Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Μπλόκο ΠΑΟΚ στην επικύρωση της βαθμολογίας


ΠΑΟΚ, Σούπερ Λιγκ, βαθμολογία
Πέρυσι ήταν ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και λόγω κάποιων αποφάσεων του καθυστέρησαν να ξεκινήσουν τα πλέι οφ με
αποτέλεσμα να «σκοτωθεί» η Nova με τη διοργανώτρια αρχή. Φέτος είναι οι εκκρεμότητες που έχει ο Ολυμπιακός με την αθλητική δικαιοσύνη και είναι βέβαιο πως ο ΠΑΟΚ θα μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας, καθώς θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα στα... χαρτιά.

Η βαθμολογία πρέπει να επικυρωθεί για να καθοριστεί η τετράδα των πλέι οφ που βάσει των βαθμών που έχουν κερδίσει οι ομάδες στα γήπεδα, την απαρτίζουν ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά το «παλεύει» όμως για να αφαιρεθούν έξι βαθμοί από τον Ολυμπιακό και έτσι θα ανοίξει ο δρόμος για να πάρει αυτός τον τίτλο.

O ΠΑΟΚ θα μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας στο διοικητικό συμβούλιο της Super League, καθώς την σχετική πρόταση του αναμένεται να στηρίξουν οι ακόλουθες ΠΑΕ: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ξάνθη, Πλατανιάς, Κέρκυρα, Παναιτωλικός, Ηρακλής και Βέροια, ενώ ο Ατρόμητος ενδέχεται να «ρίξει» λευκό.

Υπέρ της μη επικύρωσης της βαθμολογίας ενδέχεται να ταχθεί και ο Λεβαδειακός για διαφορετικό λόγο. Η ομάδα της Λιβαδειάς θα επιχειρήσει να μείνει στην μεγάλη Λίγκα, επειδή αναμένεται να μην αδειοδοτηθεί για οικονομικούς λόγους ο Ηρακλής. Κι αυτό η υπόθεση θα κριθεί στα δικαιοδοτικά όργανα.