Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού



Αναλυτικά ο ηγέτης των ερυθρόλευκων τόνισε:

"Οι μεγάλες νίκες καταγράφονται για λογαριασμό των μεγάλων ομάδων. Η ΑΕΚ σήμερα δυστυχώς δεν είναι μεγάλη ομάδα, είναι μεγάλη απάτη. Είναι απλώς μια ιστορική ομάδα. Μεγάλη ήταν του Μπάρλου, ακόμη και του Νικολαΐδη. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Αυτοί που διοικούν την ΑΕΚ, μακάρι να είχαν ξοδέψει χρήματα για να την κάνουν μεγάλη. Αλλά πως να το κάνεις αυτό όταν έχεις αφήσει μια μεγάλη ομάδα να πε΄σει στη Γ” Εθνική; Οταν έχεις… φεσώσει όλο τον κόσμο και το απίζεις τσάμπα μάγκας και τσάμπα ευεργέτης. Αυτές είναι οι αλήθειες και θα πρέπει να καταγράφονται.

Εγώ έχω να πω το εξής. Το έχω τονίσει επανειλημμένα. Συνεχίζουμε με πίστη και τα καλύτερα έρχονται. Είναι ακόμη νωρίς. Είναι τα αρχικά μας δείγματα, αλλά πιστεύουμε στους παίκτες μας. Μπορούν να εξελιχθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει τώρα να συγκεντρωθούμε και να πάμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Τρίτη. 

Το 'χει ξανακάνει και δεν την φοβάμαι στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε, θέλει δουλειά κι όραμα για κάτι καλύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τον προπονητή μας. Ζήτω ο Ολυμπιακός"