Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ανακοίνωση από τον Πέλοπα Κιάτου



Μια ανακοίνωση του Πέλοπα που δεν  μπορούμε να καταλάβουμε



Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Πέλοπα Κιάτου, του οποίου έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος, οφείλω να ευχαριστήσω όλους όσους προσφέρουν ανιδιοτελώς , είτε με τον χρόνο τους, είτε με τις υπηρεσίες είτε με τον οβολό τους, κυρίως όμως με την παρουσία τους στα αθλητικά δρώμενα του ιστορικού σωματείου.
Ένας από αυτούς είναι και ο αγαπητός σε όλους μας Λάκης Χαλκιάς ο οποίος για  δικούς του λόγους αποφάσισε να προσφέρει τις άψογες υπηρεσίες του στον  ιστορικό σύλλογο του Ηρακλή Ξυλοκάστρου. 
Καλή επιτυχία εύχομαι σε αυτόν  και στην νέα του ομάδα.
Αυτό όμως που με εκπλήσσει είναι δηλώσεις που τορπιλίζουν ανθρώπινες σχέσεις, προσπάθειες ετών και  μακροχρόνιες συνεργασίες,  χωρίς λόγο. Είναι οξύμωρο να διαβάζεις από ανθρώπους που η ομάδα του Πέλοπα τους έχει εμπιστευτεί  έμμισθες θέσεις προπονητών στην μεγάλη ομάδα και στις ακαδημίες της να γράφουν για ναι λυπηρό να  βλέπεις ανθρώπους που είχες εμπιστευτεί να προπονήσουν «λάφυρα μετεγγραφών» ή για «νεόκοπους παράγοντες».Είναι λυπηρό να  βλέπεις ανθρώπους που είχες εμπιστευτεί να προπονήσουν τα παιδιά σου να έχουν τέτοια συμπεριφορά.
Κήρυγμα από μισθοφόρους δεν είναι αποδεκτό από την διοίκηση του Πέλοπα, που μάχεται καθημερινά για να λειτουργεί ο Σύλλογος και να προσφέρει στα τοπικά αθλητικά δρώμενα.
Ο Πέλοπας δεν πωλείται, δεν μεταβιβάζεται, δεν παραχωρείται, δεν εξυπηρετεί συμφέροντα. 
Ανήκει στους πολίτες, στα παιδιά, στους αθλητές στην κοινωνία. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τον κρατήσουμε ζωντανό και αυτό θα προσπαθούμε εκτός προσωπικών επιδιώξεων και αντιπαραθέσεων.
 Ο Νικηφόρος Σχολιάζει 
Δεν  είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον κ. Λάκη Χαλκιά και θα ήθελα να δώσει μια απάντηση στην ανακοίνωση αυτή που κατά την γνώμη τον εκθέτει. Βέβαια ενώ ο Πέλοπας του είχε εμπιστευθεί καίριες θέσεις αυτός έφυγε για να προσφέρει αλλού τις υπηρεσίες του.Και αυτό είναι φυσιολογικό αφού είναι ο κ. Χαλκιάς επαγγελματίας στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αυτό που προσωπικά με εντυπωσιάζει είναι που κάνουν δηλώσεις που δεν τιμούν  τον ίδιο μια και παρέμεινε στην θέση του έμμισθου. Να γιατί περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Χαλκιά μια και η ανακοίνωση του Πέλοπα τον εκθέτει 






Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Ένας φίλος της Α Ε Κ ασκεί κρητική του αγώνα Ολυμπιακού --Χαποέλ Μπερ Σεβά


Παρακολούθησα τον γώνα του Ολυμπιακού με την ομάδα Χαποέλ Μπερ Σεβά  σε γνωστό στέκιτου Πασαλιμάνι και συγκεκριμένα στην ιστορική Μπουμπουλίνα που βρίσκεται στην Πλατεία Αλεξάνδρας,και εντυπωσιάστηκα με την ευγένεια των υπαλλήλων της
Είμαι βέβαιος ότι σπανίως φίλος της Α Ε Κ θα παρακολούθησε αγώνα του θρύλου μέσα στην έδρα του.Και αυτό που για μένα ΄ταν μέσα στα θετικά αυτού του αγώνα η κριτική που έκαναν οι φίλοι του Ολυμπιακού που όλοι παραδέχτηκαν την ανυπαρξία της ομάδας των.
Παρακολούθησα την σκηνή της αντικατάστασης του ΝΤΟΥΡΜΑΖ και διαπίστωσα ότι δεν υπήρξε καμία επικοινωνία του προπονητή με τον ποδοσφαιριστή.
Και αυτό κανένας δεν μπορεί να το διορθώσει αφού ο δεύτερος προπονητής μιας ομάδας δεν μπορεί να γίνει πρώτος. και μαζί και ηγέτης.
Τώρα αν οι απειλές του κ. Μαρινάκη θα έχουν θετικά αποτελέσματα αυτό θα το διαπιστώσουμε σελίγες μέρες. Αυτό που μπορώ να επισημάνω είναι ένα Οι αθλητές ( και οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι αθλητές) δεν μπορούν να γίνουν υπάλληλοι!!!

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Μαρινάκης: «Ή το γυρνάτε, ή δεν γυρνάτε!»

MARINAKHS


«Κεραυνοί» του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια! «Αυτός δεν είναι ο Ολυμπιακός που ονειρεύομαι», είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες και συμπλήρωσε

«ή το γυρνάτε, ή δεν γυρνάτε!»,προαναγγέλλοντας αλλαγές αν δεν έρθει η πρόκριση!

