Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Μια τεράστια επιτυχία της Διοίκησης του Α Ο Λουτρακίου.


Αν και το Θώδειο Στάδιο βρίσκεται κοντά στο σπίτι μου πολλούς αγώνες δεν τους παρακολούθησα . Και ο λόγος είναι απλός Θα ήμουνα υποχρεωμένος να μαλώσω με ανθρώπους που εκτιμώ για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο 

Σχεδόν όλοι τα είχαν βάλει με τον προπονητή Μεσολόγγη σαν να ήταν η αιτία του κακού για όλα που γινόντουσαν στην ομάδα που κοσμούσε και την τελευταία θέση στο βαθμολογικό πίνακα Και όπως έχω γράψει η διοίκησης δεν παρασύρθηκε από τις ανεύθυνες κραυγές και κοίταξε και βρήκε που υπήρχε το πρόβλημα και το έλυσε  Και αυτό δεν ήταν ο προπονητής αλλά ορισμένοι τουρίστες ποδοσφαιριστές  Που τους διέκοψε το τουριστικό ταξίδι. 
Τώρα έχουμε δυο δοκιμασμένους ανθρώπους του ποδοσφαίρου  τον Γιάννη Νούλα και τον Σωκράτη Πέτρου. 
Προσωπικά τους θεωρώ αρίστους  γιατί συνδυάζουν την ικανότητα με την σεμνότητα τους και αυτή η συνύπαρξη δημιουργεί τις προϋποθέσεις  για ένα καλύτερο αύριο.
Και όμως και τα δυο δικά μας παιδιά αντιμετωπίζουν τις ίδιες καταστάσεις και τώρα από επίσημα όργανα άρχισε η αμφισβήτηση  Και υπάρχει μια δικαιολογία γιατί οι αμφισβητίες  αυτοχαρακτηρίζονται προπονητές χωρίς να έχουν  προπονήσει ποτέ ομάδα. 
Αν συνεχίσουν θα τους βγάλω στη σέντρα και θα γράψω ονόματα γι αυτό καλό θα είναι να προσέχουν γιατί νομίζουν .ότι είναι κάτι  ενώ ούτε και τον εαυτό δεν εκπροσωπούν.