Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Ο Βου αντιπρόεδρος της ένωσης Κορινθίας δημιουργεί τεράστιο θέμα.

Εξ έργων δικαιούται άνθρωπος 

και ουκ εκ πίστεως μόνον 


( Ο άνθρωπος δικαιώνεται από τα έργα του 

και όχι μόνο από την πίστη )

                                                                                         Ιάκωβος Αδελφόθεος 









παπαφιλης βασιλειος Και ο Μπιτζιος σήμερα δήλωσε:Η διαιτησία της Κορινθίας εκτός( Ορισμένων Που πραγματικά παίζουν αυτό που βλέπουν μες στο γήπεδο και δεν επηρεάζονται από κανένα) Οι υπόλοιποι δεν κάνουν ούτε για το παιδικό !!!
παπαφιλης βασιλειος Και νέα δήλωση του Μπιτζιου: κάποιοι έχουν μπερδέψει τις εκλογές της ένωσης με το ποδόσφαιρο της Κορινθίας οι εκλογές τελείωσαν έχω πει απ’ την αρχή στις δηλώσεις μου ότι το ποδόσφαιρο θα παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές και βλέπω όλοι οι παράγοντες της Κορινθίας να μας βρίζουνε τους δίνω απόλυτο δίκιο και θα τα πούμε στη συνέχεια Δεν μπορεί κανένας να παίξει με τα λεφτά της κάθε ομάδας Και του κάθε παράγοντα τέλος!!

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Όσοι ξέρουν να διαβάζουν Ελληνικά ο Βου αντιπρόεδρος πιστεύει ότι ορισμένοι διαιτητές παίζουν ( άστοχος χαρακτηρισμός  αντί σφυρίζουν ) ότι βλέπουν μέσα στο γήπεδο Οι υπόλοιποι δεν κάνουν ούτε για το παιδικό πρωτάθλημα 
Και συνεχίζει και γίνεται τραγικός όταν υποστηρίζει ότι οι εκλογές τέλειωσαν και ότι πρέπει να παίζεται μέσα στο γήπεδο 
Μάλλον κ. Βου αντιπρόεδρε ΄έχετε άγνοια η μας δουλεύετε.
Λίγους μήνες μετά τις εκλογές έπαυσε η ένωσης να δίνει στη δημοσιότητα ονόματα τιμωρημένων ομάδων και παραγόντων. Αυτό κ. Βου αντιπρόεδρε είναι όλη η συναλλαγή Αφού στον οικονομικό απολογισμό υπάρχει ένα ποσόν 9.615 η σε δραχμές 3.269.100 για δάνεια και βοηθήματα χωρίς να γνωρίζουμε ποιος τα πήρε και γιατί τα πήρε μέχρι σήμερα δεν έχουμε μάθει. Καιρός κ. Βου αντιπρόεδρε να μάθουμε από εσένα που πήγαν τα χρήματα των φορολογουμένων. 
Οι παράγοντες ξοδεύουν κάθε ποδοσφαιρική περίοδο για τον Κορινθιακό ποδόσφαιρο 750.000 ευρώ ή σε δραχμές   255.000.000 και κανένας δεν τους υπολογίζει αν δεν έχουν ψηφίσει τον Λουδοβίκο 14
Με την δήλωση αυτά έχουμε τεράστιο πρόβλημα 
Πρέπει να παραιτηθεί η τοπική Κ Ε Δ ή ο κ. Β ου αντιπρόεδρος της ένωσης Άλλη λύση δεν υπάρχει.