Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Δηλώσεις του Θεμιστοκλή (Ντέμι) Νικολαϊδη για το 4-0


Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε με σκωπτικό τρόπο τη διαιτησία.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο παλαίμαχος άσος της "Ένωσης" επέστρεψε και σχολίασε ειρωνικά τη νίκη των "ερυθρόλευκων".

"Αρνούμαι να κάνω οποιαδήποτε κριτική για την ομάδα μας σε αυτό το ματς. Ευτυχώς που έχουμε Champions League την Τρίτη για να δούμε ποδόσφαιρο", ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πόσταρε και μία φωτογραφία με το λογότυπο του... 
Παράπονα από τη διαιτησία του Κύζα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ φαίνεται πως είχε ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος με μήνυμά του στο facebook υπογράμμισε την ανάγκη πρωταγωνιστές στο ματς να είναι οι παίκτες και όχι εκείνοι που φοράνε μαύρα.

"Επιτέλους να δούμε ένα ντέρμπι και να μην ασχοληθούμε με αυτούς που φοράνε μαύρα. Πρωταγωνιστές είναι όλοι αυτοί που φοράνε κίτρινα και κόκκινα", έγραψε χαρακτηριστικά.