Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Εντολή ο κ. Κοντονής; έδωσε για να διευρυνθούν όσα συνέβησαν στα Περιβόλια

Ούτε ποιητής σπουδαίος είναι όποιος συνθέτει ποιήματα παραβιάζοντας το μέτρο 
Ούτε άρχοντας άξιος όποιος χαρίζεται παραβιάζοντας το νόμο 

                                                Πλούταρχος Πολιτικά Παραγγέλματα 807 Β




Εντολή να διερευνηθούν όσα συνέβησαν στο γήπεδο των Περιβολίων με τον αναπτήρα που εκτοξεύτηκε εναντίον του Κουλιμπαλί, έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Αναλυτικά η ενημέρωση του υπουργείου Αθλητισμού:

«Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή διερευνώνται ήδη από την αρμόδια Διεύθυνση Επαγγελματικού Αθλητισμού, τα τεκταινόμενα  στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, Πλατανιάς – Ολυμπιακός, προκειμένου να διαπιστωθεί αν συντρέχουν λόγοι εφαρμογής των διατάξεων του Νόμου 4326/2015».

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Δηλαδή κ. Υπουργέ περιμένετε από την επιτροπή να σας πει αλήθειες και να πάει κόντρα με την δύναμη ; Μα όταν παρακολουθήσετε το τραυματισμό του ποδοσφαιριστή αν τον είχε χτυπήσει ο αναπτήρας θα του είχε αφήσει σημάδι Από αυτά που είδα στην τηλεόραση ρίχτηκε μεν ο αναπτήρας αλλά δεν ακούμπησε τον ποδοσφαιριστή Γι αυτό είμαι βέβαιος. Αλλά πάμε στην άλλη περίπτωση που η Διεύθυνσης Επαγγελματικού Αθλητισμού χαρακτηρίσει τον Ολυμπιακό ένοχο θα τον τιμωρήσετε; Εάν απαντήσετε θετικά θα σας ρωτούσα το άλλο ανέκδοτο με τον ,,, λαό του Ολυμπιακού το γνωρίζετε;
Και δυστυχώς για σας και ψηφίζουν  και τα κόμματα πολύ μετράνε το πολιτικό κόστος.