Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Ψηφίζει Γκουαρντιόλα ο Λουτσέσκου



LOYTSESKOY
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο διάστημα της παρουσίας του στην πατρίδα του για τα Χριστούγεννα, δεν ήταν καθόλου φειδωλός σε δηλώσεις. Ο προπονητής του
Δικεφάλου μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο χαρακτηρίζοντας ως κορυφαίο όλων τον Πέπε Γκουαρντιόλα.
Αναλυτικά όσα είπε  ο Ρουμάνος τεχνικός:
Για τους προπονητές στην Αγγλία:" Ο καλύτερος όλων, αν και πολύ μπορεί να διαφωνούν μαζί μου, θεωρώ πως είναι ο Γκουαρντιόλα. Πιστεύω ότι είναι ο κορυφαίος όλων... Μετά από αυτόν είναι ο Μουρίνιο, που είναι διαφορετικού στιλ προπονητής. Ο Κόντε και οι υπόλοιποι είναι άλλη συζήτηση. Επαναλαμβάνω πως ο Γκουαρντιόλα έχει οργανώσει την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σε διαφορετικό επίπεδο είναι ο καλύτερος και στην προπόνηση"
Για τη Ρεάλ Μαδρίτης:" Μέσα σε δύο χρόνια έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, το πρωτάθλημα στην Ισπανία, κύπελλα και το Παγκόσμιο των συλλόγων και είναι λογικό να έχουν μείνει κάπως πίσω τη φετινή σεζόν. Είναι πολύ δύσκολο να ανακτούν συνεχώς τις δυνάμεις τους"
Για το Καμπιονάτο:" Η Νάπολι παίζει πολύ οργανωμένο ποδόσφαιρο που μου αρέσει πολύ. Όλοι έχουμε πολλά να μάθουμε από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, αλλά η Γιουβέντους είναι πάντα η Γιουβέντους. Μια ομάδα που γνωρίζει πως να κερδίζει σε μόνιμη βάση, να εκμεταλλεύεται τα λάθη των αντιπάλων της και ακόμη και σε περιόδους που δεν είναι στα καλύτερα της ποτέ δεν παραδίνεται"