Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ανοιχτό το άφησε ο Καλαντζής για να είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ


καλατζησ
Δεν διαψεύδει ο Γιώργος Καλαντζής το ενδιαφέρον του να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ στις επικείμενες εκλογές κόντρα στην υποψηφιότητα του Ευ. Γραμμένου.
Με δηλώσεις που έκανε στο kavalapost.gr υποστήριξε:«Eγώ στην πορεία μου στο χώρο έχω αποδείξει ότι δεν είμαι αντιπαναθηναϊκός, αντιολυμπιακός, αντιΑΕΚ και αντιΠΑΟΚ. Πρώτα απ’ όλα είμαι ΑΟΚ. Όλοι μας έχουμε μια οπαδική προτίμηση και δεν την κρύβουμε! Θέλω να φανώ χρήσιμος και ενδιαφέρομαι για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου».
Στην επισήμανση ότι η δήλωση αυτή δεν είναι ξεκάθαρη και στην ερώτηση αν θα είναι τελικά υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ αρκέστηκε να απαντήσει: «Ούτε ναι, ούτε όχι…».
Στο μεταξύ, κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε χθες Πέμπτη το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για τα πνευματικά δικαιώματα των δημιουργών.
Στο νομοσχέδιο ενσωματώθηκε η τροπολογία σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής των αρχαιρεσιών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με την οποία η ΕΠΟ εξαιρείται του νόμου όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής των Γενικών της Συνελεύσεων, συμπεριλαμβανομένων και των εκλογικών Γ.Σ.