Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Παντελίδης: «Φτάνει πια με τους διαιτητές»


ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
Για την ήττα με 3-1 από την Ξάνθη μίλησε ο τεχνικός του Ηρακλή Σάββας Παντελίδης, ενώ στάθηκε και στην διαιτησία του αγώνα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:
«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Είχαμε μια εικόνα μέχρι το δεύτερο γκολ της Ξάνθης όπου δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να παρουσιάσει τα καλά του στοιχεία. Μπορεί να τρέξει στον ανοιχτό χώρο και να βγάλει ευκαιρίες όμως μέχρι εκείνο το σημείο δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να το κάνει.
Βέβαια, σε εκείνο το σημείο δεν προηγούμασταν όμως δεν είμαστε υπεύθυνοι για αυτό και θέλω να πω πως φτάνει πια! Δεν γίνεται κάθε Κυριακή να σχολιάζουμε όλα αυτά που γίνονται εις βάρος μας. Φτάνει και ήμαρτον! Δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσουμε συγχώρεση από κάποιους αλλά είναι η πολλοστή φορά που γίνεται αυτό εις βάρος της ομάδας μου. Από τη στιγμή που δεν πετύχαμε το 1-2 και δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ έπεσε η ψυχολογία και δεν μπορέσαμε να προσφέρουμε κάτι παραπάνω.
Τα παιδιά ήθελαν να προσπαθήσουν αλλά όταν γυρίζει το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσεις. Τα παιδιά είναι πολεμιστές και ποντάρω πάνω τους πως θα καταφέρουμε να αλλάξουμε την τύχη μας και να κερδίσουμε και τους άλλους αντιπάλους, πέρα από αυτούς που αντιμετωπίζουμε στο γήπεδο.  Την ομάδα μας θα τη βελτιώσουμε και στο τέλος θα σωθούμε».
Για το αν θα έχει άλλες προσθήκες ο Ηρακλής:
«Προσπαθούμε να βρούμε ένα-δύο παιδιά ακόμα. Δεν είναι εύκολο να βάζεις πέντε – έξι νέα παιδιά σε αυτή τη περίοδο. Για αυτό και έβαλα τα νέα παιδιά ως αλλαγές, για να πάρουν χρόνο και να μπορούν να μας βοηθήσουν στα παιχνίδια που έρχονται».
Για το αν θα δέσει η ομάδα από τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια:
«Δεν είναι εύκολο αυτό καθώς πρέπει να έχεις και χρόνο στη προπόνηση για να δέσει η ομάδα.  Μια ομάδα όπως ο Ηρακλής δεν τα παρατάει και θα τα καταφέρουμε».
Για την διαιτησία: «Αν δεν κάνω λάθος στο πρώτο ημίχρονο δεν πήραμε ούτε ένα φάουλ. Δεν είναι μόνο η φάση του πέναλτι.  Είδα την φάση και δεν μπορεί ο διαιτητής να κάνει ένα τόσο μεγάλο λάθος. Το ανθρώπινο λάθος το συγχωρώ όμως αυτό ήταν πολύ μεγάλο για να είναι ανθρώπινο».
Για το αν έχασε άδικα ο Ηρακλής: «Στο πρώτο ημίχρονο τελειώνει το σκορ 1-1, είχε η Ξάνθη άλλη φάση εκτός από το… “δώρο”; Μέχρι το 2-1 η ομάδα μου δεν κινδύνευε. Μετά το 2-1 έπεσε η ψυχολογία και ασφαλώς ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος από εμάς».
Για το πόσο εύκολο είναι να μείνει στη κατηγορία ο Ηρακλής: «Θα το κάνουμε εύκολο. Έτσι είμαστε γεννημένοι».