Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Και οι φίλαθλοι του Π Α Ο ακολουθούν το πνεύμα της εποχής

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το απόγευμα στο Χίλτον και την αίθουσα όπου έκοβε την πίτα της η ΕΠΣ Αθηνών.

Ως γνωστόν, περίπου 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το γνωστό ξενοδοχείο, σε συνέχεια των αντιδράσεων κατά της απόφασης του Σταύρου Κοντονή για λουκέτο στη Θύρα 13.

Ετσι, λοιπόν, 50 εξ αυτών αποφάσισαν να εισέλθουν εντός της αίθουσας, προκειμένου να μιλήσουν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος, εντέλει, δεν έδωσε το παρών.

Τη στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους οι οπαδοί στην αίθουσα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Παναγιώτης Δημητρίου, προσφωνούσε τον Θωμά Μητρόπουλο! Αμέσως, οι οπαδοί του τριφυλλιού φώναξαν: «Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτιλισμένοι. Φέρνετε τον Θωμά, που είχε καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λαμόγια! Συγχαρητήρια, πάντα τέτοια. Να πάτε στον Πειραιά να κάνετε τέτοια εκδήλωση ρε. Για εκεί είστε όλοι. Λαμόγια, κάνετε και εκδηλώσεις»!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έψαχναν τον κ. Κοντονή για να διαμαρτυρηθούν από κοντά μετά την πρόσφατη απόφασή του. Μάταια, όμως, καθώς ο Υφυπουργός, δεν πήγε στην εκδήλωση. «Φέρνετε τον Κοντονή και τον βραβεύετε επειδή διαλύει τον Παναθηναϊκό; Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτίλες; Μαζευτήκατε όλα τα λαμόγια εδώ. Όλα τα καλά παιδιά», έλεγαν οι οπαδοί και ζητούσαν, επίσης, να μάθουν αν ήταν στην αίθουσα οι Παππάς και Παπαπέτρου, οι οποίοι, πάντως, απουσίαζαν.

Στη συνέχεια, οι 50 οπαδοί αποχώρησαν από την αίθουσα και από το ξενοδοχείο, για να κατευθυνθούν μαζί με τους υπόλοιπους οπαδούς των πράσινων στην Κουμουνδούρου και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους.