Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Ένας δεκαεπτάχρονος διδάσκει σοβαρότητα.και ταπεινότητα



Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα μείνει αξέχαστο στον Λάζαρο Λάμπρου, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε επίσημο παιχνίδι.

Ο 17χρονος επιθετικός του τριφυλλιού μιλώντας μετά το φινάλε του ματς έκανε λόγο για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και υποσχέθηκε δουλειά για να γίνει βασικός στον Παναθηναϊκό.

«Νιώθω ευτυχισμένος. Ήταν το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μία ανάμνηση που θα θυμάμαι για πάντα. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Σίγουρα από μικρός ήθελα να ζήσω τέτοιες στιγμές... Εύχομαι να έρθουν πολλές όμορφες στιγμές με τον Παναθηναϊκό», ανέφερε αρχικά ο Λάμπρου.

Για το ματς με τον Λεβαδειακό, είπε: «Παίξαμε, όπως έπρεπε. Ο αντίπαλος έπαιζε κλειστά, αλλά είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Κάναμε κάποιες ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα ήρθαν τα γκολ και έτσι άνοιξε το παιχνίδι».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, σημείωσε: «Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Ψυχολογία θα βρεις σίγουρα για αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά».

Για τους στόχους του, ο Λάμπρου ανέφερε: «Κάτω το κεφάλι και δουλειά για να μπορέσω να βελτιωθώ όσο πιο πολύ μπορώ και να φτάσω στο επίπεδο που χρειάζεται για να μπορώ να παίζω βασικός σε αυτήν την ομάδα».