"Ή το γυρνάτε την επόμενη εβδομάδα στο Ισραήλ ή θα πάτε σπίτι σας. Αυτός δεν είναι ο δικός μου Ολυμπιακός. Ο κόσμος γέμισε σχεδόν το γήπεδο και ποιο ήταν το αντίκρισμα; Αυτή δεν ήταν εικόνα ομάδας. Ο Ολυμπιακός έχει μπάτζετ 60.000.000 ευρώ και η Χάποελ ούτε 10" τόνισε, μεταξύ άλλων,σε έξαλλη κατάσταση, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού.

Φίλαθλε του Α Ο Λουτρακίου να μη ξεχνάς ότι το εισιτήριο των αγώνων είναι ότι το κερί για την εκκλησία!!!



Το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει ότι από σήμερα 27/7 ξεκινάει  η διάθεση των Καρτών Διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2016-17.

Με κεντρικό  σύνθημα "Πάθος από το πρώτο λεπτό" και με γνώμονα  τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας, οι κάρτες της φετινής χρονιάς κυκλοφορούν σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή, έτσι ώστε να είναι προσιτές σε όλο τον φίλαθλο κόσμο.
Η τιμή της Κάρτας διαρκείας ορίστηκε στα 70 ευρώ και αφορά σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας για το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής.
Στην προσπάθεια μας να προσαρμόσουμε τις τιμές των καρτών διαρκείας στις οικονομικές δυνατότητες των φίλων της ομάδας και  στοχεύοντας στην ακόμη μεγαλύτερη προσέλευσή τους, δίνουμε την δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να δει με 70 ευρώ και τα 15 εντός έδρας παιχνίδια του Α.Ο Λουτράκι. Αυτό σημαίνει  λιγότερο από 5 ευρώ ανά αγώνα. Αν συνυπολογίσουμε και κάποιον ή κάποιους αγώνες για το Κύπελλο της Γ’ Εθνικής, τότε ο μέσος όρος τιμής του εισιτηρίου μειώνεται ακόμη περισσότερο και καθίσταται ένας από τους χαμηλότερους σε ολόκληρη την Γ Εθνική κατηγορία.
Ενόψει της συμπλήρωσης 46 χρόνων από την ίδρυση του Α.Ο Λουτράκι στις 30 Αυγούστου 1970, η ομάδα μας θα προσφέρει δωρεάν Κάρτες Διαρκείας σε όσους φίλους της ομάδας έχουν γεννηθεί τη συγκεκριμένη ημερομηνία και χρονολογία.
Από τη φετινή προσπάθεια του Α.Ο Λουτράκι δεν πρέπει να λείψει κανείς! Η ομάδα μας είναι έτοιμη να συνεχίσει την ανοδική της πορεία για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.
Οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες διαρκείας από τα μέλη του Δ.Σ, ενώ τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για τις ημέρες και ώρες παραλαβής των καρτών από τα γραφεία της ομάδας μας.
  

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Ο 18χρονος Αντελ Κερμίς έσφαξε τον ιερέα σε εκκλησία στη Γαλλία - Ανάληψη ευθύνης από το ISIS

«Στρατιώτες» του Ισλαμικού Κράτους οι δύο δράστες που έπεσαν νεκροί από αστυνομικά πυρά - Επιχειρείται η ταυτοποίηση και του δεύτερου - Επιτέθηκαν σε εκκλησία κοντά στη Ρουέν της Νορμανδίας - Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο ένας από τους υπόλοιπους τέσσερις ομήρους που τραυματίστηκε σοβαρά

Ο 18χρονος Αντελ Κερμίς έσφαξε τον ιερέα σε εκκλησία στη Γαλλία  - Ανάληψη ευθύνης από το ISIS
Ο 18χρονος δράστης Αντελ Κερμίς ο οποίος έκοψε το λαιμό του ιερέα στην Νορμανδία


Ιερέα σκότωσαν με μαχαίρι οι ένοπλοι που εισέβαλαν σε εκκλησία κοντά στην πόλη Ρουέν στη Νορμανδία κρατώντας ομήρους. Μάχη δίνει για τη ζωή του άλλος ένας όμηρος. Οι δράστες έπεσαν νεκροί κατά την επέμβαση της αστυνομίας. Αποκλείστηκε η περιοχή στο Σεντ-Ετιέν-ντι-Ρουβρέ, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επί τόπου και ασθενοφόρα.

Οι δράστες είχαν δηλώσει πίστη στο Ισλαμικό Κράτος δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ από το σημείο της επίθεσης διακηρρύσσοντας ότι η Γαλλία θα πολεμήσει εναντίον της τζιχαντιστικής οργάνωσης με όλα τα μέσα.

Ακολούθησε ανάληψη ευθύνης από το Ισλαμικό Κράτος με το προπαγανδιστικό πρακτορείο ειδήσεων Amaq να μεταδίδει ότι «δύο στρατιώτες» του Ισλαμικού Κράτους διέπραξαν την επίθεση.

Ο ιερέας κρατούνταν όμηρος μαζί με άλλα τέσσερα άτομα -δύο μοναχές και πιστούς.

