Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Στα λόγια είμαστε ασυναγώνιστοι στις πράξεις αδυνατούμε.


Διαβάζω παπαφιλης βασιλειος Ο Ρίνγκο είχε πει: Μπουρδέλο μπουρδέλο πρωτάθλημα!
Διαχείριση


παπαφιλης βασιλειος Και ο Μπιτζιος σήμερα δήλωσε:Η διαιτησία της Κορινθίας εκτός( Ορισμένων Που πραγματικά παίζουν αυτό που βλέπουν μες στο γήπεδο και δεν επηρεάζονται από κανένα) Οι υπόλοιποι δεν κάνουν ούτε για το παιδικό !!!
παπαφιλης βασιλειος Και νέα δήλωση του Μπιτζιου: κάποιοι έχουν μπερδέψει τις εκλογές της ένωσης με το ποδόσφαιρο της Κορινθίας οι εκλογές τελείωσαν έχω πει απ’ την αρχή στις δηλώσεις μου ότι το ποδόσφαιρο θα παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές και βλέπω όλοι οι παράγοντες της Κορινθίας να μας βρίζουνε τους δίνω απόλυτο δίκιο και θα τα πούμε στη συνέχεια Δεν μπορεί κανένας να παίξει με τα λεφτά της κάθε ομάδας Και του κάθε παράγοντα τέλος!!

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ο Ρίνγκο ψευδώνυμο που εγώ του έδωσα έχει χαρακτηρίσει το πρωτάθλημα με πιο σκληρό χαρακτηρισμό Το βάφτισε με την χειρότερη λέξη του Ελληνικού λεξικού.Το χαρακτήρισε αηδία.Και όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να είναι κομματάρχης του σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις Νομίζω ότι εδώ μας δουλεύει ο φίλος σου.
Τώρα ερχόμαστε στις δηλώσεις του Βου αντιπροέδρου που εδώ ανοικτά διαφωνεί αλλά και αυτός στα λόγια. Γιατί με την ανοχή του γίνονται όλα αυτά που κατηγορεί Και ο μηδενισμός της Κορίνθου 06 αποτελεί το επιστέγασμα όλων των παρανομιών.Γιατί η αιτιολογία με την οποία μηδενίστηκε η Κόρινθος από την ένωση όχι είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά αλλά από κάπου αλλού που είναι χειρότερα 
Μπορεί όμως να πάρει θέση επάνω στο πρόσφατο δημοσίευμα μια και αδυνατεί ο πρόεδρος της Ε Π Σ Κορινθίας.