Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Τσουνάμι εξελίξεων στο Λιμάνι μετά την τιμωρία –

Τα σαρώνει όλα ο Μαρινάκης, θα τρελαθούν οι φίλαθλοι!

Τσουνάμι εξελίξεων στο Λιμάνι μετά την τιμωρία – Τα σαρώνει όλα ο Μαρινάκης, θα τρελαθούν οι φίλαθλοι!
25.04.2017 - 14:45
Η τιμωρία απ' την ΕΠΟ φέρνει το πρωτάθλημα και
...αλλαγές στον Ολυμπιακό! Τι προβλέπει το σχέδιο σε όλους τους τομείς; Ο …άγνωστος προπονητής και τα παζάρια για δύο Έλληνες!



Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στον Ολυμπιακό για το γεγονός ότι η ομάδα δεν τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει ότι -αν δεν αλλάξει κάτι σε δεύτερο βαθμό- οι Ερυθρόλευκοι θα στεφθούν για μια ακόμα φορά πρωταθλητές Ελλάδος.
Βέβαια, οι Πειραιώτες αναμένεται να καταθέσουν έφεση για να μειώσουν την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο το μεγάλο ζητούμενο ήταν να μη χαθεί ο φετινός τίτλος κι αυτό -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- επιτεύχθηκε, κάτι που σημαίνει ότι πλέον η διοίκηση μπορεί να φουλάρει για την επόμενη μέρα.
Όπως σας ενημερώσαμε και με χθεσινό ρεπορτάζ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να ανακοινώσει μια σειρά από αλλαγές στο σύλλογο, που στο διοικητικό κομμάτι θα αφορούν την είσοδο νέων συμπαικτών-συμμέτοχων και στο αγωνιστικό σκέλος, την άφιξη ενός προπονητή από το εξωτερικό και αρκετών σημαντικών μεταγραφών.
Όσον αφορά το θέμα του νέου προπονητή, είναι δεδομένο ότι η περίπτωση του Ρεμί Γκαρντ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, υπάρχει πάντα στα υπόψη και η επιλογή του Φιλίπ Μοντανιέ, ωστόσο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, παίζει δυνατά μία ακόμα λύση για τον πάγκο, την οποία παλεύουν στο Λιμάνι.
Μάλιστα, λέγεται ότι αν αυτός ο ξένος τεχνικός, που προφανώς διαθέτει σημαντικό βιογραφικό για να είναι μέσα στις πρώτες επιλογές των Ερυθρολεύκων, δεν συμφωνήσει για να έρθει στην Ελλάδα, τότε θα προχωρήσουν οι σχεδόν κλεισμένες περιπτώσεις των δύο Γάλλων.
Σχετικά με τις κινήσεις που αναμένεται να γίνουν για την ενίσχυση του ρόστερ και τα ονόματα που βγήκαν σήμερα στην επιφάνεια, υπάρχει όντως συμφωνία και, μάλιστα, πριν το Πάσχα, για τον Λεονάρντο Κούτρη του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο δεν έχουν πέσει ακόμα υπογραφές.
Οι Ερυθρόλευκοι προσφέρουν 500.000 ευρώ, τον νεαρό Κώστα Τσιμίκα, με καθεστώς συνιδιοκτησίας (ενδεχομένως και κάποιο άλλο έμψυχο αντάλλαγμα) και ένα ποσοστό μεταπώλησης (όχι μεγαλύτερο του 10%) για την ομάδα των Ιωαννίνων. Από την πλευρά τους, βέβαια, οι Γιαννιώτες παλεύουν μήπως πάρουν κάτι καλύτερο για τον νεαρό μπακ, βάζοντας στο παιχνίδι ακόμα και άλλες ομάδες (βλέπε ΠΑΟΚ), χωρίς, πάντως, μέχρι στιγμής να τα έχουν καταφέρει.
Όσον αφορά τον Γιώργο Μύγα του Παναιτωλικού, δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση συμφωνία, απλώς έχει ανέβει πολύ στις προτιμήσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού σε σχέση με πέρυσι, ως ένα καλό μπακ απ για τα άκρα της άμυνας, ενώ σχετικά με τον Κώστα Λαϊφη, μόνο εύκολη δεν είναι η ενσωμάτωσή του στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ, από τη στιγμή που η Σταντάρ Λιέγης έχει ενημερώσει πως θα κάνει χρήση της οψιόν αγοράς, που προβλέπει ο δανεισμός του Κύπριου άσου από τους Πειραιώτες.