Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Επεισοδιακή λευκή ισοπαλία για Ιωνικό-Προοδευτική



ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΡΟΟ
Ματς που είχε πολύ ένταση και που είχε σαν συνέπεια να οδηγήσει σε διακοπή για μεγάλο χρονικό διάστημα έγινε στην Νίκαια ανάμεσα στον Ιωνικό και την Προοδευτική, με τις δύο ομάδες να βάζουν από έναν βαθμό στη σακούλι τους (0-0) για την 12η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.
Ο Ιωνικός ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 14΄ είχε την πρώτη του καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ, η εκτέλεση φάουλ όμως του Χαλκιά αντί για τα δίχτυα του Μπαντίκου σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος του.
Από το σημείο εκείνο και μετά κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα ήταν οι δυνατές μονομαχίες, κάτι που είχε σαν συνέπεια να μην υπάρχουν αξιόλογες φάσεις στο ματς. Όλα αυτά μέχρι το 25΄ όταν η κεφαλιά του Φαμπίνιο για λογαριασμό της Προοδευτικής πέρασε πάνω από την εστία του Κουρεπίνη.
Η απάντηση από πλευράς Ιωνικού ήρθε στο 35΄, με το σουτ του Πογοσιάν να σταματά στο δοκάρι του τέρματος του Μπαντίκου.
Έπειτα από την φάση αυτή η Προοδευτική ανέβασε κάπως την απόδοση της και στο 41΄ έφτασε κοντά στο 0-1, το σουτ όμως που επιχείρησε ο Μαρής πέρασε ελάχιστα άουτ από το τέρμα του Κουρεπίνη με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.
 Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54΄ η Προοδευτική έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Καλαϊτζίδη με 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Νικολέτο.
Στο 64΄ οπαδοί του Ιωνικού πέταξαν μπουκάλι το οποίο βρήκε τον διαιτητή καθώς και φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών δυνάμεων, με συνέπεια την διακοπή του αγώνα για περίπου είκοσι λεπτά. Με την επανέναρξη του αγώνα ο διαιτητής Τσαγκαράκης ήταν κατηγορηματικός ότι σε περίπτωση που θα υπήρχε η παραμικρή αφορμή θα προχωρούσε στην οριστική διακοπή του αγώνα.
Όπως ήταν φυσικό η διακοπή επηρέασε και τις δύο ομάδες. Στο 68΄ ο Ιωνικός απείλησε με το σουτ του Αλεξίου να καταλήγει αρκετά μέτρα άουτ. Στο 89΄ το σουτ Αφράτη για τους «κυανόλευκους αποκρούστηκε εύκολα από τον Μπαντίκο, ενώ στο 95΄ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Όλα, με το υπάρχον αποτέλεσμα να παραμένει ως έχει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης): Κουρεπίνης, Πλάκας (76’ Αφράτης), Δημακάκος, Παντελίδης (76’ Χριστόπουλος), Κορνέζος, Αλεξίου, Χαλκιάς, Πογοσιάν, Όλα, Χατζησάββας (86’ Παπαθανασίου), Νικολέτος.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ(Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Τσαραούσης (65’ Δηλαβέρης), Καλαϊτζίδης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μαρής, Φαμπίνιο, Ντάλλας, Κουιρουκίδης (80’ Νικολόπουλος), Κανελλόπουλος (57’ Ξυγκάκης), Βλάχος (85’ Χρήστου).