Ένας εκ των ομήρων τραυματίστηκε σοβαρά και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Αστυνομική πηγή δήλωσε πως οι ένοπλοι έκοψαν τον λαιμό του ιερέα με μαχαίρι.
Οι γαλλικές Αρχές παρακολουθούσαν τον έναν από τους δύο δράστες της επίθεσης σε εκκλησία στη Ρουέν της Νορμανδίας, σύμφωνα με εισαγγελέα αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας.
Ο δράστης ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί είναι ο 18χρονος Αντελ Κερμίς, ο οποίος επιχείρησε να φτάσει στη Συρία το 2015.
Είχε τεθεί υπό αυστηρή παρακολούθηση με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, ανέφερε ο εισαγγελέας. Το βραχιολάκι ήταν μη ενεργό για πέντε ώρες την ημέρα, γεγονός που του επέτρεπε να φεύγει από το σπίτι του χωρίς επιτήρηση, σημείωσε ο εισαγγελέας.
Πρόσθεσε ότι είχε καταφέρει να διαφύγει από τις Αρχές δύο φορές, χρησιμοποιώντας πλαστές ταυτότητες.
Οι Αρχές επιχειρούν να ταυτοποιήσουν και τον δεύτερο δράστη της επίθεσης, ενώ έφοδοι πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Γαλλίας.
Ο 18χρονος και ο συνεργός του εισέβαλαν σε εκκλησία κοντά στη Ρουέν και ανάγκασαν τον 86χρονο ιερέα Ζακ Χάμελ να γονατίσει πριν του κόψουν τον λαιμό και βιντεοσκοπήσουν την πράξη τους. Και οι δύο δράστες έπεσαν νεκροί από αστυνομικά πυρά.
Τον Μάρτιο ο Κερμίς είχε συλληφθεί ως ύποπτος για τον σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης.
Ο Κερμίς καταγόταν από την πόλη όπου έλαβε χώρα η επίθεση.
Ο εισαγγελέας Φρανσουά Μολέν είπε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για την επίθεση και ότι ήδη έχουν πραγματοποιηθεί κάποιες συλλήψεις.

Καταδίκασε το Βατικανό

Το Βατικανό καταδίκασε τη «βάρβαρη δολοφονία» μεταφέροντας το σοκ και τον αποτροπιασμό του Πάπα Φραγκίσκου μπροστά στα γεγονότα.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών επισήμανε πως οι δράστες σκοτώθηκαν κατά την αστυνομική επιχείρηση που έθεσε τέλος στην ομηρία.

Στο σημείο της επίθεσης έσπευσαν ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ.

Οι ένοπλοι εισήλθαν κατά πληροφορίες στο ναό από την πίσω πόρτα κατά τη διάρκεια της πρωινής λειτουργίας. Κρατούσαν μαχαίρια, δεν είναι σαφές εάν έφεραν και άλλα όπλα.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι κρατούνταν όμηροι πέντε άνθρωποι και ένας έκτος κατόρθωσε να διαφύγει ειδοποιώντας την αστυνομία. Ο ιερέας, δύο μοναχές, καθώς και πιστοί βρίσκονταν μεταξύ των ομήρων.

Πυροσβέστες δήλωσαν στο δίκτυο RTL ότι αρκετά άτομα έχουν τραυματιστεί.

Η απειλή επίθεσης κατά τόπων χριστιανικής λατρείας επλανάτο εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, μετά την αποτυχία του σχεδίου επίθεσης κατά καθολικής εκκλησίας στο Βιλζουίφ, στα παρισινά περίχωρα, τον Απρίλιο 2015.

Αλγερινός φοιτητής, 24 ετών, ο Σιντ Αχμέντ Γλάμ, θεωρήθηκε ύποπτος ότι σχεδίαζε να επιτεθεί κατά της εκκλησίας και ενδεχομένως και κατά άλλων τόπων χριστιανικής λατρείας στην περιοχή της γαλλικής πρωτεύουσας. Ο άνδρας συνελήφθη πριν θέσει σε εφαρμογή τα σχέδιά του.

Η Γαλλία, στόχος τρομοκρατών τρεις φορές σε διάστημα 18 μηνών, ζει υπό το κράτος του φόβου των επιθέσεων. Στις 19 Ιουλίου, στον απόηχο της επίθεσης στη Νίκαια, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, ο πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς είχε προειδοποιήσει ότι η Γαλλία πρέπει να περιμένει και άλλες επιθέσεις και άλλους θανάτους αθώων.

Σήμερα, διαβεβαίωσε ότι οι Γάλλοι θα συγκροτήσουν «μέτωπο» . «Αποτροπιασμός απέναντι στη βάρβαρη επίθεση στη Σεν-Μαριτίμ. Ολόκληρη η Γαλλία και όλοι οι καθολικοί επλήγησαν. Θα συγκροτήσουμε μέτωπο» έγραψε στο Τwitter ο Μανουέλ Βαλς.

Capital controls: Πώς θα γίνονται οι αναλήψεις βάση του νέου ορίου των 840 ευρώ ανά 15νθήμερο

Θα ισχύει η ίδια ημέρα ανανέωσής του για όλους τους καταθέτες
Capital controls: Πώς θα γίνονται οι αναλήψεις βάση του νέου ορίου των 840 ευρώ ανά 15νθήμερο
  
Σε εφαρμογή τέθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου, το νέο όριο αναλήψεων των 840 ευρώ ανά 15νθήμερο, σύμφωνα με το ΦΕΚ χαλάρωσης των capital controls που είχε δημοσιευτεί λίγες ώρες νωρίτερα.

Πλέον οι καταθέτες μπορούν να «σηκώνουν» σωρευτικά έως και 840 ευρώ ανά δύο εβδομάδες (420 ευρώ ανά εβδομάδα x2). 

Δεν πρόκειται για αύξηση του ορίου αναλήψεων, αλλά για παροχή της δυνατότητας ανάληψης με μία κίνηση του παραπάνω ποσού, οποιαδήποτε ημέρα του εκάστοτε οριζόμενου δεκαπενθημέρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο καθεστώς τέθηκε σε εφαρμογή αναδρομικά από το Σάββατο 16 Ιουλίου. 

Αυτό σημαίνει ότι από το περασμένο Σάββατο, στις 00:01, οι καταθέτες μπορούν να κάνουν από κάθε τράπεζα στην οποία διατηρούν λογαριασμό, ανάληψη έως και 840 ευρώ, του ανωτάτου ορίου δηλαδή της περιόδου μεταξύ 16/7 και 29/7.

