Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Ηλεκτρονικό Τχυδρομείο

Ανώνυμος : Δέχομαι ότι οι γνώσεις σου  στο ποδόσφαιρο είναι πολύ καλές και ομολογώ ότι διαβάζω τα κείμενα σου και στα περισσότερα συμφωνώ αν και είμαι με τον θρύλο όπως και το 65% του λαού μας.  Τώρα είδα ότι ασχολείσαι και με τα πολιτικά και έκανες μια ανάλυση της κ. Σούκουλη  -- της δολοφόνησες και το όνομα της.-- και παρατήρησα  ότι και εκεί τα καταφέρνεις  Δεν πιστεύω να το γυρίσεις στα πολιτικά και σε χάσουμε στα αθλητικά; Εδώ που τα λέμε εκεί έχει φαγί απ όλες τις περιπτώσεις  Πάντως αυτά που έγραψες για το δικό μας παιδί ήταν αληθινά 


Απάντηση Νικηφόρου 

Δεν με γνωρίζεις είμαι βέβαιος γι αυτό και υποστηρίζεις για ποικίλο φαγητό. Αυτό για μένα δεν υπάρχει και το γνωρίζουν όλοι εκτός από εσένα. 
Το ποδόσφαιρο το έμαθα εμπειρικά ( εκτός από την διαιτησία που φοίτησα σε σχολή ) ενώ την πολιτική την σπούδασα Πρέπει να γνωρίζεις ότι έβγαζα δυο εφημερίδες στην Κορινθία και μια στην Αθήνα Έγγραφα και σε πολλές αθλητικές εφημερίδες των Αθηνών και σ όλες τις καθημερινές εφημερίδες της Κορινθίας..
Με δική μου πρωτοβουλία δεν πήρα ούτε μονόλεπτο. 
Ναι θα κάνω δεύτερο μπλοκ που θα είναι πολιτικό. Και θα έχει σκοπό να προβάλει τα πρόσωπα που θα είναι ικανά να φέρουν την αλλαγή σ αυτόν τον τόπο Και ακράδαντα πιστεύω ότι η Μαρινέλα  Σούκουλη στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί κόσμημα. Και εμείς με το νέο μας μπλοκ θα έχουμε ένα στόχο Να προβάλουμε τους ικανούς όπου και να βρίσκονται.Αυτό έκανε και με την δική σου Μαρινέλα επειδή μ έπεισε ότι αξίζει.