην επιστροφή του Μιραλάς στο Λιμάνι, τονίζοντας: «Ο Μιραλάς συμφώνησε να γυρίσει στον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού, γυρίζοντας στον σύλλογο που αγωνίστηκε για 15 μήνες πριν υπογράψει στην Έβερτον το καλοκαίρι του 2012», ενώ προσθέτει πως η Έβερτον θα βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της.
Το BBC υπογραμμίζει για την επιστροφή του Βέλγου άσου στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έφτασε σε συμφωνία για να αποκτήσει ξανά τον φορ της Έβερτον, Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος βοήθησε την ελληνική ομάδα να κατακτήσει τα πρωταθλήματα το 2011 και το 2012 με 34 γκολ σε 71 συμμετοχές».
Η τοπική εφημερίδα του Λίβερπουλ, η Liverpool Echo, που καλύπτει στενά το ρεπορτάζ της Έβερτον, κάνει και αυτή λόγο για δανεισμό με οψιόν αγοράς, επισημαίνοντας: «Ο Μιραλάς συμφώνησε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Το deal αφορά πιθανότατα δανεισμό με οψιόν αγοράς από τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα και αναμένεται στην Αθήνα την Κυριακή»