Η πρώτη ανανέωση

Από το ερχόμενο Σάββατο 30/7 θα γίνει η πρώτη ανανέωση του 15νθημέρου. Στο πλαίσιο αυτό, οι καταθέτες θα μπορούν από τις 30/7 έως και τις 12/8, ημέρα Παρασκευή, να σηκώνουν έως και 840 ευρώ.

Εάν δεν προβούν στην ανάληψη αυτού του ποσού έως τότε, το όριο αυτό θα χαθεί από το Σάββατο 13/8, οπότε και θα ανανεωθεί εκ νέου το 15νθήμερο σωρευτικής ανάληψης.

Τα επόμενα Σάββατα ανανέωσης θα είναι στις 27/8, στις 10/9, στις 24/9 κ.ο.κ.

Σημειώνεται ότι το όριο των 840 ευρώ ισχύει ανά φυσικό πρόσωπο ανά τράπεζα και μπορεί να εκταμιευθεί είτε από ΑΤΜ ή από το γκισέ.

Παραδείγματα

1. Έστω καταθέτης έκανε ανάληψη 250 ευρώ από το λογαριασμό του στις 19/7. Από το περασμένο Σάββατο έχει τη δυνατότητα «σηκώσει» συνολικά έως και 590 ευρώ έως τις 12/8.

Δηλαδή τα 170 ευρώ που δεν σήκωσε έως τις 23/7 συν τα 420 ευρώ που αφορούν την εβδομάδα 23/7 - 29/7.

Από το Σάββατο 30/8 θα μπορεί να σηκώσει τα 840 ευρώ που αφορούν την περίοδο έως και τις 12/8.

2. Έστω καταθέτης έκανε ανάληψη 420 ευρώ στις 20/7. Μπορεί να σηκώσει έως την ερχόμενη Παρασκευή τα μεσάνυχτα έως και 420 ευρώ επιπλέον.

Από το Σάββατο 30/8 θα μπορεί να σηκώσει τα 840 ευρώ που αφορούν την περίοδο έως και τις 12/8.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ

Τσάμπιονς Λιγκ

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ έκαναν οι Άντερλεχτ και ο Ερυθρός Αστέρας. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ που έγιναν σήμερα: 

Σπάρτα Πράγας – Στεάουα Βουκουρεστίου 1-1 
Λουντογκόρετς – Ερυθρός Αστέρας 2-2 
Μπάτε Μπορίσοφ – Ντάνταλκ 1-0 
Βικτόρια Πλζεν – Καραμπάκ 0-0 
Παρτιζάνι – Σάλτσμπουργκ 0-1 
Ροστόφ – Αντερλεχτ 2-2 
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Γιουνγκ Μπόις 2-0 
Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Ντιναμο Τμπιλισι 2-0 
Άγιαξ – ΠΑΟΚ 1-1


«Ελπίζω να μην υπάρξει ένας… μοιραίος Ίβιτς»



Ίβιτς
Ο Βλάνταν Ίβιτς, στη συνέντευξη Τύπου, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα που πήρε ο ΠΑΟΚ, ωστόσο προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας πως ακόμη δεν έχει τελειώσει η μάχη…
Αναλυτικά:
«Παίξαμε με μία δυνατή ομάδα, στην έδρα τους και όταν τελειώνει το παιχνίδι 1-1 σίγουρα είμαι ικανοπιημένος. Το σκορ θα μπορούσε να διαφορετικό και για μας και για τον Άγιαξ, υπήρχαν ευκαιρίες και για τους δύο. Κάναμε ένα καλό και πειθαρχημένο παιχνίδι. Οι παίκτες βγάλανε αυτό που τους ζήτησα και τελειώσε το πρώτο ημίχρονο και περιμένουμε το δεύτερο».
Για τις φάσεις που έβγαλε ο Άγιαξ: «Υπήρχαν τρεις τέσσερις φορές κάποια σουτ έξω από την περιοχή, ήταν ελεύθεροι. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν πρέπει να το βελτιώσουμε. Τα σουτ πρέπει να τα μπλοκάρουμε. Κάποιες φορές γίνονται και λάθη, αλλά αν δεν γίνουν τα λάθη δεν θα γίνουν και τα γκολ. Ηταν το πρώτο μας παιχνίδι, περιμένω καλύτερη εμφάνιση στο δεύτερο, αλλά είμαι σίγουρος ότι και Άγιαξ θα είναι καλύτερος».
Για τον Τζάλμα Κάμπος: «Εκανε ένα καλό παιχνίδι, όπως και άλλοι. Όσον αφορά την ελευθερία του, ζήτησα το ίδιο και από τον έναν (Τζάλμα) και από τον άλλο (Ροντρίγκες)».
Για το αν το ματς πήγε όπως το σχεδίασε: «Ηταν πρώτο παιχνίδι, όσο και να σχεδιάζεις δεν ξέρεις πως θα τελειώσει. Τώρα να σας πω ότι ήθελα έτσι να τελειώσει έτσι θα σας έλεγα ψέματα. Ηθελα να έρθουμε, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε. Τελειώσε 1-1, υπάρχει κι άλλο ματς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμενοι και να δουλέψουμε για το δεύτερο παιχνίδι».
Για το αν μοιάζουν οι αγώνες με εκείνους του 2010: «Ελπίζω ότι στο δεύτερο δεν θα υπάρχει ένας μοιραίος παίκτης, όπως ήταν ο Ίβιτς. Τότε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα πέτυχαν τρία γκολ. Υπάρχουν και τώρα τέτοιοι παίκτες, ίσως όχι σε τόσο υψηλό επίπεδο, αλλά αν τους δώσεις χώρο θα είναι επικίνδυνοι. Περιμένω στο δεύτερο ματς να έχουν 1-2 παίκτες ακόμη που θα τους δώσει κάτι παραπάνω».
Για το δεύτερο ματς: «Εχουμε μέρες μπροστά μας να προετοιμάσουμε το παιχνίδι. Τώρα τους γνωρίζουμε καλύτερα. Θα σκεφτώ, θα μιλήσω και με τους παίκτες και θα δούμε με ποιο τρόπο θα παίξουμε στο δεύτερο παιχνίδι».
Για το αν ήταν στόχος η ισοπαλία: «Σημαντικό είναι να μη χάνεις, αν δεν μπορείς να κερδίζεις. Αυτό είναι το βασικό για μένα. Δεν έχουμε σκεφτεί πριν το παιχνίδι ότι πάμε για την ισοπαλία. Κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να κερδίσουμε. Αλλά πάντα είναι σημαντικό να μην χάνεις. Θα φανεί στο δεύτερο παιχνίδι αν πήραμε αυτό που θέλαμε σήμερα».
Για το τι ζητάει από τον κόσμο: «Διψάμε να δώσουμε χαρές στο κόσμο. Και οι παίκτες και το τεχνικό τιμ. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια δεν είχε ευκαιρία να μπει στους ομίλους μετά από το παιχνίδι με την Σάλκκε. Αυτό που ζητάω είναι στήριξη, αλλά και να μην το ζητάω ξέρω ότι θα έχουμε. Όπως και να είναι το σκορ. Από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι το τελευταίο. Θα δώσουμε μία δεύτερη μάχη για να καταφέρουμε να βγούμε νικητές»


