Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Οι ανύπαρκτοι που κυβερνούν το ποδόσφαιρο του νομού μας παίζουν ακόμα και με την υγεία των ποδοσφαιριστών με απίθανους γιατρούς.




Οι γιατροί δεν είναι δυνατόν να αντικατασταθούν από κάποιους που φοίτησαν ένα Σαββατοκύριακο σε κάποια σεμινάριο  και πήραν ένα χαρτάκι και το θεωρούν ικανό για να αντικαταστήσουν έναν ιατρό ή έναν φυσικοθεραπευτή  που έχει φοιτήσει χρόνια και έχει λιώσει παντελόνια 







Αποτέλεσμα εικόνας για σκίτσα ιατρού
Περίμενα να περάσουν 48 ώρες για να δω τις αντιδράσεις των αρμοδίων επάνω σ ένα θέμα που σε μια κοινωνία σωστή έπρεπε να είχε ανάψει να ήταν  το μοναδικό και μάλιστα όχι μόνο στο χώρο του ποδοσφαίρου. 
Παρατηρώ τις δέκα πέντε ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κινούνται σαν να μη υπάρχει τίποτα το μεμπτό και όλα βαδίζουν κατά τρόπο άψογο.
Και γίνονται στο χώρο του πρωταθλήματος τρομερά πράγματα και κανένας δεν νοιάζεται και καλά κάνουν αφού οι άνθρωποι ούτε από ποδόσφαιρο γνωρίζουν μα ούτε και από τα παρασκήνια που το κουμαντάρουν 
Και ομολογώ ότι τίποτα απ όλα αυτά που συμβαίνουν δεν θα με συγκινούσε τόσο πολύ αν στο γήπεδο του συνοικισμού το περασμένο Σαββάτο δεν γινόντουσαν πράξεις που προσβάλουν το πολιτισμό και την ανθρώπινη ζωή και μάλιστα παιδική. Μια ομάδα ο Π Α Σ Κόρινθος έχει ορίσει ιατρό κάποιον που σύμφωνα με την ένωση συγκεντρώνει τα προσόντα για να γίνει αποδεκτός από τον διαιτητή και να τον γράψει στο φύλλο του αγώνα. 
Δεν γνωρίζω τα προσόντα που πρέπει να έχει ένας μη ιατρός για να τον αντικαταστήσει και να υπερασπιστεί την υγεία των ποδοσφαιριστών.Που είναι πολυτιμότερη από την κατάκτηση των επάθλων 
Κανόνας απαράβατος ο ιατρός εντός ή εκτός εισαγωγικών αν και ορίζεται από το γηπεδούχο σωματείο δεν πρέπει να έχει κατά την διάρκεια του αγώνα καμία σχέση με την ομάδα που θα τον πληρώσει. Και πρέπει να κάθεται όχι στον πάγκο της γηπεδούχου αλλά στον τρίτο που κάθεται ο παρατηρητής τάξεως.
Έγραψα ότι ο ιατρός του αγώνα ΠΑΣ Κόρινθος -- Παννεμεατικός κάθισε στον πάγκο του Π Α Σ και όταν ο διαιτητής τον κάλεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του φέρθηκε απαίσια σ ένα δεκαεξάχρονο παιδάκι που πονούσε από το τραύμα του και ζητούσε βοήθεια Και αντ αυτής δέχτηκε ύβρεις και βίαιες κινήσεις γιατί κατά τον "ιατρό" ο νεαρός ποδοσφαιριστής όλα αυτά τα έκανε σκόπιμα για καθυστέρηση και η ομάδα του ο Π Α Σ δεν είχε πετύχει το τέρμα του λυτρωμού.
Αν αυτό δεν είναι ένα τραγικό συμβάν που κινδύνεψε ακόμα και την ζωή ενός παιδιού τότε οι λέξεις δεν έχουν πλέον καμία έννοια.
Εμείς ζητάμε νια μας γνωρίσει η Ένωσης αν ο "ιατρός " του αγώνα αυτού συγκέντρωνε τα υπό του νόμου προσόντα
Αν ο Παννεμεατικός δεν κάνει τις πρέπουσες όλες αυτές τις κινήσεις που χρειάζονται για να υπερασπιστεί την ομάδα και τους παίκτες τότε λυπάμαι η απογοήτευσης μου θα είναι πολύ μεγάλη.