Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Τι γράφει ο Βελγικός τύπος για την Παρθενική εμφάνιση του Νίκου Καρέλη



Διθυραμβικοί τίτλοι στον βελγικό Τύπο για το ονειρικό ντεμπούτο του Νίκου Καρέλη με τη φανέλα της Γκενκ.

Ο Έλληνας φορ σκόραρε το γκολ της νίκης της νέας του ομάδας κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ και βρέθηκε στο επίκεντρο με το "καλημέρα".

"SPORZA.BE"

"Στο ντεμπούτο του ο Καρέλης πρόσφερε ντελίριο στην Γκενκ των δέκα παικτών"
"Η Γκενκ έλεγχε το παιχνίδι παρά το αριθμητικό μειονέκτημα και ο Καρέλης που μπήκε ως αλλαγή στο ντεμπούτο του έδωσε μία υπερπολύτιμη νίκη. Πέτερ Μάες: "Νομίζω ότι βρήκαμε έναν γεννημένο επιθετικό".

"HLN.BE"

" Ένας φανταστικός Καρέλης έφτιαξε πομπή νίκης"
"Η Γκενκ ευχαριστεί τους Έλληνες θεούς. Στο πρώτο παιχνίδι του 2016, Γκενκ και Ζούλτε Βάρεγκεμ ήταν στην κόψη του ξυραφιού έως ότου ο Καρέλης βρήκε την ευκαιρία του. Μπήκε στο παιχνίδι και με βολ πλανέ έδωσε μία πολύτιμη νίκη στη Γκενκ των δέκα παικτών, στη μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ. Τι ξεκίνημα!"

"DE GELDERLANDER"

"Το ντεμπούτο του Καρέλη έδωσε τη νίκη στη Γκενκ"
"Στο κυνήγι για μία θέση στα πλέι οφ του πρωταθλητή, η Γκενκ πέτυχε σημαντική νίκη σε βάρος της ανταγωνίστριας Ζούλτε Βάρεγκεμ με 2­-1. Ο Νίκος Καρέλης, από τον Παναθηναϊκό, έλαμψε στο ντεμπούτο του, σκοράροντας τρία λεπτά πριν την εκπνοή μετά από πάσα του βετεράνου Τόμας Μπουφέλ".

"NIEUWSBLAD.BE"

"Ονειρικό ντεμπούτο με χρυσό τρίποντο από τον Καρέλη"
"Η Γκενκ ξεκίνησε το 2016 με μία καθοριστική και δραματική νίκη κόντρα στην ανταγωνίστρια Ζούλτε Βάρεγκεμ. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για περίπου μία ώρα με δέκα παίκτες, αλλά ο Καρέλης έδωσε με ένα ακροβατικό γκολ, τρεις χρυσούς βαθμούς στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Έτσι, η Γκενκ ξεπέρασε την Σαρλερουά φτάνοντας στην έκτη θέση και πλησίασε στους δύο βαθμούς την πέμπτη Ζούλτε Βάρεγκεμ".

"DE STANDAARD"

"Με Καρέλη στα πλέι οφ"
"Απρόσμενη βάσει της εξέλιξης νίκη στη Γκενκ με σκορ 2­1 έδωσε απλόχερα ο Καρέλης μ' ένα εντυπωσιακό γκολ στο ντεμπούτο του. Η Γκενκ έπαιξε με δέκα παίκτες για μία ώρα, μετά από ανόητη αποβολή του Τσιμάνγκα. Το στράτευμα του Πέτερ Μάες πήρε και πάλι θέση για τα πλέι οφ".

"VOETBALNIEUWS"

"Με επικό γκολ και τρίποντο ο Έλληνας Θεός Καρέλης μπήκε μονομιάς στις καρδιές των φίλων της Γκενκ"
"Το παιχνίδι βάδιζε βασανιστικά στο τέλος του και η ευκαιρία ανάκαμψης γλιστρούσε από τα χέρια της Γκενκ των δέκα παικτών λόγω αποβολής του Τσιμάνγκα. Αλλά ο Καρέλης δεν είχε πει την τελευταία του κυοβέντα. Με ποδηλατική μισοπεταλιά έστειλε τη μπάλα στο παράθυρο και έδωσε σιωπή στους φιλοξενούμενους και κραυγές ικανοποίησης στους φίλους των γηπεδούχων. Ναι, τον αγάπησαν κιόλας"!