Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Δύο ποδοσφαιριστές-σταρ στην Αγγλία δηλώνουν γκέι!




Σύμφωνα με τη "Mirror", έτοιμοι να αποκαλύψουν ότι είναι γκέι είναι δύο ποδοσφαιριστές της Premier League, ενώ ο ένας τους είναι διεθνής! Αν συμβεί αυτό θα πρόκειται για την πρώτη φορά που παίκτες τέτοιους βεληνεκούς, δηλαδή της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου παραδέχονται δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλοι. 

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι δυο τους το έχουν διαμηνύσει στο περιβάλλον τους, δηλαδή στην οικογένεια τους και στους φίλους τους και έχουν τη στήριξη των ομάδων τους και την ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Νησιού.




Εκτός του ότι ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν παραδεχθεί εν ενεργεία παίκτες της Premier League κάτι παρόμοιο, αυτοί που το έπραξαν και δεν ήταν στην πρώτη γραμμή, δεν δικαιώθηκαν για την κίνηση τους! Συγκεκριμένα, το 1990 ο πρώην επιθετικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Τζάστιν Φασάνου, ο οποίος ήταν ο πρώτος που παραδέχθηκε δημόσια ότι είναι gay δέχθηκε κακόβουλη έντονη κριτική από συναδέλφους και χλευασμό από οπαδούς με αποτέλεσμα να κρεμαστεί το 1998 σε ηλικία 37 ετών!



Ακόμα, το 2014 ο πρώην Γερμανός μέσος, Τόμας Χιτσλσμπέργκερ, παραδέχθηκε επίσης δημόσια ότι είναι γκέι, αλλά είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση!