Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Ο Δημήτρης Μπίτσιος πρέπει να είναι ο πρόεδρος της επιτροπήςΔιαιτησίας της ένωσης μεδτά από τόσα που έχει για τους διαιτητές

Πολλά λένε τα παπαγαλάκια αλλά κανένας δεν τα ακούει μέχρι την ώρα που θα υλοποιηθούν τα λεγόμενα τους 

Και ενώ έκανε οκτώ μέρες για να συγκροτηθεί το Δ Σ της ένωσης με τα γνωστά αποτελέσματα ακόμα να συγκροτηθούν οι επιτροπές. Και εκεί πάλι οι σίγουροι
για ορισμένα πόστα θα μείνουν με την επιθυμία κάποιων αναπληρωματικών που μόνο τον τίτλο θα έχουν Και όπως έλεγαν στον κύκλο τους μέχρι και στο πόδι του εικονικού θα είναι αφού ήρθαν πρώτοι σε σταυρούς  Άλλοι μας έλεγαν ότι θα είναι το νούμερο δυο και κατάντησαν το ενδέκατο. 
Τα ίδια γίνονται και με τις επιτροπές αφού ορισμένοι θέλουν την προεδρία σε επιτροπές με κύρος
Η θέση του προέδρου της Κ Ε Δ ανήκει στον Δημήτρη Μπίτζιο μετά από τα τόσα που έχει πει για τους διαιτητές. Τόσα πολλά καιρός να τα υλοποιήσει Αφού οι παράγοντες τον ψήφισαν και του έδωσαν σήμερα το δικαίωμα  να κατέχει την θέση του Βου αντιπροέδρου που κάποτε αυτή την θέση κοσμούσε ο καθηγητής καλών τρόπων Βέβαια  την θέση αυτή την θέλει  και ο αναπληρωματικός ταμίας Αλλά έχει κώλυμα επειδή ο αδελφός του είναι βοηθός του προπονητή Γ@Μ@Ω.
Βέβαια υπάρχουν φιλοδοξίες και από άλλους αλλά άλλες οι χάρες της επιτροπής της  Κ Ε Δ που δικαιωματικά ανήκει στον Βου αντιπρόεδρο.