Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ενώ το πρωτάθλημα σου γελοιοποιείται κ. Τσιχριτζή εσύ νοιάζεσαι για τραπεζώματα














Το σκοτάδι είναι τόσο κοντά αρκεί να κλείσεις τα μάτια σου 



Η Ανακοίνωσης της Κόρινθος 06

«Η διοίκηση του ΑΣ Κόρινθος 2006 με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παίκτες του Πανκαμαριακού, διότι προσέφεραν στο νοσοκομείο Κορίνθου πελάτες – τραυματίες τους παίκτες της ομάδας μας, Αράπογλου, Μητρόπουλο και Ούσιο, που δέχθηκαν την «περιποίηση» των συναδέλφων τους, του Πανκαμαριακού.
Επίσης, άλλοι τρεις παίκτες της ομάδας μας, υποφέρουν από την «περιποίηση» των ίδιων παικτών.
Βέβαια δείχνουμε κατανόηση και στο διαιτητή του αγώνα κ. Ρούτση, που προφανώς ξέχασε σπίτι του τις κόκκινες κάρτες.
Όλα καλά.
Απλά ελπίζουμε τη νέα σεζόν να μη συναντηθούμε, γιατί θα είμαστε αναγκασμένοι να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία των παικτών της συμπαθούς ομάδας του Πανκαμαριακού, που ελπίζουμε να δείξουν και σε άλλα παιχνίδια την ίδια ευαισθησία, στο θέμα «περιποίηση» των ομάδων, όπως και στο ματς με την Κόρινθο 2006.
Μην αγχώνεστε παιδιά, όλα θα πάνε καλά..
 Από το γραφείο τύπου της ΑΣ Κόρινθος 2006



Και η παρακάτω είναι η ανακοίνωσης του Πανκαμαριακού 




Αναλυτικά:
«Σε συνέχεια της «χιουμοριστικής» ανακοίνωσης που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδος Κόρινθος 2006, η διοίκηση της ομάδος Πανκαμαριακός, θα ήθελε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο και τους διοικούντες της κορινθιακής ομάδος, που με την ανακοίνωσή τους παραδέχονται δημόσιο το πάθος και τη μαχητικότητα των παικτών της ομάδος μας.
«Χιουμοριστική» θα πρέπει να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση της κορινθιακής ομάδος, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως ποδοσφαιρικός τραμπουκισμός, ο οποίος δε χωρά στα κορινθιακά γήπεδα.
Σε κάθε περίπτωση, η παρούσα ανακοίνωση δεν εξεδόθη για να πυροδοτήσει το κλίμα.
Άλλωστε είναι γνωστό το ήθος της ομάδας μας, όλα αυτά  τα χρόνια εντός και εκτός γηπέδων.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ένα ακυρωθέν τέρμα της ομάδος μας στο πρώτο ημίχρονο όσο το σκορ ήταν 0-0, που κατά τη γνώμη μας ήταν λάθος απόφαση του επόπτη, καθώς και οι 3 !!! αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών από δυνατά μαρκαρίσματα στα όρια του αντιαθλητικού παιχνιδιού των αντιπάλων, ήταν η συγκομιδή μας από το παιχνίδι.
Αποτέλεσμα ένας παίκτης μας πλέον να κυκλοφορεί με πατερίτσες και αναμένουμε να δούμε το μέγεθος της ζημιάς, κληρονομιά του ήρεμου παιχνιδιού της αντιπάλου ομάδας.
Αυτά λοιπόν μαρτυρούν την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο λαό της κορινθιακής ομάδος που παρά της άσχημες καιρικές συνθήκες, ταξίδεψε ως το γήπεδο της πόλης μας, για να απολαύσει ένα όμορφο παιχνίδι.
ΥΓ1. Τα νοσοκομεία δεν έχουν «πελάτες», αλλά «περιστατικά» η αλλιώς «ασθενείς».
ΥΓ2. Οι παίκτες της ομάδος μας είναι παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο και το θεωρούν χόμπι τους. Για αυτό το λόγο δεν μπορούν να χαρακτηριστούν «επαγγελματίες» άρα «συνάδελφοι» με παίκτες κάποιων άλλων ομάδων


Σχολιασμός Νικηφόρου 

Σας παρουσιάζω δυο ανακοινώσεις που πάντα κατά την γνώμη παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον Γιατί προηγείται η ανακοίνωσης της νικήτριας ομάδας η οποία διαπίστωσε όλα αυτά βγαίνουν από την απρόσμενη ήττα της πρωτοπόρου από την Ελλάδα Βέλου. Που και αυτή με την σειρά της έχασε από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου Και κάποιος που θέλει να κάνει τον έξυπνο θα μου πει αυτό είναι και το ωραίο του ποδοσφαίρου δεν κερδίζει ποτέ ο καλύτερος. Και ο αγώνας Παννεμεατικού - Ατρόμητου Χιλιομοδίου χαρακτηρίστηκε ως ποδοσφαιρικό θαύμα Αυτά τα είδε πολύ καλά η διοίκηση της Κόρινθος 06 και κατάλαβε πάντα μετά την ήττα από την Ελλάδα ότι από εδώ και πέρα οι βαθμοί που θα μαζεύουν θα είναι πολύ δύσκολοι ειδικά γι αυτούς. Και οι δυο ανακοινώσεις συμφωνούν για την ανυπαρξία της διαιτησίας μια και ο Ρούτσι αξιολογημένος διαιτητής τα έκανε μούσκεμα 
Αλλά και οι επόπτες που ο  ένας είναι της Β εθνικής κατηγορίας και ο άλλος ένας πολύπειρος διαιτητής που δεν δικαιολογούνται για να κάνουν λάθη  
Στέκομαι στο υστερόγραφο 2 του Πανκαμαριακού που μας λέει "Οι παίκτες της ομάδος μας είναι παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο και το θεωρούν χόμπι τους. Για αυτό το λόγο δεν μπορούν να χαρακτηριστούν «επαγγελματίες» άρα «συνάδελφοι» με παίκτες κάποιων άλλων ομάδων"
Έχουν απόλυτο δίκιο αλλά όμως και αυτοί κατά καιρούς χρησιμοποίησαν γυρολόγους και επομένως δεν έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού. 
Σωστό είναι οι ομάδες να τα δίνουν όλα όταν παίζουν με τους διεκδικητές του πρωταθλήματος και να μη κάνουν διακρίσεις Αλλά αυτό πρέπει να  τηρείται και γι όλες τις ομάδες;. 
Η ένωσης επιδίωξε την ανυπαρξία διαιτητών μια και ανάγκασε δυο αξιοπρεπείς διαιτητές να εγκαταλείψουν Δασκαλόπουλο και Αστερή ( αυτός υπάρχει χωρίς να υπάρχει ) και τώρα τους αγώνες να τους βγάζει με διαιτητές που αυτοί ανέδειξαν  Επομένως κύριοι που διοικείτε την ομάδα που έφερε κάποτε την επανάσταση στο κορινθιακό ποδόσφαιρο μη βγάζετε ανακοινώσεις και χαλάτε χαρτί  Δυστυχώς  η πορεία της ομάδος σας δεν εξαρτάτε από εσάς