Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Ανακοίνωσης του Α Ο Λουτρακίου.



O Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Αινεία Σαμώνη.
Ο κ. Σαμώνης είναι Φυσικοθεραπευτής μετεκπαιδευθείς στο Βέλγιο σε τεχνικές δια των χειρών θεραπείας( RPG-SGA, Crochetage Therapy, Mulligan κ.α) ,πιστοποιημένος από την FIFA με το Diploma in Football Medicine.

Έχει εργαστεί στο παρελθόν στον Παννεμεατικό, τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, ενώ από τον Νοέμβριο του 2015 έως τον Μάιο του 2016 εργάστηκε ως εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης της Ιατρικής ομάδας του Πανθηραϊκού.
Τα τελευταία 3,5 χρόνια είχε μια επιτυχημένη συνεργασία με τον Α.Ο Ζευγολατιού, στον πάγκο του οποίου πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα στην Α2 Κορινθίας, δύο διαδοχικά νταμπλ στην Α1 κατηγορία και φυσικά την άνοδο και τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Ο κ. Σαμώνης θα αναλάβει το ρόλο του Υπεύθυνου Αποκατάστασης έχοντας δίπλα του έναν τεράστιο ’’σύμμαχο’’, το υπερσύγχρονο Loutraki Thermal Spa, για να προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες αναζωογόνησης και αποκατάστασης στους αθλητές  της ομάδας. Πόστο διπλής σημασίας, αφού θα αναλάβει  τόσο  την αποκατάσταση των τραυματισμένων αθλητών, όσο και την αποκατάσταση του οργανισμού των αθλητών έπειτα από κάθε προπόνηση και όσο και την αποκατάσταση του οργανισμού των αθλητών έπειτα από κάθε προπόνηση και αγώνα (αποθεραπεία).Εμφάνιση LoutrakiThermalSpa.jpg