Ο Α Ο Λουτρακίου μια ομάδα που προσφέρει τόσα πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο χωρίς την βοήθεια των λεγόμενων φορέων !!!



Πριν καν να αρχίσει το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας η ομάδα του Α Ο Λουτρακίου έχει αρχίσει να υλοποιεί την παροιμία την οποία γνωρίζουμε από τα πρώτα βήματα της ζωής μας. 
Γιατί θα μπορεί να μας πει κάποιος τρίτος ότι δεν γνωρίζει των φρονίμων τα παιδιά πριν να πεινάσουν μαγειρεύουν 
Και έτσι η ομάδα του Α Ο Λουτρακίου που διοικείται από μια σωστή παρέα που έδωσε κοινωνικό παρών και πήρε βαθμό αναγνωρίσιμο όχι γιατί παρέμεινε δυο χρόνια σε ένα πρωτάθλημα πολύ δύσκολο όπως είναι αυτό της τρίτης εθνικής κατηγορίας αλλά γιατί έχει δημιουργήσει μια σχολή ποδοσφαίρου ικανή να διδάξει σε πολλές ομάδες πρώτης εθνικής κατηγορίας. 
Γιατί ελάχιστες ομάδες ανά την Ελλάδα έχουν να παρουσιάσουν το πλούσιο ποδοσφαιρικό έργο του Α Ο Λουτρακίου . 
Και το σπουδαιότερο εδώ είναι ότι δεν έχει καμία βοήθεια από κανέναν φορέα ή για να κυριολεκτούμε  ψιχία τα οποία σε σύγκριση με την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου μόνο ως φιλοδωρήματα μπορούν να συγκριθούν. 
Και διαβάζουμε ότι ο Α Ο Λουτρακίου κάνει μεταγραφές νέων σε ηλικία παικτών που έχουν την δική τους ιστορία. 
Θα παρακολουθήσουμε πολύ κοντά την ομάδα του Α Ο Λουτρακίου και όχι μόνο τους παίδες και τους έφηβους που κάναμε μέχρι σήμερα αλλά και τους μεγάλους που θα έχει να αντιμετωπίσει ένα καινούργιο πρωτάθλημα νομίζω πιο δύσκολο απ όλα τα άλλα Οι σειρήνες ήδη έχουν αρχίσει να ηχούν και οι περισσότερες αφορούν τον προπονητή Μεσολόγγη που είναι ικανός αν υπολογίσουμε αυτά που λέγονται στα διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια από ανεύθυνους που δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα από  ποδόσφαιρο παρά μόνο από κουτσομπολιό για να βρίσκονται στην επικαιρότητα Μα είναι γνωστό ότι μόνο με λόγια χτίζονται αλώνια και κατώγια που μόλις ξυπνήσει από το όνειρο ο κατασκευαστής όλα έχουν σωριαστεί.
Και η ομάδα του Α Ο Λουτρακίου με ηγέτη τον Θωμά Καναβό μπαίνει στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας για να παλέψει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους χωρίς να έχει την υποστήριξη παρά μόνο την ποδοσφαιρική αξία των παικτών της. 
Μα η αυλαία μόλις έχει ανοίξει και αυτό αποτελεί την εισαγωγή. Που σημαίνει ότι έχουμε πολλά να γράψουμε μήπως και κάποιοι ξυπνήσουν και καταλάβουν την προσφορά της ομάδας αυτής του Α Ο Λουτρακίου  όχι στο Κορινθιακό αλλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Συμφωνία για τη διαιτησία, με ισπανικό μοντέλο η ΚΕΔ


Τριμερής επιτροπή για τον ορισμό διαιτητών στους αγώνες της Σούπερ - Λίγκα
Συμφωνία για τη διαιτησία, με ισπανικό μοντέλο η ΚΕΔ



Σε ισπανικό μοντέλο η ΚΕΔ από την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, είχε συνάντηση στην οποία ενημέρωσε τον ομόλογο του στη Σούπερ Λιγκ, Γιώργο Στράτο, ότι μετά από παρότρυνση της UEFA, στην εγχώρια διαιτησία θα εφαρμοστεί πλέον το ισπανικό μοντέλο.

