Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Όταν αποκεφαλίζεις απροσκύνητους για να βάλεις στη θέση του προσκυνημένους θα φτάσουμε οι αγώνες να γίνονται μεταξύ των ...ποδοσφαιριστών


Το να αποκεφαλίζεις τον Δασκαλόπουλο και να βάζεις στην θέση του τον Βάτσιο σημαίνει οπισθοδρόμηση Γιατί από τον πρώτο αγώνα που παρακολούθησα να διαιτητεύει έγραψα ότι δεν κάνει και θα το καταλάβουν οι αρμόδιοι αμέσως γιατί δεν θα χρειαστούν πολλές διαιτησίες του. 
Και ήρθε ο αγώνας Λεβαδειακού --Παναιτωλικού να δικαιωθώ πλήρως Και ορίστηκε ο Βάτσιος γιατί ο πρόεδρος της ένωσης Δυτικής Αττικής ούτε ταβερνιάρης έγινε για να περιποιηθεί τον κ. Σαρρή ούτε γελοιοποίησε την θέση στην Ελβετία και ούτε έχει στο παθητικό του περιπτώσεις σαν τον ...Καφαντάρη !!!


 Ποιος είναι ο Αριστείδης Βάτσιος στην καθημερινότητά του;
Εργάζομαι στην ΕΛ.ΑΣ, ενώ παράλληλα σπουδάζω στο Τμήμα Λογιστικής Μεσολογγίου και σύντομα ελπίζω να έχω το πτυχίο στα χέρια μου. Γενικά είμαι ήρεμος και εξωστρεφής άνθρωπος, που τις υπόλοιπες ώρες τις ημέρας, εκτός δουλειάς και προπόνησης, προτιμώ να τις περνώ πηγαίνοντας βόλτες, θέατρο, κινηματογράφο με τη σύντροφό μου ή με φίλους.


Β