Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Και στιςν ερασιτεχνικές ομάδες μεσολαβούν μάνατζερ στις μεταγραφές γι αυτό και πιάσαμε πάτο

Έλαβα τις παρακάτω φωτογραφίες με λίγες αλλά καυτές λέξεις που τις συνόδευαν και ανεπίτρεπτες υποδείξεις για την αφεντιά μου. 





Νικηφόρε 

Επειδή όλοι σας κοιμάστε και έχετε και την θρασύτητα να μη πληρώνετε και ξενοδοχείο σου στέλνω τρεις φωτογραφίες που οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές τις έβαλαν στις σελίδες των 
Και στις τρεις πρώτη θέση έχει ο μάνατζερ Λάγαρης στις δυο μάλιστα με σημείο κατατεθέν το πούρο που το χρησιμοποιούν όλοι οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου ακόμα και ο δικόςσου ο Τίγρης. 
Και μετά περιμένουμε τα παιδιά μας να ανέβουν ποδοσφαιρικά όταν ομάδες που οι διοικήσεις των πιστεύουν στην υποδομή χρησιμοποιούν επαγγελματίες μεσολαβητές στις μεταγραφές. Και γι αυτό και βλέπουμε να παίζουν στις ερασιτεχνικές ομάδες παίκτες που βρίσκονται ποδοσφαιρικά στην τρίτη ηλικία. 
Αν τολμάς δημοσίευσε τις φωτογραφίες και την επιστολή μου. 
Γνωρίζω ότι πολεμάς για τα νιάτα Απόδειξέ το. 

Φίλε 

Αν και είσαι δειλός γιατί δεν βάζεις το όνομα σου ο Νικηφόρος από υποχρέωση προς την σωστή ενημέρωση δημοσιεύει αυτά που και με φωτογραφίες υποστηρίζεις. 
Το ποδόσφαιρο όχι μόνο στην Κορινθία αλλά και σε όλη την Ελλάδα το διατηρούν ματώνοντας οικονομικά ανιδιοτελείς στην κυριολεξία άνθρωποι που δεν γνωρίζουν όμως πως διοικείται 
Και έρχονται οι επαγγελματίες του χώρου και τους δείχνουν πως παίζεται διοικητικά  το ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να αποτύχουν πλήρως 
Και όταν κάποιος πάει να τους πει τους ανιδιοτελείς κάτι τον θεωρούν εχθρό τους επειδή πιστεύουν τον επαγγελματία που είναι πρώτος στο παραμύθι . Και στηρίζονται σε αυτούς που μόλις καταλάβουν ότι το λαδάκι ( Ευρώπουλα) τελείωσε φεύγουν όπως τα ποντίκια εγκαταλείπουν το πλοίο Τεράστιο παράδειγμα η άλλοτε πρόεδρος της Θήβας κ. Κοροπούλη που εμείς εδώ στην Κορινθία την γνωρίζουμε πολύ καλά. 
Εγώ τόλμησα και σου δημοσίευσα στο μπλοκ μου την επιστολή σου και τις φωτογραφίες. Εσύ όμως το ονοματάκι σου δεν μας το χαρίζεις. Γιατί μπορεί να είσαι και εσύ ένας από υους επαγγελματίες του χώρου και οι παράγοντες των δυο σωματείων δεν σε προτίμησαν 
Αν όντως είσαι πατέρας ποδοσφαιριστή τίποτα δεν μπορείς να κάνεις για το παιδί σου επειδή είσαι ένα δειλό και φοβισμένο ανθρωπάκι.