Συγκεκριμένα λοιπόν οι ορισμοί διαιτητών, άλλα και οι αποφάσεις θα παίρνονται από έναν πρώην διαιτητή, τον οποίο θα ορίζει η Σούπερ Λίγκα, έναν που θα έχει οριστεί από την ΕΠΟ, ενώ θα υπάρχει και ένας τρίτος, όπου θα ορίζει και πάλι η ΕΠΟ και θα έχει ρόλο επιδιαιτητή.

Έτσι λοιπόν οι αποφάσεις δεν θα παίρνονται μόνο από έναν άνθρωπο, ενώ και η Σούπερ Λιγκ θα έχει φωνή σε αυτές.

Πλέον οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ πρέπει να αποφασίσουν ποιον πρώην διαιτητή θα προτείνουν στην ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

«Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης συναντήθηκε σήμερα με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Super League Γιώργο Στράτο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, καθώς τους δύο άνδρες συνδέει μακροχρόνια γνωριμία και συνεργασία για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Γκιρτζίκης ανακοίνωσε στον κ. Στράτο ότι μετά από παρότρυνση της UEFA θα εφαρμοστεί στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας το λεγόμενο ισπανικό μοντέλο.

Για αυτό τον λόγο ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη κ. Πανόπουλος με τον οποίο έχουν πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα, και ο οποίος συνομιλεί με τους άλλους ιδιοκτήτες ΠΑΕ, ώστε να αναζητηθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής, το οποίο θα συμμετέχει στην ΚΕΔ/ ΕΠΟ.

Η όλη διαδικασία τελεί υπό την επίβλεψη και έγκριση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Νωρίτερα ο κ. Γκιρτζίκης είχε συναντηθεί με τον επίσης νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Football League Στέλιο Σφακιανάκη σε εξίσου καλό κλίμα».

Παππάς και στην Επίδαυρο

Παππάς και στην Επίδαυρο
  
Ο υπουργός-καναλάρχης Νίκος Παππάς θέλησε, τώρα που ασχολείται με τα τηλεοπτικά κανάλια, να εμβαθύνει τις σχέσεις του με τον πολιτισμό και έτσι εμφανίστηκε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Oπως μου είπαν, πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση θέλοντας να αποφύγει τον κόσμο. Ποιος ξέρει γιατί... Τι φοβήθηκε άραγε και είδε την παράσταση από τις επάνω κερκίδες του κάτω διαζώματος, μακριά από τις κερκίδες των επισήμων, ενώ στους επισήμους υπήρχε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματός του Σωκ. Φάμελλος; Εκανε, μου λένε, ωσάν να ήθελε να μην τον προσέξουν. Με σπορτίφ μπλε ελεκτρίκ μπλουζάκι, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του (και από άνδρες της ασφαλείας του που δεν τον άφησαν ούτε μια στιγμή από τα μάτια τους), περίμεναν καρτερικά και εμφανώς αγχωμένοι στην αριστερή πάροδο να τους τακτοποιήσουν στις θέσεις τους. «Σαν βρεγμένη γάτα» ήταν, όπως μου τον περιέγραψαν θεατές. Πάντως το άγχος του κ. Παππά και της συζύγου του να μην τους συναντήσει κανείς (με κίνδυνο γιουχαΐσματος) αποδείχθηκε αδικαιολόγητο, αφού ο κόσμος τούς προσπερνούσε και δεν τους έδινε την παραμικρή σημασία. Ούτε καν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματός του, που τον πλησίασε για να ανταλλάξουν δυο-τρεις κουβέντες (μετά συζύγων), αφού τελείωσε η παράσταση και ο κόσμος απομακρυνόταν. Για την ιστορία, σας αναφέρω ότι ο κ. Παππάς θυμήθηκε την κουλτούρα και μετέβη στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει τους «Επτά επί Θήβας» από το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία του Τσέζαρις Γκραουζίνις με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου.

nnn
Τώρα είναι πιθανόν να αναρωτηθείτε γιατί είναι κακό ένας υπουργός να θέλει να παρακολουθήσει μια παράσταση στην Επίδαυρο, μαζί με τη φρουρά του, και να επιδιώκει να μη γίνει αντιληπτός. Καθόλου κακό δεν είναι. Την επομένη όμως στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο ο υπουργός-καναλάρχης έδωσε ο ίδιος... παράσταση. Θέλησε να δείξει ότι αυτός κάνει κουμάντο για τις νέες αδειοδοτήσεις. Δεν είναι μόνον ότι δημοσίως προανήγγειλε πως «το Μega αποτελεί πλέον παρελθόν», αλλά επέκρινε ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών για την πολιτική τους, έπεσε σε αντιφάσεις όσον αφορά τις ενστάσεις που θα κατατεθούν, ήρθε σε αντιπαράθεση με διευθυντή τηλεοπτικού σταθμού, με αποτέλεσμα να του απαντήσει ο διευθυντής Ειδήσεων του Mega Μ. Καψής«Δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα, με συνέπεια ο διαγωνισμός να είναι φωτογραφικός για να κλείσει μόνο το Mega». Και να 'ταν μονάχα αυτό; Εμφανίστηκε στη Βουλή δήθεν υπερασπιστής της τύχης των εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς για να πει ότι ο διαγωνισμός που έστησε είναι «κρυστάλλινος» και ότι «το μόνο που στέκεται μεταξύ ενός τηλεοπτικού σταθμού που λειτουργεί και μιας νόμιμης άδειας είναι το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη».


