Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ο Νικηφόρος περιγράφει γεγονότα με στοιχεία και οι ευρισκόμενοι απέναντι του σ όλα αυτά απαντούν με ύβρεις και αερολογίες.

Κριτική σημαίνει ότι κρίνω κάτι Παράδειγμα  αν ένα κινηματογραφικό έργο είναι καλό Αν ένα βιβλίο είναι ωραίο. Αν ένας πίνακας είναι ωραίος Και μια γυναίκα ωραία. 

Ενώ όταν περιγράφω γεγονότα αυτό σημαίνει η αλήθεια στην πράξη Και εγώ παρουσιάζω στοιχεία και δεν ασκώ κριτική 
Όταν ένας ποδοσφαιριστής λακτίσει αντίπαλο δεν σημαίνει ότι κάνω κριτική όταν περιγράψω το γεγονός 
Ενώ όταν γράψω ότι ο ποδοσφαιριστής αυτός δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του αυτό σημαίνει ότι ασκώ κριτική στην ποδοσφαιρική του απόδοση.
Το ίδιο συμβαίνει όταν γράφω για ένα δημοσιογράφο ότι γράφει καλά σημαίνει κριτική Ενώ αν με στοιχεία αποδεικνύω ότι ο δημοσιογράφος με την πένα του εκβιάζει αυτό σημαίνει γεγονός που περιγράφω.[
Όταν λοιπόν γράφω ότι ένας ποδοσφαιρικός παράγοντας ασκεί σωστή διοίκηση σημαίνει κριτική  Ενώ όταν γράφω με στοιχεία ότι ο παράγοντας είναι τραμπούκος και γράφω τις πράξεις του αυτό σημαίνει απλή περιγραφή γεγονότων Που αν είναι ψέμα σημαίνει συκοφαντία και είναι ποινικό αδίκημα και πρέπει να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη Αλλά μαζί μετην αφεντιά μου και τον διαιτητή που ΄και αυτός τα ίδια τα έχει γράψει στο φύλλο του αγώνα.
Όλα τα άλλα τα θεωρώ αερολογίες και αντιγραφή σοφών λόγων από κάποιους που δεν έχουν την δυνατότητα να ξεχωρίσουν απλά πράγματα που διέπουν τις ανθρώπινες σχέσεις.