Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ο τηρητής της τάξεως υβριστής





Να πάρετε θέση κ. Τσιχριτζή 
γιατί η σιωπή δεν είναι πάντα 
το καλύτερο επιχείρημα 
Γήπεδο Σοφικού οι επαναστάτες παράγοντες του Πανσολειγιακού τόλμησαν και κατέβασαν μια νεανική ομάδα που είναι ότι το ωραιότερο έχει να παρουσιάσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Και ο αγώνας άρχισε και ο παρατηρητής της τάξεως κ. Σούκουλης Γιάννης δεν προσήλθε στο γήπεδο . Και ορίστηκε παρατηρητής ένας φίλαθλος. Στο 32 λεπτό του αγώνα ήρθε στο γήπεδο ο κ. Σούκουλης Γιάννης και μπαίνοντας μέσα στο αγωνιστικό χώρο άρχισε να βρίζει χυδαία τον επόπτη Τσολάκη Ν. Ο συνεργάτης του διαιτητή ενημέρωσε τον διαιτητή ο οποίος και τον απέβαλε. Στην αρχή δεν ήθελε να υπακούσει στην εντολή του διαιτητή και μετά όμως συμμορφώθηκε.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΒΙΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΗ
ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 Αυτή είναι η επιτροπή για θέματα Ασφαλείας και πρόληψης βίας που πρόεδρο έχει τον κ. Γιάννη Βαφειάδη δηλωμένο αντίπαλο του κ. Μιχάλη Τσιχριτζή και άλλοτε πρόεδρος του Παννεμεατικού και ο κ. Σπηλιώτης Αντώνιος μέλος της επιτροπής και "φίλος" του κ. Τσιχριτζή. 
Αν αυτό δεν λέγεται βία από όργανο που έχει ως αποστολή την τήρηση της τάξεως τότε εμείς δεν γνωρίζουμε Ελληνικά. Περιμένουμε αν θα οριστεί ο κ. Σούκουλης και πάλι παρατηρητής.Και πολύ καλό μάθημα έδωσε στα νέα παιδιά του Πανσολυγεικού Να πάρει το φύλλο του αγώνα και να το δικάσει ο κ. Ιατρού !!!  
Περισσότερα την Τρίτη στην Πρωινή.

Γιατί η Ε Π Ο δεν επιτρέπει οι αντίπαλοι της Α Ε Κ να χρησιμοποιούν το ΟΑΚΑ

Προσωπικά δεν μου έχει καμία εντύπωση που η Ε Π Ο δεν θέλει να γίνει ο αγώνας της Α Ε Κ με την Α Ε Περιστερίου σε γήπεδο μεγάλο. Γιατί η άρνηση του Γιωργάκη Σπανού να δώσει το γήπεδο του Ατρόμητου για να γίνει ο αγώνας μιας ομάδας του Περιστερίου  στο δημοτικό στάδιο που δεν κάνει κουμάντο ο πρόεδρος του Ατρόμητου αλλά ο Δήμαρχος . Και το σπουδαίο εδώ είναι ότι ομάδα του Περιστερίου θα αγωνιζόταν.
Και ο λόγος της άρνησης έχει βάθος  γιατί η Ε Π Ο βάζοντας την Α Ε Κ  να παίξει σε γήπεδα μικρά προσδοκά να ξαναζήσουμε εικόνες του τελικού. Που κανένας δεν αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν  οι οπαδοί μιας ομάδας που νικούσε και ήταν βέβαιη η κατάκτησης του κυπέλλου έκαναν επεισόδια. Και αν ο διαιτητής του αγώνα εφάρμοζε τον κανονισμό ο αγώνας έπρεπε να είχε διακοπεί σε βάρος της Α Ε Κ. Για να κάνεις μια αξιόποινη πράξη πρέπει να έχεις μια δικαιολογία γιατί έτσι ξεκάρφωτα που μυρίζει φράξια σε βάρος της ομάδας. Έχοντας αυτό ως οδηγό στριμώχνονται  σε γήπεδα κλουβιά οι φίλαθλοι.
Με αποτέλεσμα να μη  δ μπορούν να μπουν γιατί δεν θα χωράνε και έτσι η αστυνομία θα απαγορεύσει τις μετακινήσεις .
Και αυτή θα είναι η αφορμή για να δημιουργηθούν επεισόδια για να τιμωρηθεί η Α Ε Κ.
Και απορώ πως δεν το έχουν καταλάβει πολύπειροι παράγοντες που νομίζουν ότι η Ε Π Ο δεν θα βάλει εμπόδια στην ομάδα της Α Ε Κ. Επειδή παρακολουθώ πως λειτουργούν τα όργανα της Ε Π Ο δεν θα παραξενευτώ ακόμα και να φθάσουν σε μηδενισμό της Α Ε Κ. Γιατί έχει φύγει η τσίπα όταν ο κ. Σαρρής ζητά από τον περιφερειάρχη κ. Τατούλη να επέμβει στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη  της νέας διοίκησης.της ένωσης Κορινθίας
Μετά λοιπόν από αυτή την αντιδημοκρατική επέμβαση του προέδρου της Ε Π Ο όλα αυτά που θα γίνουν καμία εντύπωση δεν θα με προξενήσουν.
Και θα επαληθευθώ όταν είχα γράψει απευθυνόμενος στον ηγέτη της Α Ε Κ Δημήτρη Μελισσανίδη ότι η σημερινή εποχή δεν μοιάζει καθόλου με το 1992 που ανέλαβε την διοίκηση της Α Ε Κ. Σήμερα ή είσαι μαζί μας ή θα υποστείς τις συνέπειες της ανυπακοής
Εύχομαι να έχω πέσω έξω και να μη είναι έτσι τα γεγονότα. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι και πάλι θα δικαιωθώ. Γι' αυτό όλοι αυτοί που διοικούν την ομάδα της Α Ε Κ δεν πρέπει τίποτα να το αφήνουν στην τύχη. Γιατί αν δεν το κάνουν η ομάδα της προσφυγιάς θα βρεθεί μπροστά σε εκπλήξεις που κανένας δεν μπορεί να φανταστεί. 

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Δημήτρη Μελισσανίδη ηγέτη της Α Ε Κ

Ο Αλή πασάς είχε πει " εσείς οι Έλληνες μπρε κάτι μεγάλο έχετε στο κεφάλι σας Δεν βαφτίζετε πια τα παιδιά σας Γιάννη Πέτρο Κώστα παρά Λεωνίδα Θεμιστοκλή Αριστείδη!Σίγουρα κάτι μαγειρεύεται" 
Πριν από μερικά χρόνια πήγα σε ένα χωριό της Κορινθίας και παρουσίασα στην τηλεόραση  την παιδική ομάδα του χωριού. Οι ερωτήσεις μου ήταν Τι τάξη πηγαίνεις τι ομάδα είσαι και σε ποιο παίκτη θέλεις να μοιάσεις.Οι ηλικίες των ποδοσφαιριστών πολύ μικρές που έφταναν μέχρι τα ένδεκα χρόνια.
Ρωτάω τον πρώτο  τι ομάδα είσαι και μου είπε Α Ε Κ . Είπα μέσα μου να ένας δικός μου . Και ο δεύτερος μου δηλώνει Α Ε Κ αλλά και ο τρίτος. Είπα πάλι μέσα μου μια ωραία σύμπτωση ή ο προπονητής των μικρών επειδή γνώριζε το αθλητικό μου πιστεύω έβαλε πρώτα τα παιδάκια που υποστηρίζουν την Α Ε Κ. Αλλά όταν και ο τέταρτος μου είπε ότι είναι ΑΕΚτζής σταμάτησα την γράψιμο της εκπομπής και απευθυνόμενος στον προπονητή των παιδιών του είπα "το αστείο σου κακόγουστο"  Και αυτός μου απάντησε " Ίσως να μη πιστεύεις στην απήχηση που έχει η ομάδα σου "Μια απάντηση που ακόμα ηχεί στα αυτιά μου. 
Και διαπίστωσα ότι και άλλοι παίκτες της παιδικής ομάδας ήταν με την Α Ε Κ.
Την ποδοσφαιρική περίοδο 2004- 2005 ασχολήθηκα διοικητικά για έξη μήνες με την ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Μια μέρα με πλησιάζει ένας πιτσιρικάς που ήταν εκ των βασικών παικτών της πρώτης ομάδας και μου λέει." Επειδή σε εκτιμώ και δεν θέλω να σε στεναχωρήσω επιθυμώ να σου γνωρίσω  ότι αν η Α Ε Κ παίζει στην Αθήνα ντέρμπι  εγώ δεν θα συμμετέχω στον αγώνα της ομάδας μου έστω και να με διαγράψετε."

Δημήτρη Μελισσανίδη ηγέτη της Α Ε Κ. 

Τα παραπάνω σου τα γράφω γιατί πήρα την σκυτάλη από τα δικά σου λόγια. που είπες στους συνεργάτες σου "«Δεν μιλάμε για έναν χώρο που απλώς θα υπάρχει επειδή η ΑΕΚ είναι σωματείο της προσφυγιάς. Μιλάμε για έναν χώρο που θα αποτελέσει το επίκεντρο του προσφυγικού στοιχείου απανταχού του ελληνισμού το οποίο και θα επιχειρήσω να το βάλω στο ετήσιο πρόγραμμα των εκπαιδευτικών επισκέψεων του υπουργείου Παιδείας. Τι το καλύτερο για όλα τα παιδιά να βλέπουν την ιστορία του προσφυγικού ελληνισμού και φεύγοντας από το μουσείο να παίρνουν ως αναμνηστικό μία μικρή σημαία της ΑΕΚ. Πόσους νέους οπαδούς δεν θα κερδίσουμε με αυτή τη διαδικασία;»
Όποιος επενδύει στα νιάτα είναι επικίνδυνος γιατί γίνεται από την βάση κυρίαρχος. 
Όταν ρωτούσα  τα παιδάκια μέχρι τότε δεν είχαν χειροκροτήσει μια διάκριση της ομάδας που λάτρευαν. Και όμως με καμάρι μου απαντούσαν ότι είναι με την ομάδα που έχει έμβλημα το δικέφαλο αετό 
Να γιατί σε πολεμάνε πρόεδρε επειδή κάνεις στο ποδόσφαιρο την δική σου επανάσταση 
Και δεν είναι βλάκες να αφήσουν έναν επαναστάτη να τους καταστρέψει αυτό που χρόνια έχτιζαν. 
Ο Γιώργος ο Σπανός αρνήθηκε να δώσει το γήπεδο του Ατρόμητου για να γίνει ο Αγώνας της Α Ε Κ με μια άλλη ομάδα του Περιστερίου για το πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας. Και η Ε Π Ο δεν θέλει να γίνει ο Αγώνας αυτός στο ΟΑΚΑ.  Και έχουν απόλυτο δίκιο γιατί μπορεί η Α Ε Κ να έχασε τα δαχτυλίδια αλλά έχουν μείνει τα δάχτυλα που θα τα ξαναφορέσουν, 
Στόχος τους λοιπόν είναι να κόψουν και τα δάχτυλα και νομίζουν ότι αυτό θα γίνει όταν η ομάδα της Α Ε Κ υποχρεωθεί να παίζει στα χωράφια. 
Για όλους αυτούς που πολεμάνε με λύσσα το Μελισσανίδη τους προτείνω να διαβάσουν προσεκτικά τα λόγια του μεγάλου Άγγλου Πολιτικού Ουίνστον  Τσόρτσιλ 
" Η ανθρώπινη ιστορία δεν ξεδιπλώνεται σαν τον μαθηματικό υπολογισμό με την αρχή ότι δύο και δυο κάνουν τέσσερα Πολλές φορές στη ζωή κάνουν πέντε ή μείον τρία . Και μερικές φορές ο πίνακας γκρεμίζεται στη μέση της πρόσθεσης κι αφήνει την τάξη σε αταξία και τον παιδαγωγό με το μάτι μαυρισμένο." 
Επειδή γνωρίζω τον Δημήτρη Μελισσανίδη χρησιμοποιώ τα λόγια του Άγγλου πολιτικού για να βοηθήσω αυτούς που θέλουν να σταθούν εμπόδιο στην δημιουργία του

Δημήτρη Μελισσανίδη ηγέτη της Α Ε Κ. 

Ο Ραλφ Γουώλντο Έμερσον υποστηρίζει ότι " Με τους φίλους μου κάνω ότι με τα βιβλία μου. Τους έχω εκεί που μπορώ ν α τους βρω αλλά σπάνια τους μεταχειρίζομαι" 

Νικηφόρος 

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Την αλήθεια την «φτιάχνει» κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα Οδυσσέας Ελύτης






Μετά την απόφαση του δικαστηρίου , η διοίκηση της ΕΠΣΚ, εξέδωσε ανακοίνωση, που αναφέρει:
ΕΠΣ Κορινθίας: «Συνεχίζει το έργο της  η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Κορινθίας υπό την προεδρία του Μιχάλη Τσιχριτζή, μετά την  απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει  ο συνδυασμός Νέα Πορεία, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαμπρινό και τις ευλογίες της συμμαχίας Σπύρου Νίκα και Βασίλη Γκαγκάτση.
Μετά την δικαίωσή μας νιώθουμε εκ νέου την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την πλειοψηφία των σωματείων της ΕΠΣ Κορινθίας που συμπαραστάθηκε στον δίκαιο αγώνα μας, που μας τίμησε με την ψήφο της και μας ανέδειξε νικητές, δίνοντας μας ξεκάθαρη εντολή να συνεχίσουμε το παραγωγικό μας έργο.
Έτσι τελειώνει η ταλαιπωρία των σωματείων της Κορινθίας μετά την αδυναμία των ηττηθέντων να αναγνωρίσουν την ήττα τους και την λυσσαλέα προσπάθεια, ενάντια στην επιθυμία του εκλογικού σώματος να συνεχίσει η Αναγέννηση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου το εποικοδομητικό έργο της που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια. Ένας συνεχής αγώνας για την προάσπιση και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνικών σωματείων.
Ταλαιπωρώντας αφάνταστα τα ποδοσφαιρικά σωματεία η περίεργη αυτή συμμαχία των δύο παλαιών προέδρων, είχε κατορθώσει να εκδώσει  προσωρινή διαταγή, σύμφωνα με την οποία, η νέα διοίκηση του Μιχάλη Τσιχριτζή, που επικράτησε στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, δεν μπορούσε  να ασκεί πράξεις διοίκησης έως την εκδίκαση της κύριας αγωγής.
Είμαστε περήφανοι για όλους εσάς που στηρίξατε τον αγώνα μας, που υψώσατε το ηθικό σας ανάστημα και αντέξατε τις απειλές και τις πιέσεις συγκυριακών και ετερόκλητων συμμαχιών, που ελάχιστα νοιάζονται για την πρόοδο της κοινωνίας και για ένα καθαρό ερασιτεχνικό άθλημα».

Σχολιασμός Νικηφόρου

Αν ο άνθρωπος δεν είχε το αίσθημα της


ντροπής και το αίσθημα της δικαιοσύνης θα ήταν ένα αξιολύπητο θηρίο –ζώο άοπλο προορισμένο να εξαφανιστεί.
Αυτά υποστηρίζει ο σοφός Ευάγγελος Παπανούτσος

