Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Κύριε Πρόεδρε της ομάδας Κόρινθος 06 οι κόλακες μοιάζουν με τους απατεώνες αφού και οι δυο σε εξαπατούν.


Ανακοίνωση της ομάδας Κόρινθος 06 

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Κώστας Κασσαβέτης από τον πάγκο της Κορίνθου 2006 για προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή.

Ως την Τετάρτη ο αντικαταστάτης του πρώην πλέον τεχνικού, ο οποίος άφησε την ομάδα στη 2η θέση, με καλές αλλά και κακές στιγμές, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν ξεκινήσει ήδη την ανεύρεση του νέου προπονητή.
«Ο προπονητής Κωνσταντίνος Κασσαβέτης, υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, για προσωπικούς λόγους και η οποία έγινε αποδεκτή.
Η διοίκηση της Κορίνθου 2006, τον ευχαριστεί για την ως τώρα συνεργασία της, του εύχεται καλή επιτυχία όπου και αν εργαστεί και θα είναι ευπρόσδεκτος πάντα στην ομάδα μας.
Η διοίκηση της Κορίνθου 2006 και προσωπικά ο πρόεδρος Δημήτρης Μπινιάρης, μέχρι την Τετάρτη θα ανακοινώσει τον νέο προπονητή».



Στις 15. 10. 2012 έγγραφα 


Αν και είχα προειδοποιήσει τον πρόεδρο του σωματείου ότι δύσκολα θα αποφύγει την πίεση που του ασκούν κάποιοι συνεργάτες του και να ασκήσει διοίκηση μόνος του χωρίς την μεσολάβηση κανενός. 
Τα γραφεία στοιχημάτων παίζουν τον προπονητή σου ότι δεν θα κάνει παρέλαση στις 28 Οκτωβρίου. 
Και εγώ να απορώ πως έφτασε μέχρι εδώ αφού τον είχαν βάλει στόχο από την προετοιμασία. 
Και γιατί παλεύουν να τον διώξουν τον προπονητή όλοι αυτοί είναι ένα ερώτημα Μα για να φέρουν ένα δικό τους και να εξουσιάζουν τα πάντα και όχι τα μισά. Να γιατί είναι πολύ δύσκολο να μάθεις πολύ μεγάλος ποδήλατο μια και κινδυνεύεις να πέσεις και να τραυματιστείς.


Ο Νικηφόρος Σχολιάζει. 

Κανένας προπονητής με τρεις νίκες και μια ισοπαλία δεν παραιτείται μόνος του. 
Το είχα γράψει κ. πρόεδρε της Κόρινθος 06 ότι ο προπονητής σου δεν θα κάνει παρέλαση.Και συνεχίζω τις προβλέψεις μου Αν συνεχίσεις έτσι πρόσεξε γιατί δεν θα φας γαλοπούλα ως πρόεδρος. κινδυνεύεις να μη φας 
Και σου τα γράφει κάποιος όλα αυτά που ούτε σ' έχω αλλά ούτε μ' έχεις ανάγκη. 
Νοιάζομαι για σένα γιατί είσαι ιδεολόγος και μάλλον αυτό το έχουν καταλάβει οι επαγγελματίες του χώρου και σε οδηγούν σε λάθος δρόμο. Και αυτό προσπάθησα να σου δώσω με τα γραπτά μου την ευκαιρία να το καταλάβεις. 
Λυπάμαι γιατί ματώνεις χωρίς αποτέλεσμα και ενώ θα μπορούσες πολλ΄'α να προσφέρεις θα αναγκαστείς να εγκαταλείψεις Γιατί αυτός είναι ο στόχος των επαγγελματιών του ποδοσφαίρου. Να μπαίνουν στο χώρο άσχετοι που μέχρι να έχουν γίνει σχετικοί να εγκαταλείψουν από σιχαμάρα  Γι αυτό και οι παράγοντες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι  σε συντριπτική πλειοψηφία επαγγελματίες.