Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

«Θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Μανωλά η Ρόμα»

«Θα προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Μανωλά η Ρόμα»
Αυτό το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα «θερμό» για τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος παρουσιαζόταν πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από τη Ρόμα. 

Πιο συγκεκριμένα αρχικά, ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε μία… ανάσα από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά η μεταγραφή του οδηγήθηκε σε «ναυάγιο» την τελευταία στιγμή.

Παράλληλα υπάρχει έντονη φημολογία πως η Γιουβέντους θα καταθέσει επίσημη πρόταση για εκείνον, για να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε ο Λεονάρντο Μπονούτσι με την αποχώρησή του. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο και το «calcionews24», ο διεθνής σέντερ μπακ είναι πολύ πιθανό να μην το... κουνήσει από τη Ρώμη.
Οι «τζιαλορόσι» πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στη Βοστώνη και μετά την τελευταία προπόνηση, ο 26χρονος στόπερ είχε ένα τετ α τετ με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Τζέιμς Παλότα. 

Μάλιστα όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι δύο άνδρες τα είπαν για αρκετή ώρα και σε άριστο κλίμα, ενώ συνεχίζει λέγοντας πως η Ρόμα εξετάζει πολύ σοβαρά το σενάριο να προτείνει στον Κώστα Μανωλά ακόμη και πρόωρη επέκταση συμβολαίου.
Να τονιστεί πως το υπάρχον λήγει το 2019 και γι’ αυτό οι «τζιαλορόσι» δεν χρειάζεται να βιαστούν ιδιαίτερα, αλλά από την άλλη δεν αποκλείεται, η διοίκηση να καλέσει μέσα στο προσεχές διάστημα τον διεθνή σέντερ μπακ, για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.