Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Η διοίκησης της Κόρινθος 06 να μη μπλέξει την πολιτική με το ποδόσφαιρο







Προσθήκη λεζάντας
Τον κ. Δήμαρχο τον είδαμε μαζί με τον  πολιτικό και μάγκα ποδοσφαιρικό παράγοντα να παρακολουθούν τον αγώνα Κόρινθος 06  -- Παννεμεατικού για πρώτη φορά στο δημοτικό στάδιο. Και γράψαμε έτσι για πλάκα ότι έκαναν μεταγραφή στην ομάδα Κόρινθο 06 
Αλλά πληροφορηθήκαμε ότι κάτω από καταρρακτώδη βροχή τόσο ο κ. Δήμαρχος όσο και ο κ. Φαρμάκης παρακολούθησαν την καινούργια ομάδα της καρδιάς των που είναι σήμερα η Κόρινθος 06. 
Βέβαια αυτοί που διοικούν σήμερα την ομάδα  την Κόρινθος 06 και όπως γνωρίζουμε έχουν ματώσει οικονομικά πρέπει να μάθουν ότι μέχρι σήμερα η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος ήταν το πολιτικό θερμοκήπιο του κ. Πνευματικού που τώρα μάλλον έχει φύγει Αλλά επειδή πολλά έπαθα και έμαθα δεν πιστεύω αυτά που παρακολουθώ. Γιατί έχω συναντήσει διπρόσωπους που μέτρημα δεν έχουν . 
Αυτό βέβαια δεν μπόρεσαν να το καταλάβουν οι πολιτικοί αντίπαλοι του κ. Πνευματικού ότι και το ποδόσφαιρο βγάζει Δήμαρχο . 
Και επειδή ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής αν και είχε ευεργετηθεί από την Νέα Δημοκρατία ( τον έκανε ο Αναστάσης Παπαληγούρας μέλος του Δ Σ του Ο Λ Π ( Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς ) στα δημοτικά ήταν με τον κ. Πνευματικό. 
Και αυτός ο κ. Δήμαρχος  στις εκλογές της ένωσης Και να μη ξεχνάμε ότι ο κ. Τσιχριτζής έκανε εγκλήματα και ποτέ ως Δήμαρχος; που ακόμα και οικονομικά ενισχύει τον Π Α Σ Κόρινθος  δεν ζήτησε εξηγήσεις για τον Καφαντάρη για την Ηλιούπολη και ούτε για τον Μπιτούνη που δίνω στην δημοσιότητα στοιχεία που ανατριχιάζουν  
Καλό θα είναι η διοίκησης της Κόρινθος 06 να μη μπλέξει το ποδόσφαιρο με την πολιτική