Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ενισχύστε τον Π Α Σ Κόρινθο βαδίζει σταθερά προς την πρόοδο


Να τι έγραφα στον Ντελάλη 12 Δεκεμβρίου του 2009 

Δεν πήγα να παρακολουθήσω τη συνέντευξη που έδωσαν οι άνθρωποι που σήμερα διοικούν την Κόρινθο και όχι μόνο ποδοσφαιρικά Γιατί άλλο Μπιτούνης και άλλο Γιώργος Φαρμάκης Μου θυμίζει αυτή η διαφορά το γνωστό τραγούδι τι Λοζάνη τι Κοζάνη χιόνια η μια χιόνια και η άλλη 
+Και επειδή τα γραπτά μου δεν θέλω να παρουσιάζουν ασάφειες είμαι υποχρεωμένος να μπω σε λεπτομέρειες. 
Άλ΄λο είναι να ζητά ο άγνωστος Μπιτούνης τη βοήθεια γνωστών παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης και οικονομικών παραγόντων του νομού μας και άλλο ο κ. Φαρμάκης Γι αυτό άλλωστε ευχαρίστησε δημόσια τον αξιότιμο  κ. . Δήμαρχο Κορινθίων που βοηθάει οικονομικά την ομάδα . 
Και εδώ είναι η τεράστια διαφορά μεταξύ Λοζάνης που είναι ο κ. Φαρμάκης και Κοζάνης ο αφελής Μπιτούνης  Γιατί ο πρώτος δημότης της πόλεως επί Μπιτούνη δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ μάλιστα και κάποια εισιτήρια και αυτά τα έχει απλήρωτα. Και αν αυτά που σήμερα ο Δήμαρχος πάντα σε δήλωση του κ. Φαρμάκη --που είναι υποχρεωμένος να μας πει αμέσως πόσα είναι --προέρχονται από την περιουσία του κ. Πνευματικού δεν θα είχαμε να πούμε το παραμικρό 
Αλλά αυτά είναι χρήματα του Ελληνικού Λαού και δεν έπρεπε να κάνετε διακρίσεις Γιατί και ο Μάριος Σταματάκης και ο Κώστας Κοντογιαννάκης είναι Κορίνθιοι και έχουν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη τους 
Και το σπουδαιότερο απ όλα όταν διοικούσαν οι δυο αυτοί κύριοι ( Σταματάκης και Κοντογιαννάκης ) ο κ. Δήμαρχος δεν είχε έρθει ούτε σε έναν αγώνα της Κορίνθου για να παρακολουθήσει την ομάδα την οποία υπηρετεί ως οπαδός. Για πιο λόγο αυτό ας το κρίνουν άλλοι και όχι εγώ. Και μάλιστα κοντά είναι και ο Οκτώβρης που θα έρθει και η σειρά του λαού για να μιλήσει. 

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Αυτά τα έγραφα τον Δεκέμβρη του 2009 όταν κάποιοι με χαρακτήριζαν εχθρό της Κορίνθου. Με ένα βασικό λάθος. Δεν είχα καταλάβει τον διπλό ρόλο που έπαιζε ο Μάριος Σταματάκης. 
Αυτοί που ακόμα και στην τηλεόραση βγήκαν για να με κατηγορήσουν έχουν εξαφανιστεί από τα γήπεδα Μόνο εγώ έμεινα για να χαρακτηρίζω χωρίς φόβο αλλά με πάθος  Με σέρνουν στα δικαστήρια με προδίδουν αυτοί που υποστηρίζω και από την άλλη δικαιώνουμε. Γιατί οι ανώνυμοι Κορίνθιοι που σήμερα διοικούν  την ομάδα της Κορίνθου αγωνίζονται γι αυτήν και όχι μέσω αυτής να γίνουν  δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Και ακ΄λομα και μέλη του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς 
Το σημερινό πρόεδρο της Κορίνθου κανένας δεν τον γνωρίζει. Και όμως με κίνδυνο να γελοιοποιηθεί ανέλαβε την θέση αυτή μιας ομάδας που οι προηγούμενοι πρόεδροι παραχώρησαν πρωταθλήματα άλλοι εκλεκτοί της πλειοψηφίας που διοικεί το δήμο υποβίβασαν  την ομάδα όχι ποδοσφαιρικά αλλά διαπράττοντας το ποινικό αδίκημα της πλαστογραφίας. Και ένας άλλος φεύγοντας από την ομάδα δεν παρέδωσε ούτε ένα δελτίο αλλά δυο γραμμάτια που ακολούθησαν παράνομη διαδικασία προσπάθησαν να εισπράξουν 87.000 ευρώ. 
Βέβαια δεν ασχολούμαι ούτε με τον Μπιτούνη ούτε με τον Μπεθάνη αυτοί θύματα υπήρξαν και που τους εκμεταλλεύτηκαν οι μάγκες οι Κορίνθιοι για να γίνουν πρόεδροι της ένωσης Δήμαρχοι Δημοτικοί σύμβουλοι.
Ενώ ο βενζινας από ένα χωριό της Κορινθίας φιλοδοξεί να γεμίσει με παιδάκια τα γήπεδα.Να γιατί είμαι με την σωστή σημερινή ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος. 
Μακάροι