Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ψηφίζουμε διοικήσεις στην Ε Π Σ Κορινθίας για να τους βρίζομαι και έτσι να σπάμε την μονοτονία μας

Διαβάζω :

ΣΧΟΛΙΟ:
1)Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας που παρά τις ελλείψεις δημιούργησε πολλές ευκαιρίες που δυστυχώς όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
2)Τραγική εμφάνιση από τον Διαιτητή?????? κ. Πυργάκη καθώς οι αποφάσεις του αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα.
3)Τραγική εμφάνιση από τον ευτραφή Βοηθό κ. Μπενέκο καθώς μη μπορώντας να παρακολουθήσει τις φάσεις δεν υπέδειξε οφσάιντ το 2ο γκολ του Ηρακλή καθώς και δεν υπέδειξε γκολ στην φάση που ο τερματοφύλακας του Ηρακλή μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.
4)Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην παρωδία να διευθύνουν τους αγώνες της Α’ Κατηγορίας ως διαιτητές οι βοηθοί καθώς και ανίκανοι βοηθοί που δεν μπορούν να διευθύνουν ούτε αγώνες παιδικού πρωταθλήματος.

Σχολιασμός Νικηφόρου

Νομίζω ότι μετά από έναν αγώνα του πρωταθλήματος που γίνεται για την τιμή του αθλήματος αυτές οι παρατηρήσεις πρέπει να γίνονται Αλλά όμως όταν η ομάδα ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ γιατί έχει κάνει επενδύσεις γι αυτό τον σκοπό την υποδέχεται μια άλλη ομάδα που δεν πάει για τίποτα με αυτόν τον τρόπο και παρουσία του κ. γενικού γραμματέα της Ένωσης που κάποτε ήταν πρόεδρος στο σωματείο αυτό ( που σημαίνει ότι έχει επιρροή ) το πράγμα αλλάζει και γίνεται από τραγικό μέχρι γελοίο Αλλά έχω και πολλές ανακοινώσεις της ομάδας του Βέλου που καταφέρονται εναντίον των διαιτητών και της επιτροπής Που αποτελούν παραπτώματα γιατί δυσφημούν το άθλημα και όμως ποτέ δεν τους κάλεσαν σε απολογία. ΄Γιατί αν απουσίαζε ο πρόεδρος της Ελλάδας (που έδωσε μάχες για να έρθει ο Πυργάκης να τον διαιτητεύει μαζί με του δυο υπέρβαρους επόπτες) από την εκλογική μάχη δεν θα ήταν ο κ. Τσιχριτζής σήμερα στην εξουσία Βέβαια ικανοποιείται που τους βρίζει πατόκορφα και αυτή είναι μια ικανοποίηση  μια και δεν τολμούν να τον καλέσουν όχι σε απολογία αλλά ούτε για καφέ
Ποιος κ. πρόεδρε θα δώσει τέλος στην παρωδία που λέγεται πρωτράθλημα όταν εσείς παλαιά μετα τον αγώνα Πέλοπα -- Ελλάς Βέλου και τον σφαγιασμό της ομάδας σας από τον κ. Καρσιώτη χαρακτηρίσατε το πρωτάθλημα αηδία και μετά ήρθατε κ. ψηφίσατε τον κ. Επειδής που ο προπονητής του Πέλοπα του χάρισε το 
πρωτάθλημα !!! Γιατί ήξερε ότι ο κ. Επειδής του το χάρισε και όχι η ομάδα που προπονούσε.

Κύριε πρόεδρε της Ελλάδας Βέλου
Παρακαλά να μελετήσετε τα λόγια αυτά μήπως καταλάβετε τι είναι σωστό στο χώρο ποδοσφαίρου
Ότι αξίζει δεν χαλάει
άμα χαλάσει δεν αξίζει