Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Διαιτητή Φρατζή γιατί δενκάλεσες την αστυνομία να συλλάβει τον πρόεδρο της Ελλάδας Βέλου και συνέχισες τον αγώνα

Μια ιστορική φωτογραφία που αποτελεί την αφετηρία των θλιβερών ενεργειών του κ. Τριαντάψφυλλου ...

... γιατί όταν έχεις φίλους τους Πετρόπουλο και Δούρο αλήθεια ποιος μπορεί να σε σταματήσει.



Μια ωραία πρωία επί εποχής του Μιχάλη Τσιχριτζή παύουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι ποινές των σωματείων και των παραγόντων που διοικούν αυτά. Είναι μια κίνηση που δεν θα τολμούσε να την κάνει ο Αρκάς παλαιοκομματικός Δεληγιάννης πατριωτάκι του κ. ευτραφούς  προέδρου.Αφού και οι δυο είναι από την Αρκαδία. Γιατί δεν έχουμε Κορίνθιους για να διοικήσουν το ποδόσφαιρο μας και δανειζόμεθα  από τον γειτονικό νομό.
Και ερχόμαστε στον αγώνα Ελλάς Βέλου --Ατρόμητος Χιλιομοδίου που στο ημιχρόνιο μπαίνει στα αποδυτήρια των διαιτητών και αναποδογυρίζει τραπέζια και στριμώχνει τον διαιτητή Φραντζή και τον λούζει μ όλα τα υβριστικά επίθετα που υπάρχουν στο λεξικό αλλά και στην πιάτσα της άλλοτε κραταιάς ΤΥρούμπας Ο Διαιτητής Φρατζής είναι συνάδελφος του  εμπειρικού νομικού υπαρχιφύλακα  κ. Αθανασίου Ιατρού ομοτράπεζου του κ. Τσιχριτζή στα παιχνίδια της εθνικής την εποχή της Ε Π Ο που σέρνανε τα σκυλιά με τα λουκάνικα και έτρωγαν στα λουκούλλεια γεύματα  της Ε Π Ο στο γήπεδο Γ Καραϊσκάκης  σχετικοί ( Τάκης Βράκας ) και άσχετοι(όπως ο κ. Ιατρού) που ως συνοδός του κ. Μιχάλη και άλλοτε αρχιδικαστή που δεν δικαιολογείται να τρώει τσάμπα και να τα πληρώνει ο δυστυχής Ελληνικός λαός με τόσους άνεργους που έχει.
Και εδώ σταματάμε και με σεβασμό αναφερόμαστε στο όνομα του ανθρώπου που έκανε όλα αυτά που στιγματίζουν το ποδόσφαιρο του νομού μας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ονομάζεται ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΗΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ που βρίζει και απειλεί και κανένας δεν τολμά να τον αντιμετωπίσει εκτός από εμένα που δεν τον θεωρώ παράγοντα γιατί  δεν παράγει έργο
Ο διαιτητής που είναι και αστυνομικός γιατί δεν διέκοψε τον αγώνα και δεν κάλεσε την Αστυνομία να συλλάβει τον ταραξία. Θα μπορούσε να του υποβάλλει μήνυση όπως έκανε ο συνάδελφος του δόξα της εμπειρικής νομικής επιστήμης κ. Ιατρού που μήνυσε την αφεντιά μου την τελευταία μέρα που είχε δικαίωμα για να μη μπορώ εγώ να αμυνθώ και να υποβάλω μήνυση  Βέβαια ο διαιτητής Φραντζής δεν είναι εμπειρικός ποινικολόγος όπως ο κ. Ιατρού ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΈΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΑ Αλλά όμως ρε λεβέντες για 40 ευρώ ανέχεστε να σας βρίζουν;
Κρίμα που δέχεστε αυτές τις συμπεριφορές από κάποιους που δεν προσβάλουν τον αθλητισμό που έχουν την ψευδαίσθηση ότι τον υπηρετούν αλλά τον πολιτισμό που στο χώρο του ποδοσφαίρου οι διάφοροι Τραντάφυλλοι τον έχουν κατεβάσει στον πάτο που δεν πάει πλέον πιο κάτω.