Ποιον συμβουλεύεται ο Τσίπρας
Ο άνθρωπος, μου λένε, που ίσως ο Πρωθυπουργός ακούει περισσότερο απ' όλους είναι ο νεοτοποθετηθείς σύμβουλός του Δημ. Λιάκος. Μπορεί να είναι καινούργιος πρωθυπουργικός σύμβουλος, επικεφαλής μάλιστα του οικονομικού γραφείου του κ. Τσίπρα, αλλά είναι (παρά την ηλικία του) παλαιός στον ΣΥΡΙΖΑ. Ηταν από τους στενότερους συνεργάτες του Ι. Δραγασάκη και δεν είναι λίγοι στο κυβερνών κόμμα που του χρεώνουν ότι ήταν ένας από τους συγγραφείς του προεκλογικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, αυτού που είχε ανακοινωθεί πανηγυρικά από τον Πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη. Είχε τότε δηλώσει ότι «το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο, χωρίς τη χρήση... εισαγωγικών», κάτι που μόλις έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ διαψεύστηκε πανηγυρικώς. Ο κ. Λιάκος γνωρίζει πολύ καλά τα φορολογικά θέματα, λέγεται ότι αυτός ήταν ο εμπνευστής των μέτρων του λεγόμενου παράλληλου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως το αφορολόγητο όριο στα 1.200 ευρώ, η αύξηση του κατώτατου μισθού και η επαναφορά της 13ης σύνταξης. Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι ο ειδικός αυτός σύμβουλος του Πρωθυπουργού (έχει αντικαταστήσει τον Φραγκίσκο Κουτεντάκη) βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον κ. Τσίπρα, συνομιλεί με διοικητές τραπεζών, ήταν μέλος της διαπραγματευτικής ομάδας του Γ. Χουλιαράκη, εμφανίζεται να έχει άψογη συνεργασία με τον Ευ. Τσακαλώτο και προτού γίνει η «σκιά» του κ. Τσίπρα στα οικονομικά είχε σημαντική επαγγελματική πορεία στον χώρο των επιχειρήσεων.
nnn
Ας πάμε τώρα στη φιέστα που στήθηκε στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Εδώ θα πρέπει να σας πω ότι ο κ. Τσίπρας το ξανασκέφθηκε και είπε δεν είναι δυνατόν να εξαγγείλει τέτοιο πράγμα και να μην είναι παρόντες οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων. Ετσι έβαλε το πρωί, λίγες ώρες προτού αρχίσει η εκδήλωση, τις γραμματείς του και έγραψαν ονομαστικές προσκλήσεις προς τους αρχηγούς των κομμάτων. Την τελευταία στιγμή, στο παρά πέντε που λένε, έτσι για να προσδώσει ένα πανεθνικό κάλεσμα για διάλογο.


Το βουητό και ο Λεβέντης
Πώς νομίζετε ότι οι βουλευτές καταλαβαίνουν πως επίκειται είσοδος του Β. Λεβέντη στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής; Πρώτα εμφανίζεται ένας κλητήρας με ένα ποτήρι γεμάτο παγάκια το οποίο εναποθέτει στο έδρανο του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων. Εν συνεχεία, με την είσοδο του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων ακούγεται ένα... βουητό και μερικά χειροκροτήματα εκ μέρους των βουλευτών της ΝΔ. Οχι για κάτι άλλο αλλά επειδή ψήφισε τον εκλογικό νόμο. Και επειδή είπε ότι προσκάλεσε στο σπίτι του τον κ. Τσίπρα να φάνε ψάρια!

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Σε αυτούς καταλήγει ο Κετσπάγια Εκτύπωση

ΑΕΚ


Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει περίπου ξεκάθαρη εικόνα για την ενδεκάδα, με την οποία θα παρατάξει την ΑΕΚ την Πέμπτη απέναντι στη Σεντ Ετιέν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Πιο συγκεκριμένα ο Γεωργιανός τεχνικός θα τοποθετήσει τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, ενώ την αμυντική τετράδα θα συμπληρώσουν οι Ντίντακ, Γκάλο, Κολοβέτσιος και Τσιγκρίνσκι.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμόες και Γιόχανσον, με τον Μάνταλο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού χαφ και τον Μπαρμπόσα σε ρόλο ακραίου. 

Από εκεί και πέρα υπάρχουν ερωτηματικά, αφού Βάργκας και Αραβίδης διεκδικούν μία θέση στα άκρα της επίθεσης, ενώ αυτή τη στιγμή ο Πέκχαρτ δείχνει να έχει προβάδισμα έναντι του ανέτοιμου Ούγκο Αλμέιδα.

