Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Μιλόγεβιτς: "Ντροπιαστική ήττα, συγγνώμη"


MILOGEBITS
Μετά την ήττα από τον Κισσαμικό για την εξ' αναβολής αναμέτρηση στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Πανιώνιος χρειάζεται ήττα του Λεβαδειακού απ' τον Κισσαμικό και παράλληλα ο ίδιος να κερδίσει με τουλάχιστον 4-0 τον Πανσερραϊκό για να προκριθεί.

Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" αναγνώρισε ότι η ομάδα του βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα του αποκλεισμού, ζήτησε συγγνώμη και χαρακτήρισε την ήττα  στην Κρήτη, ως ντροπιαστική.
"Για εμάς δεν είναι καλή ημέρα, είναι μία δύσκολη ήττα και θα την χαρακτήριζα και ντροπιαστική. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλο τον κόσμο του Πανιωνίου, γιατί όντως ήταν ένα πάρα πολύ βαρύ σκορ και δεν νιώθουμε καλά και πρώτος απ’ όλους εγώ. Σχεδιάζαμε να βάλουμε γκολ και θέλαμε να είμαστε μπροστά, ξέραμε περίπου πώς παίζει ο Κισσαμικός, αλλά δεν μας πήγε απολύτως τίποτα.
Αυτό που με στεναχωρεί και για το οποίο είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος είναι ότι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χάνουμε κλασικές ευκαιρίες. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο είναι πάρα πολύ απλό, αν θέλεις να κερδίσεις δεν πρέπει να δεχθείς γκολ και πρέπει να βάλεις εσύ γκολ. Πρέπει να γυρίσουμε, να ηρεμήσουμε αυτές τις ημέρες, να μιλήσουμε μεταξύ μας και από εκεί και πέρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος"