Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Τα είπαν για όλα Μελισσανίδης, Μπάγεβιτς, Πογιέτ



Σύσκεψη κορυφής πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην ΑΕΚ. Ο Γκουστάβο Πογιέτ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρέθηκαν στα γραφεία της Aegean, όπου είχαν συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το συγκεκριμένο ραντεβού είχε κλειστεί αμέσως μετά το παιχνίδι της ομάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι τρεις άνδρες έβαλαν επί τάπητος όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας, με κυρίαρχο αυτό της ενίσχυσής της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μελισσανίδης εξέφρασε στον προπονητή της ΑΕΚ την ικανοποίησή του για την αγωνιστική πορεία της ομάδας μέσα στο 2016, στο οποίο μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ ο Πογιέτ από την πλευρά του παρουσιάστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα συνεργασία του με τους ανθρώπους της Ένωσης.

Οι δύο άνδρες και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ αναφέρθηκαν σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον σύλλογο και ιδιαίτερα στα μεταγραφικά.

Επεσαν στο τραπέζι όλες οι λύσεις που υπάρχουν στη λίστα της ΑΕΚ, με την Ενωση να προχωρά για να πάρει τον Γενάρη έναν εξτρέμ και έναν φορ, ενώ θα κινηθεί για στόπερ, μόνο στην περίπτωση που πωληθεί ο Άρθο, αν και για την ώρα δεν έχει έρθει επίσημη πρότασ