Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Το σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκα






Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρώτο μέρος της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, εκεί όπου υπάρχουν αγώνες «φωτιά» τόσο για την σωτηρία, όσο και για τα πλέι οφ. Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Ολυμπιακός ενάντια στην Ξάνθη.

Καλλονή --Πανθρακικός 

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα ξεκινάει στις 15.00 εκεί όπου η Καλλονή θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό σε ένα παιχνίδι «ζωής ή θανάτου», καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν χωρίς τον Χαβίτο, αλλά με τους νεοαποκτηθέντες Πεταυράκη, Τσιάρα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι θα έχουν στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα Φαβάλι, αλλά δεν υπολογίζεται ο Ελλακόπουλος που είναι τιμωρημένος.


Πανιώνιος --Αστέρας Τρίπολης 


Στις 17:15, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Το ματς είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες, καθότι θα παλέψουν για την 5η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ο Ουζουνίδης υπολογίζει στον Τζανδάρη, ενώ ο Βεργέτης δεν έχει στα πλάνα του τους Ζησόπουλο και Μάσα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Ολυμπιακός --Ξάνθη 

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κόντρα στην Ξάνθη, με μοναδικό στόχο τη νίκη ύστερα από την ισοπαλία για τον Πλατανιά.

Εκτός για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα ο τιμωρημένος Μιλιβόγιεβιτς, αλλά και οι τραυματίες Καμπιάσο και Ερνάνι. Για τους Ακρίτες, εκτός είναι οι τραυματίες Βασιλακάκης, Νιέτο και Γουάλας.