ΚΑΛΆ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΕΤΕ ΤΌΣΟ ΞΕΔΙΆΝΤΡΟΠΑ


Τα μάθατε τα νέα  κ. Μελισσανίδη κ. Σαββίδη κ. Αλαφούζο ότι θα εφαρμοστεί το Ισπανικό σύστημα για την Ελληνική Διαιτησία και όλα θα πάνε πρίμα. 
Και το σύστημα είναι απλό Η Σούπερ Λίγκα θα ορίσει  ένα διαιτητή η φούτ μπολ λίγκ και αυτοί θα ορίσουν έναν διαιτητή και ένα τρίτο η Ε Π Ο το πρόβλημα είναι που θα βρεθούν αυτοί οι τρεις μάγοι. γιατί δεν νομίζω ότι σήμερα υπάρχουν αυτοί οι τρεις διαιτητές που θα μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος αυτό. 
Στον αγώνα Α Ε Κ - Άρης Λεμεσού διαιτητής ήταν ο Παππάς που γελοιοποίησε την διαιτησία σε δυο αγώνες και όμως συνεχίζει. Και τον ορίζουν σε αγώνα φιλικό της ομάδας της Α Ε Κ που ο μεγαλομέτοχος της πρωτοστατεί για την κάθαρση στη διαιτησία. Στο Ευρωπαϊκό κύπελλο ο διεθνής μας διαιτητής Σιδηρόπουλος ορίστηκε να σηκώνει την ταμπέλα για τις αλλαγές. Και εκεί τα έκανε μούσκεμα Ενώ ο Τούρκος διαιτητής Τσακίρ είχε οριστεί σε  καθοριστικά παιχνίδια. Που όταν οι δικοί μας διαιτητές Διαμαντόπουλος και Τζίτζης  σφύριζαν αγώνες της Ευρώπης δεν υπήρχε Τουρκική διαιτησία.
Αλλά εμείς έχουμε ως προίκα τους αρχαίους προγόνους μας και αυτό μας έχει σε πολλούς τομείς μας έχει καταστρέψει. Γιατί αυτοί έκαναν το καθήκον τους και μας δόξασαν Τι κάναμε εμείς για να συνεχίσουμε το ένδοξο έργο τους;
Απολύτως τίποτα με αποτέλεσμα να γίνουμε ουραγοί των ανύπαρκτων.
Νομίζω ότι κανένας δεν θέλει ανεξάρτητη διαιτησία αλλά δική του διαιτησία και αυτό είναι που χαλάει την σούπα και γίνεται ...νεροζούμι!!




Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Το πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκα ποδοσφαιρικής περιόδου 2016- 2017



1η Αγωνιστική 16η

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΚ-Παναιτωλικός
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός
Ηρακλής-Ξάνθη
ΑΕΛ-Βέροια
Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα
Κέρκυρα-Ατρόμητος
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ

2η Αγωνιστική 17η

Παναθηναϊκός-Κέρκυρα
Πλατανιάς-ΑΕΛ
Βέροια-Ηρακλής
Ξάνθη-Ολυμπιακός
Ατρόμητος-Λεβαδειακός
Αστέρας-ΑΕΚ
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός-Πανιώνιος

3η Αγωνιστική 18η

ΑΕΛ-Ηρακλής
Κέρκυρα-Πλατανιάς
Ολυμπιακός-Βέροια
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
ΑΕΚ-Ξάνθη
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος
Πανιώνιος-Αστέρας
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
4η Αγωνιστική 19η

Κέρκυρα-ΑΕΛ
Ηρακλής-Ολυμπιακός
Πλατανιάς-Λεβαδειακός
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα
Βέροια-ΑΕΚ
Ξάνθη-Πανιώνιος
Ατρόμητος-Παναιτωλικός
Αστέρας-ΠΑΟΚ

5η Αγωνιστική 20η

ΑΕΛ-Ολυμπιακός
Λεβαδειακός-Κέρκυρα
ΑΕΚ-Ηρακλής
ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς
Πανιώνιος-Βέροια
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ-Ξάνθη
Ατρόμητος-Αστέρας

6η Αγωνιστική 21η

Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Βέροια-ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός-Αστέρας
Λεβαδειακός-ΑΕΛ
Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα
Ηρακλής-Πανιώνιος
Πλατανιάς-Παναιτωλικός
Ξάνθη-Ατρόμητος

7η Αγωνιστική 22η

ΑΕΛ-ΑΕΚ
ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός
Πανιώνιος-Ολυμπιακός
Παναιτωλικός-Κέρκυρα
ΠΑΟΚ-Ηρακλής
Αστέρας-Πλατανιάς
Ατρόμητος-Βέροια
Παναθηναϊκός-Ξάνθη

8η Αγωνιστική 23η

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ
ΑΕΚ-Πανιώνιος
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Κέρκυρα-Αστέρας
Ηρακλής-Ατρόμητος
Πλατανιάς-Ξάνθη
Βέροια-Παναθηναϊκός

9η Αγωνιστική 24η

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
ΑΕΛ-Πανιώνιος
Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα
Αστέρας-Λεβαδειακός
Ατρόμητος-Ολυμπιακός
Ξάνθη-Κέρκυρα
Παναθηναϊκός-Ηρακλής
Βέροια-Πλατανιάς

10η Αγωνιστική 25η

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Παναιτωλικός-ΑΕΛ
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας
ΑΕΚ-Ατρόμητος
Λεβαδειακός-Ξάνθη
Κέρκυρα-Βέροια
Ηρακλής-Πλατανιάς

11η Αγωνιστική 26η

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ
Αστέρας-Παναιτωλικός
Ατρόμητος-Πανιώνιος
Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα
Βέροια-Λεβαδειακός
Πλατανιάς-Ολυμπιακός
Ηρακλής-Κέρκυρα

12η Αγωνιστική 27η

Αστέρας-ΑΕΛ
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
Παναιτωλικός-Ξάνθη
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια
ΑΕΚ-Πλατανιάς
Λεβαδειακός-Ηρακλής
Ολυμπιακός-Κέρκυρα

13η Αγωνιστική 28η

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
ΑΕΛ-Ατρόμητος
Ξάνθη-Αστέρας
Βέροια-Παναιτωλικός
Πλατανιάς-Πανιώνιος
Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα
Κέρκυρα-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός

14η Αγωνιστική 29η

Ξάνθη-ΑΕΛ
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
Αστέρας-Βέροια
ΠΑΟΚ-Πλατανιάς
Παναιτωλικός-Ηρακλής
Πανιώνιος-Κέρκυρα
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός
ΑΕΚ-Λεβαδειακός

15η Αγωνιστική 30η

ΑΕΛ-Παναθηναϊκός
Βέροια-Ξάνθη
Πλατανιάς-Ατρόμητος
Ηρακλής-Αστέρας
Κέρκυρα-ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός
Λεβαδειακός-Πανιώνιος
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα