Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

AO POSEIDON HANDBA Ιστορική πρόκριση


Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ποσειδώνας Λουτρακίου προκρίθηκε σε επόμενη φάση Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.
Η ομάδα της Κορινθίας μετά το 26-23 επί της Βιλγιάντι στο Λουτράκι, υπέστη γλυκιά ήττα με 24-23 στην Εσθονία και προκρίθηκε στους «32» του Τσάλεντζ Καπ.
Μια ήττα που θα μπορούσε να την αποφύγει καθώς είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή ενώ προς το τέλος οι διαιτητές έβαλαν την… σφυρίχτρα τους!!!



Η ομάδα της Κορινθίας, είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με 15-17 (40’), 17-19 (45’), 19-20 (50’) και έφτασε δίκαια στην πρόκριση μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και ενθουσιώδης φωνές.
Όλη η ομάδα με την λήξη του αγώνας έγινε ένα μεγάλο κουβάρι που πανηγύριζε στο κέντρο του γηπέδου με τους αντιπάλους να χειροκροτούν, αναγνωρίζοντας την ανωτερότητα μας


Πλέον στον 3ο γύρο του Ευρωπαϊκού Θεσμού του Challenge Cup, ο Ποσειδώνας θα παίξει με την Ιταλική Πρεσσάνο στις 22 Νοεμβρίου Ημέρα Κυριακή στην Ελλάδα και 28 Νοεμβρίου, Σάββατο στην Ιταλία.
Είμαστε ήδη σε επαφή με την Ιταλική ομάδα για να ολοκληρώσουμε τις διαδικαστικές λεπτομέρειες των αναμετρήσεων.

Θα πρέπει να γίνει μια εξαιρετική κινητοποίηση από όλους για να κατακλύσουμε το κλειστό γυμναστήριο Γ.Γαλανόπουλος, στον πρώτο μας αγώνα.

Συνέχεια πλέον έχει το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Η ομάδα μας αντιμετωπίζει, μεθαύριο Τετάρτη στις 18:00 τον Αρχέλαο Κατερίνης και περιμένουμε όλες και όλους τους φιλάθλους κοντά μας, ώστε να χειροκροτήσουμε και να χαρούμε όλοι μαζί, την μεγάλη πρόκριση της ομάδας μας.


 ΒΙΛΓΙΑΝΤΙ- ΠΟΣΕΙΔΩΝ 24-23 (ημχ. 12-12)
ΒΙΛΓΙΑΝΤΙ (Κοκς): Ούρμπελ, Βάρικ 8, Κόοβιτ 3, Βορομπιόφ, Πέτερσον, Βόικα 5, Βάρικ 2, Μαασάλου, Κοβ, Οτς, Ρόοσνα 1, Λοπ 4, Π. Πάρικ, Μ. Πάρικ 1, Τόομ, Γιάρβε
ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Κωστακίδης 3, Πέρρος 3, Τζηράς 4, Δομπρής 3, Τοκατζόγλου, Συγγάρης, Καμπούρης, Οικονόμου 1, Τρουμπέτας 6, Τάσιτς 2, Βασιλειάδης, Ρουμελιώτης 1
Διαιτητές: Τόμασεν – Σμακ (Βέλγιο), Διλεπτα: 4-9, Πέναλτι: 4/4- 1/2 Κόκκινη: 40:55 Βασιλειάδης (τρία δίλεπτα)

Το τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου