Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Παννεμεατικός Το μήνυμα το πήραμε εμείς που αγαπάμε το ποδόσφαιρο


Η ζωή αλλάζει αλλά δεν χάνεται Η Ελπίδα σβήνει αλλά δεν πεθαίνει Η αλήθεια καλύπτεται αλλά πάλι λάμπει  
Διαβάζω μια και εμένα δεν μου στέλνουν τα σωματεία τίποτα επειδή είμαι ερασιτέχνης δημοσιογράφος και υποστηρίζω όλους αυτούς που αδικούνται.  

«Η διοίκηση του ΑΣ Κόρινθος 2006 με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παίκτες του Πανκαμαριακού, διότι προσέφεραν στο νοσοκομείο Κορίνθου πελάτες – τραυματίες τους παίκτες της ομάδας μας, Αράπογλου, Μητρόπουλο και Ούσιο, που δέχθηκαν την «περιποίηση» των συναδέλφων τους, του Πανκαμαριακού.

Επίσης, άλλοι τρεις παίκτες της ομάδας μας, υποφέρουν από την «περιποίηση» των ίδιων παικτών.

Βέβαια δείχνουμε κατανόηση και στο διαιτητή του αγώνα κ. Ρούτση, που προφανώς ξέχασε σπίτι του τις κόκκινες κάρτες.

Όλα καλά.

Απλά ελπίζουμε τη νέα σεζόν να μη συναντηθούμε, γιατί θα είμαστε αναγκασμένοι να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία των παικτών της συμπαθούς ομάδας του Πανκαμαριακού, που ελπίζουμε να δείξουν και σε άλλα παιχνίδια την ίδια ευαισθησία, στο θέμα «περιποίηση» των ομάδων, όπως και στο ματς με την Κόρινθο 2006.

Μην αγχώνεστε παιδιά, όλα θα πάνε καλά..

 Από το γραφείο τύπου της ΑΣ Κόρινθος 2006

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Όταν μετά τον αγώνα Κόρινθος 06 -- Α Ο Ζευγολατιού έγραψα ότι η Κόρινθος 06 νίκησε Νεοφυτιάδη και Ζευγολατιό κάποιοι από την ομάδα τα έβαλαν μαζί μου  γιατί η νίκη τα είχε σκεπάσει όλα. Αλλά όμως επιφανειακά. Και την νίκη αυτή την χρωστά  η Κόρινθος στον δημοσιογράφο Τάσο Μητσόπουλο γιατί αν δεν υπήρχε η μετάδοση θα πάθαινε ...   το θάνατο της Αλεπούς Γιατί μερικοί δεν θέλουν τελείως να εκτεθούν δημοσίως  Αλλά αυτά είναι πολύ ψηλά γράμματα 
Η Ελλάδα Βέλου ο φονέας των γιγάντων κέρδισε τον Παννεμεατικό και την Κόρινθο 06 και έχασε από τον ουραγό Ολυμπιακό Λουτρακίου.Και να δείτε ότι αν χρειαστεί πάλι θα κόψει βαθμούς 
 Ο Τενεάτης έχασε μέσα στα Αθίκια από την Θύελλα Πετρίου Και ο Παννεμεατικός αγωνίστηκε με το αδύναμο Ατρόμητο Χιλιομοδίου.Ο σκηνοθέτης διαιτητής χονρδόπουλος έβγαλε δυο παίκτες του Ατρόμητου Χιλιομοδίου αλλά στο τέλος η ομάδα που έπαιζε με εννέα παίκτες νίκησε . Πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι έγινε θαύμα. Και θυμήθηκαν το κινηματογραφικό έργο με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ που φώναζε "μίλησε η μουγκή." Μόνο που εδώ φωνάζανε νίκησε ο αποδεκατισμένος και κάποιοι από την Νεμέα γελούσανε Μάλλον αγαπάνε την ομάδα τους και δεν θέλουν να κουράζονται οι παίκτες των επί ματαίω.  
Ο πρόεδρος της κοινότητας Χιλιομοδίου  και επίτιμος πρόεδρος του Ατρόμητου  Δημήτρης Μπίτσιος πρέπει να είναι υπερήφανος για πολλούς και ποικίλους λόγους
Και εγώ κλείνω με τα λόγια κάποιου ανθρώπου των γραμμάτων " Η δόξα είναι μια γέφυρα πέρασε την αλλά μη χτίσεις εκεί το σπίτι σου ..  
Αυτά για τους παράγοντες που πιστεύουν στην Ευγενή Άμιλλα και βλέπουν να γελοιοποιούνται τα πιστεύω τους