Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Ντίξον της ΑΕΚ

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Ντίξον της ΑΕΚ
Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη νωρίς το πρωί ο Μάικλ Ντίξον. Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 7 το πρωί, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος play maker της ΑΕΚ συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ το οποίο έφυγε από την πορεία του, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας στο δήμο Αχαρνών
Σύμφωνα με την Τροχαία, ο 26χρονος εκινείτο επί της οδού Δημοσθένους στο Μενίδι όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στη διασταύρωση με την Αγίου Κωνσταντίνου συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 47χρονη γυναίκα η οποία έχασε τον έλεγχο, παρέσυρε 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών και τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Ο άτυχος υπάλληλος διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Θριάσειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του ενώ ο Αμερικανός παίκτης και η οδηγός του δεύτερου οχήματος οδηγήθηκαν στην Τροχαία Νέας Ιωνίας όπου δίνουν κατάθεση μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η ΑΕΚ ενημερώθηκε από το πρωί και βρίσκεται στο πλευρό του παίκτη αλλά και στην οικογένεια του εκλιπόντος. Νεώτερα αναμένεται να γίνουν γνωστά αργότερα μέσα στην ημέρα σε ότι αφορά τις ευθύνες για το δυστύχημα. Οπως είναι κατανοητό η αναστάτωση που επικρατεί είναι μεγάλη στην ΑΕΚ όμως εξυπακούεται πως η μεγαλύτερη θλίψη είναι για την ανθρώπινη ζωή που χάθηκε.