Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Το ΟΧΙ του Αναστασίου στον Π Α Ο Κ

Οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ είχαν επικοινωνία με τον Γιάννη Αναστασίου το πρωί της Κυριακής, προκειμένου να είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Ίγκορ Τούντορ.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Δικέφαλος έκανε κρούση στον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, αφού πριν από λίγες μέρες ο αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» Φρανκ Άρνεσεν ήρθε σε επαφή με τον μάνατζερ του 42χρονου τεχνικού.

Ωστόσο, η απάντηση που πήραν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από τον Αναστασίου ήταν αυτή που πήρε και ο Άρνεσεν από τον μάνατζερ του Έλληνα τεχνικού.

Ο Αναστασίου τόνισε πως αν και τον τιμά η πρόταση του Δικεφάλου έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Ολλανδία ή στο Βέλγιο, καθώς εκεί ζει μόνιμα η οικογένεια του, την οποία είχε αφήσει για τρία χρόνια μόνη της, αφού αυτός είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Στο μεταξύ η διοίκηση του ΠΑΟΚ ζήτησε από τον Ιγκόρ Τούντορ να επιστρέψει από την Κροατία για να είναι παρών στην αυριανή σύσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας μάθε και την οριστική απόφαση για το μέλλον του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.