Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Οι μεταγραφές ποδοσφαιριστών δεν είναι λογοτεχνικό έργο.

 Διαβάζω στο Μπλοκ του Ναστούλη      

                                  

 ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΙΜΗΣ ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΄06


Η Κόρινθος ανακοινώνει σήμερα ένα ακόμα σπουδαίο Κορίνθιο αθλητή.
Στο δυναμικό της ομάδας μας βρίσκεται πλέον και ο Μίμης Χρυσαφίδης.
Ο έμπειρος επιθετικός επέλεξε να βρίσκεται κοντά μας στην πορεία μας προς την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να συστήσουμε στους Κορίνθιους φιλάθλους τον αγαπημένο Μίμη Χρυσαφίδη.
Εχει γράψει την μεγάλη του ιστορία στο ποδόσφαιρο μας και έχει αγωνιστεί με συνέπεια και ήθος σε όσες ομάδες προσέφερε τις υπηρεσίες του.
Η ομάδας μας την την προσθήκη του Χρυσαφίδη δεν αποκτά μόνο αγωνσιτική υπεροπλία στην επιθετική της γραμμή, αποκτά και πλεόνασμα ήθους και Κορινθιακού φιλότιμου.
Είναι τιμή μας που παδοσφαιριστές σαν τον Μίμη επιλέγουν να στελεχώσουν την πιο Κορινθιιακή ομάδα που θα έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο μας.
Μίμη σε ευχαριστούμε πολύ.
ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙΡΟ
Καλή δύναμη και μόνο επιτυχίες.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ..!
Η Διοίκηση
Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Ομολογώ ότι αυτή δεν είναι ανακοίνωση αλλά σενάριο για ελληνική ταινία του παλαιού καλού κινηματογράφου. Όταν για πρώτη φορά είδα αγωνιζόμενο τον Χρυσαφίδη στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής ( νομίζω ότι ήταν ποδοσφαιρική περίοδος 2004-05) τρόμαξα με την απόδοση του.Από τότε έχουν περάσει 12 χρόνια  Ο Χρυσαφίδης υπήρξε ένα πολύ μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο που  πήγε και αυτό χαμένο. Γιατί είχε την δυνατότητα να παίξει πρώτη εθνική κατηγορία Καλά θα κάνει αυτός που γράφει τις ανακοινώσεις αυτές να μη είναι δακρύβρεχτες γιατί δίνει αιτία σε σχόλια. Γιατί πιστεύω ότι καλύτερη ομάδα από αυτή που παρουσίασε η Κόρινθος 06 κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο ( 2016--2017) δεν θα μπορέσει να παρατάξει καμία Κορινθιακή ομάδα για το πρωτάθλημα το τοπικό.