Τώρα θα μου πείτε πως τα θυμήθηκα όλα αυτά είμαι υποχρεωμένος να το γράψω γιατί εγώ δεν είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν γενικότητες.
Μα όταν διάβασα την ανακοίνωση της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας θυμήθηκα τα λόγια του σοφού Παπανούτσου.
Το κείμενο της ανακοίνωσης είναι πέρα για πέρα ψεύτικο και γεμάτο ανακρίβειες.
Ο Σπύρος Νίκας  δεν είχε καμία σχέση με τον προεκλογικό αγώνα γιατί δεν του επέτρεψε ο αρχηγός κ. Πισιμίσης που ήταν πλαισιωμένος με τους επιτελάρχες του και έκανε τον προεκλογικό αγώνα
Ποτέ δεν τηλεφώνησε ο κ. Πισιμίσης τον κ. Νίκα γιατί δεν τον θεωρούσε ισοϋψή στην ιεραρχία γιατί τότε δεν θα τηρούσε την υπόσχεση που έδωσε στον πολιτικό του προϊστάμενο κ. Τατούλη ότι θα κρατήσει τον προεκλογικό αγώνα σε χαμηλό επίπεδο.
Και ερχόμαστε στον δικαστικό αγώνα που ο κ. Νίκας ούτε καν ρωτήθηκε. Και είναι βέβαιο ότι τον κ. Γκαγκάτση ποτέ δεν θα τον καλούσε ως δικηγόρο  ο κ. Νίκας γιατί είναι γνωστοί οι αγώνες του τριάντα  πέντε χρόνια προέδρου Νίκα εναντίον του Βασίλη Γκαγκάτση και τα παρακλάδια αυτών.
Επομένως αυτό το επαίσχυντο «ο συνδυασμός Νέα Πορεία, με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαμπρινό και τις ευλογίες της συμμαχίας Σπύρου Νίκα και Βασίλη Γκαγκάτση.» δεν ισχύει για τον Σπύρο Νίκα γιατί το όνομα του στο ψηφοδέλτιο μόνο υπήρχε ενώ όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Τσιχριτζής ο Αρκάς Θάνος Πισιμίσης ήταν ο αρχηγός. Ποτέ όμως δεν έγραψαν τίποτα γι’ αυτόν ούτε και είπαν γιατί τους φίλους  τους προσέχουμε για να τους έχουμε.
Ο κ. Σπύρος Νίκας αν και πρόεδρος της ένωσης χρόνια αμέτρητα δεν επιβάρυνε την
Ε Π Ο ούτε ένα ευρώ για ταξιδέψει στην Ευρώπη. Μα ήταν μαζί με τον πρόεδρο της ένωσης του Πειραιά αείμνηστο Σαλπέα που αρνήθηκαν να πάνε με έξοδα της Ε Π Ο στην Αμερική στο παγκόσμιο κύπελλο.
Ενώ εσείς κ. Τσιχριτζή στην πρώτη τετραετία πήγατε με έξοδα της ομοσπονδίας μέχρι και στην Σιών της Ελβετίας. Βέβαια είχε τραγικό επίλογο που όμως δεν τον εκμεταλλεύτηκε ο Αρκάς κ. Θάνος γιατί σεβάστηκε την συμφωνία
Και έρχεται τώρα αυτοί που μας γελοιοποίησαν ακόμα και στο εξωτερικό να αναφέρονται  για εντολές αλλά για ποια όμως δεν μας το διευκρινίζουν.  Γιατί στην πρώτη εκλογή ήρθατε δεύτεροι και ιδρωμένοι  και σας έσωσαν τα «άκυρα»
Αλλά  όμως και αυτή η παράγραφος που με εξοργίζει είναι η «…Είμαστε περήφανοι για όλους εσάς που στηρίξατε τον αγώνα μας, που υψώσατε το ηθικό σας ανάστημα και αντέξατε τις απειλές και τις πιέσεις συγκυριακών και ετερόκλητων συμμαχιών, που ελάχιστα νοιάζονται για την πρόοδο της κοινωνίας και για ένα καθαρό ερασιτεχνικό άθλημα»
Κύριε Πισιμίση αυτή την παράγραφο έπρεπε να την γράψετε εσείς και όχι η Αναγέννησης. Γιατί η Νέα Πορεία δεν χρησιμοποίησε ούτε μπράβους ούτε αστυνομικούς υπαλλήλους για να ασκήσει τρομοκρατία .
Πως όμως θα τολμούσατε να κάνετε την καταγγελία αυτή αφού είπατε στον κ. Τατούλη ότι θα είσαστε ευγενικός. Ενώ ο άλλος Αρκάς ο κ. Τσιχριτζής δεν υποσχέθηκε σε κανέναν και τίποτα
Και συνεχίζει βάναυσα να κακοποιεί την αλήθεια η ανακοίνωσης αφού τολμούν και γράφουν «…Έτσι τελειώνει η ταλαιπωρία των σωματείων της Κορινθίας μετά την αδυναμία των ηττηθέντων να αναγνωρίσουν την ήττα τους και την λυσσαλέα προσπάθεια, ενάντια στην επιθυμία του εκλογικού σώματος να συνεχίσει η Αναγέννηση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου το εποικοδομητικό έργο της που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια. Ένας συνεχής αγώνας για την προάσπιση και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνικών σωματείων.»

