Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

H πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού ενόψει Παρτιζάν


H πρόβα τζενεράλε του Ολυμπιακού ενόψει Παρτίζαν
Αντίστροφα για τους αγώνες με την Παρτιζάν μετράει ο Ολυμπιακός. 

Οι Πειραιώτες υποδέχονται απόψε (21:00, Novasports 1) τον Αστέρα Τρίπολης και δίνουν το πρώτο και… τελευταίο φιλικό, μπροστά στους οπαδούς τους, πριν από τις αναμετρήσεις με τους Σέρβους για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Το σημερινό ματς έχει μεγάλη σημασία για τον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος σκοπεύει να κάνει κάποιες δοκιμές για το αρχικό σχήμα. Υπάρχουν ήδη αρκείτε ερωτηματικά για την ενδεκάδα, με τον Κοσοβάρο τεχνικό να δηλώνει πως έχει καταλήξει σε κάποιο βαθμό στους «εκλεκτούς».

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι στην άμυνα, ιδιαίτερα στους στόπερ, καθώς ο Μποτία είναι εκτός και ο Ρέτσος δεν προπονείται, κάτι που αναγκάζει τον 45χρονο προπονητή να κάνει και δεύτερες σκέψεις.

Ο Ρομαό αποτελεί μία λύση, ενώ σήμερα θα παίξει για πρώτη φορά και ο Γιάγκος Βούκοβιτς, με τους Κούτρη στα αριστερά και Ομάρ στα δεξιά. Στα χαφ αναμένεται να αγωνιστούν ο Σιώπης μαζί με τον Οφόε, με τους Καρσελά ή Πάρντο και ο Μάριν στα πλάγια της επίθεσης. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην επίθεση θα παίξει ένας εκ των Ανσαριφάρντ ή Μπεν.

Την 25μελή αποστολή αποτελούν: Καρσελά, Σισέ, Ομάρ, Εμενίκε, Φορτούνης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οφόε, Ρομαό, Βούκοβιτς, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Γιαννιώτης, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μαρτίνς, Σεμπά, Σιώπης, Ζντιέλαρ και Σκαφίδας.