Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Κορίνθιοι προπονητές αν εσείς δεν περιφρουρήσετε την αξιοπρέπεια σας από τους συκοφάντες σας μη περιμένετε απ άλλους

 Βέβαια όταν στο συνδικαλιστικό σου όργανο ( που στην ουσία δεν υφίσταται) έχεις στείλει κάποιους που δεν έχουν προπονήσει σχεδόν ποτέ ομάδες μη προσδοκάς να σε σέβονται Κορίνθιε διαιτητή. Και από την άλλη όταν υπάρχουν έστω και ελάχιστοι που μπορείς να τους μετρήσεις με τα δάκτυλα μιας παλάμης χωρίς να τα χρησιμοποιήσεις  να δυσφημούν το έργο των προπονητών μη περιμένεις να δεις άσπρη μέρα. 
Και ζώντας όλα αυτά  οι παράγοντες που δεν έχουν και μεγάλη πείρα περιφρονούν τους Κορίνθιους διαιτητές και στρέφοντα;ι στην αγορά ανά την Ελλάδα που εδώ μπλέκουν και οι μάνατζερ και πληρώνουν μερικές φορές και δυο φορές κουκιά με λάδι και χωρίς να είναι και καλής ποιότητας αυτούς που φέρνουν στην Κορινθία 
Γνωρίζω προπονητές εδώ  στην Κορινθία που είναι και αξιοπρεπείς΄και που έχουν και να παρουσιάσει έργο και που όμως οι παράγοντες δικαιολογημένα τους απορρίπτουν γιατί οι επαγγελματίες διαβολείς έχουν κάνει τον Κορίνθιο προπονητή να βρίσκεται στην γωνία. 
Έχω παρακολουθήσει το έργο πολλών προπονητών του νομού μας που από τις δικές τους συμβουλές έχουν βγει σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και έρχονται οι ξένοι να τους διοικήσουν αλλά δεν μπαίνουν στο κόπο να τους δημιουργήσουν. 
Υπάρχουν και προπονητές που μας έχουν έρθει και τους βγάζουμε το καπέλο. 
Και αυτοί δέχονται επιθέσεις από τους αποτυχημένους ντόπιους συναδέλφους των και η ζημιά που γίνεται στο ποδόσφαιρο μας να είναι τεράστια. Γιατί δυστυχώς οι διαβολείς όταν μια ομάδα φέρει ένα αποτέλεσμα όχι ευχάριστο ( και έχοντας τα λόγια αυτών που κρίνουν γεμίσει το κεφάλι τους ) απολύουν τον προπονητή τους και όταν του ρωτήσεις δεν γνωρίζουν τον λόγο. 
Πληροφορούμαι  ότι σωματείο που διεκδικεί και πάλι το πρωτάθλημα θέλει να ξαναπάρει τον προπονητή που έδιωξε και αυτός τους κάνει καψόνια. 
Αυτό σημαίνει κατάντια.