Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Αν οι φίλαθλοι της Α Ε Κ μάθουν ότι η διοίκηση κάνει κουμάντο τότε θα κάνει ομάδα


Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει πολλούς λόγους για να είναι νευριασμένος με όσα έγιναν και δεν έγιναν στο Καραϊσκάκη και κυρίως με αυτά που έγιναν μετά το παιχνίδι. Η βαριά ήττα, οι δηλώσεις του Μαρινάκη, η συζήτηση που άνοιξε ξανά για τον αν είναι κατάλληλος ο Δέλλας για τον πάγκο της ΑΕΚ, είναι κάποια από αυτά που τον απασχολούν.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, όμως, ενοχλήθηκε και από την επίσκεψη των 15-20 οπαδών στο ξενοδοχείο "Holliday Inn" τα ξημερώματα όπου περίμεναν τους ποδοσφαιριστές να τους αποδοκιμάσουν. Εκεί έγινε το επεισόδιο με τον Τζανετόπουλο και τον Αραβίδη και το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο στο στρατόπεδο της ΑΕΚ.

Ήδη ενημερώνονται οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου να μάθουν ποιοι οπαδοί (οργανωμένοι ή μη) βρίσκονται πίσω από αυτή την πρωτοβουλία.

Στον Μελισσανίδη δεν άρεσε καθόλου αυτή η αντίδρασή τους και δεν θέλει να ενοχλείται η ομάδα από τους οπαδούς, καθώς θεωρεί πως υπάρχουν οι άνθρωποι στο κλαμπ για να δώσουν λύσεις και να τραβήξουν αυτιά αν απαιτείται και πώς δεν έχουν δικαίωμα οι οπαδοί να το κάνουν αυτό.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στο επόμενο ματς με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, όπου θα διαπιστωθεί, αν και σε τι βαθμό, θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους οπαδούς για το βαρύ 4-0 του ντέρμπ