Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Το ποδόσφαιρο το διαλύσατε και ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες με τις εθιμοτυπικές επισκέψεις.






Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ Πελοπίδα Καλλίρη είχαν σήμερα το απόγευμα εκπρόσωποι της γενικής συνέλευσης του Ολυμπιακού Λουτρακίου...
Η επιτροπή γηπέδου αποτελούμενη από τον Μάνο Μαυρογόνατο,Ζάχο Αγγιστριώτη και Μιχάλη Φιλιάνδρα ενημέρωσε τον αντιπεριφερειάρχη για το σχέδιο ανάπλασης του παλιού γηπέδου της ομάδος και έλαβε την διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη χώρων αθλητισμού και σε συνεργασία με τον δήμο Λουτρακίου Π.-Α.Θ. μπορεί να χρηματοδοτήσει σε πρώτη φάση εξολοκλήρου την κατασκευή πλαστικού χλοοτάπητα προδιαγραφών ΦΙΦΑ!

Το επόμενο βήμα είναι να γίνει μια προγραμματική σύμβαση της ομάδος με τον δήμο και αν όλα πάνε καλά(τα γενικά οικονομικά της χώρας και η σχέση της με την Ευρώπη) μέσα σε λίγους μήνες το Λουτράκι δύναται να αποκτήσει ένα αθλητικό κέντρο που θα είναι προσφορά για τον αθλητισμό της πόλης και θα είναι μέσα στον κεντρικό ιστό μην ξεχνάμε.

Είναι κάτι που λείπει από τις υποδομές της περιοχής και θα μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ομάδες και να καλυφτεί έτσι ένα χρόνιο αίτημα αθλητών και ομάδων χωρίς καμία επιβάρυνση του δημοτικού ταμείου.

Καλούνται τέλος οι φίλαθλοι της ομάδος και όλοι οι πολίτες του δήμου λόγω των καλών εξελίξεων που διαβάσατε προηγουμένως να παραστούν στην γενική συνέλευση της ομάδος που θα γίνει αυτήν την Πέμπτη στις 8μμ στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου όπου θα ανακοινωθεί το νέο μοντέλο διοίκησης του Ο.Σ.Φ.Λ.,η νέα διοίκηση και θα συζητηθεί το θέμα του γηπέδου και τι μέλλει γένεσθαι.


Σχολιασμός Νικηφόρου

Αυτό γράφτηκε τον περασμένο Ιούνιο του 2015 σε μπλοκ που είναι του Μιχάλη Φιλιάνδρα που δηλώνει επαγγελματίας δημοσιογράφος  γνωστού υπερασπιστεί των συμφερόντων του Ολυμπιακού Λουτρακίου. κατά τρόπο που συμφέρει τους γηγενείς που αποτελούν και το πολιτικό - οικονομικό -αθλητικό κατεστημένο που μόνο ο Νικηφόρος το αμφισβήτησε. 
Γιατί ποτέ δεν διάβασα το παραμικρό για την κατάληψη της πλατείας και το πεζοδρόμιο από τον κουμπάρο του.
Ούτε για τις χαριστικές συμβάσεις που έκανε ο δήμος με το Κουμπάρο του για τρεις διαφημιστικές πινακίδες οκτώ τετραγωνικών μέτρων η μια ( που ήταν όλες  παράνομες σύμφωνα με τον Κ Ο Κ ) που πλήρωνε και για τις τρεις 2,80 ευρώ την ημέρα  ευρώ που δεν νομίζω ότι λιγότερα από έναν καφέ κάποιας σχετικά καλής καφετέριας .Και τον μήνα 84 ευρώ που δεν φτάνουν να πας δυο φορές στην λαϊκή.Αν αυτό δεν είναι χαριστική πράξης τότε 'αστα να πάνε αφού οι λέξεις έχουν χάσει την σημασία των 
Τίποτα για το κλείσιμο του Πευκάκι που ήταν το Αίθριον ότι το ωραιότερο να παρουσιάσει το Λουτράκι  
Τίποτα για τον φίλο του κ. Κουκουλά που ενόρκως κατέθεσε ότι ο Παύλου και ο κουμπάρος  του Γιαλοψός έχουν άριστες σχέσεις .
Ούτε για την δίκη που έγινε στο εφετείο που ο κουμπάρος του συκοφάντης του Νικηφόρου την παρουσίασε όπως αυτός ήθελε.
Ο Μάνος Μαυρογόνατος με καταδίκασε σε οκτώ μήνες φυλακή και είμαι βέβαιος ότι θα ήταν η μοναδική μήνυση που έκανε. Και που στο Εφετείο όλως συμπτωματικά παραγράφτηκε. 
Και είναι πρωτόγνωρο στα δικαστικά χρονικά να απουσιάζουν από το ταμείο του δήμου χρήματα και να μη παραστεί στην δίκη ο δήμος. 
Αντίθετα είχα κάνει μια αναφορά προς τον κ. Μάρκελλο για να διαβαστεί στο δημοτικό συμβούλιο για μια κλήρωση απάτη για ένα αυτοκίνητο την οποία είχε προκηρύξει ο Ολυμπιακός Λουτρακίου και ο δημοκράτης Μάρκελλος διάβασε μια επιστολή του κ. Μπολέτης που αυτός έκανε την διαφήμιση για την κλήρωση 
Αλλά για όλα αυτά θα σας τα παρουσιάσω με κάθε λεπτομέρεια 
Τις αγορεύσεις των κυρίων Μ Μαυρογόνατου και Κ. Λάμπρου μέσα στην εκκλησία του δήμου που είναι η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου 
Αλλά εγώ θα ήθελα να έκανα μια ερώτηση στον επαγγελματία δημοσιογράφο 
Στο κάλεσμα που κάνατε για να προσέλθουν οι φίλαθλοι στη γενική συνέλευση πόσοι ήρθαν; 
Και άλλοτε έγραψα και συνεχίζω να γράφω Το κατεστημένο ούτε το σέβομαι ούτε και το φοβάμαι.

Ότι απομένει είναι σιωπή Σαίξπηρ Και συμπληρώνω από πλευράς ενόχων.