Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Ζούμε για να καλύπτομαι ντην λαϊκή και τίποτα άλλο!!!

Την περασμένη Παρασκευή 16. 10. 2015 το βράδυ που ξημέρωνε Σαββάτο που θα γινόντουσαν οι αγώνες για το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας των τοπικών πρωταθλημάτων της Κορινθίας.
Πρωί --πρωί η ομάδα της Κόρινθος 06 έβγαλε μια ανακοίνωση και η οποία αν ήταν αληθινή έπρεπε η ένωσης να καλέσει διοικητικό συμβούλιο ( αλήθεια από πότε έχει συνεδριάσει ;) γιατί το θέμα της ανακοίνωσης ήταν πού σοβαρό..Με απλά λόγια κάποιοι μπήκαν στο δημοτικό στάδιο και κατέβασαν και πήραν τις σημαίες της ομάδας Κόρινθος 06 και κατέστρεψαν τα δίχτυα του γηπέδου που το χρησιμοποιεί ως γηπεδούχος η Κόρινθος 06.
Το γήπεδο είναι δημοτικό που σημαίνει των Κορινθίων και κάθε πράξης που μας φανερώνει υπόκοσμο στρέφεται εναντίον όλων των δημοτών που τα δίχτυα είναι περιουσιακά στοιχεία του.
Και αυτές τις αράδες τις γράφω Δευτέρα πρωί 19.10.2015 που σημαίνει ότι έχουν περάσει πάνω από πενήντα ώρες και οι άνθρωποι της κρεμούλας της οδού Νοταρά 48 δεν έχουν ασχοληθεί ακόμα με όλα αυτά τα τραγικά. 
Και ήθελα να ρωτήσω γιατί υπάρχει αυτός ο φορέας του ποδοσφαίρου; Για να πηγαίνει ο πρόεδρος και τα μέλη της ένωσης ως παρατηρητές των αγώνων εκτός νομού για να συμπληρώσουν την λαϊκή τους