Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Αλλαγές ετοιμάζει με Αστέρα ο Σίλβα




Eνα ακόμη δύσκολο ματς περιμένει τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη με τον Αστέρα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, με τον Μάρκο Σίλβα να ετοιμάζεται να αλλάξει και πάλι πράγματα και καταστάσεις στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Ο Πορτογάλος δεν υπολογίζει στους Ερνάνι και Καμπιάσο που θα μείνουν για αρκετό καιρό εκτός δράσης και τον Ντα Κόστα που συνέχισε το πρόγραμμα του λόγω της κάκωσης που υπέστη το περασμένο Σάββατο.

Η μια δεδομένη αλλαγή στην ενδεκάδα έχει να κάνει με τον Σιόβα, που θα παίξει δίπλα στον Μποτία.Από εκεί και πέρα ο Μαζουακού θα είναι λογικά στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στον άξονα ο Μιλιβόγεβιτς θα επιστρέψει έχοντας δίπλα του τον Κασάμι.

Αλλαγή θα υπάρξει και στην κορυφή της επίθεσης με τον Ιντέγε να παίρνει θέση βασικού αντί του Πουλίδο και τον Σίλβα να σκέφτεται τον έτερο εξτρέμ εκτός από τον Ντουρμάζ. Ο Πάρντο προπονήθηκε κανονικά όπως αναμενόταν, όμως, δεν είναι σίγουρο πως θα τον δούμε και πάλι στην αρχική ενδεκάδα, με τον Σεμπά να έχει τις πιθανότητες αλλά και το σενάριο συνύπαρξης Ντομίνγκες-Φορτούνη να είναι ανοικτό.