Κύριε Θάνο Πισιμίση 

Είσαστε υποχρεωμένος πρώτο να δηλώσετε ότι τον κ. Νίκα δεν τον επιτρέψατε να πάρει καμία πρωτοβουλία.
Να αναφέρετε στον πολιτικό σας προϊστάμενο κ. Πέτρο ότι ενώ  είσαστε καλά παιδάκια ο τρίτος της παρέας και αυτός Αρκάς ήταν άτακτος.

Κύριε Μιχάλη Τσιχριτζή.

Σπάσατε όλα τα ρεκόρ Επί ημερών σας διαλύθηκε μια ομάδα που διεκδικούσε το πρωτάθλημα  και μείνανε τα παιδιά της Κλένιας χωρίς ποδοσφαιρική ομάδα.
Και έρχεστε και υποστηρίζετε ότι ψηφιστήκατε στη δεύτερη εκλογική  αναμέτρηση για να συνεχίσετε το έργο σας.  Που ο Αετός  Κρυονερίου δεν πήγε στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας αλλά προτίμησε την Α2 για να είναι κοντά στους φιλάθλους του χωριού των. Και αυτό δικό σας επίτευγμα είναι.
Να είσαστε βέβαιος ότι επί των ημερών σας θα διαλύσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Και γι’ αυτό θα είσαστε υπερήφανος μια και έχετε κάνει ένα μπέρδεμα  μεταξύ των λέξεων  δημιουργίας  με την διάλυσης.
Δημιουργώ σημαίνει ότι παράγω κάτι. Διάλυσης παύσης λειτουργίας.
Τώρα αν η περίπτωση της Κλένιας είναι δημιουργία οι λέξεις έχουν χάσει την σημασία των. 
Και ερχόμαστε στις ετερόκλητων συμμαχιών. Ετερόκλητος σημαίνει ο αταίριαστος.
Σύντομα θα σας γράψω τι έχουν πει διάφοροι για σας ο Γιάννης Βαφειάδης και ο έτερος  ο Σπηλιώτης Αντώνης. Και οι δυο τις δηλώσεις τις έκαναν σε μένα. 
Μπορεί ο κ. Θάνος  Πισιμίσης να κρατά χαμηλούς τόνους ενώ εμείς δεν θα τον μιμηθούμε.

Κύριε Μιχάλη Τσιχριτζή

Η δική μου αντιπολίτευση θα είναι σκληρή αλλά και δίκαιη αφού θα παρουσιάζω στοιχεία. Και ο πρώτος αντιπρόεδρος που είναι  και λογοτέχνης και με έχει χαρακτηρίσει παλιάνθρωπο στη γενική συνέλευση του Ιουλίου του 2012 πρέπει να απαντήσει  σε όλα αυτά που γράφω.

Κύριε Μιχάλη Τσιχριτζή

Σας θέτω τα παρακάτω ερωτήματα

1--Αν ο κ. Σαρρής έλεγε στον κ. Τατούλη να βγάλει έναν βασικό σας συνεργάτη  από το ψηφοδέλτιο θα  κρατάγατε μυστική αυτή την αντιδημοκρατική  επέμβαση ή θα επαναστατούσατε και με αυτό το σύνθημα θα παίρνατε τις εκλογές  ;  

2—Ότι ο κ. Πισιμίσης ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Λαμπρινού που το ήξερε ο κ. Σαρρής;

3—Είναι βέβαιο ότι εσείς το είπατε και επομένως ταιριάζει γ τελευταία παράγραφος της ανακοίνωσης σας «Είμαστε περήφανοι για όλους εσάς που στηρίξατε τον αγώνα μας, που υψώσατε το ηθικό σας ανάστημα και αντέξατε τις απειλές και τις πιέσεις συγκυριακών και ετερόκλητων συμμαχιών, που ελάχιστα νοιάζονται για την πρόοδο της κοινωνίας και για ένα καθαρό ερασιτεχνικό άθλημα».

4—Κύριε Μιχάλη Τσιχριτζή έχετε συγγενική σχέση με τον Πέτρο Τατούλη ή μόνο κατάγεστε και οι δύο από την Αρκαδία; 


Να γιατί κερδίσατε τις εκλογές 
και μη κοκορεύεστε γιατί εκτίθεστε 
έστω και αν ο κ. Πισιμίσης σας προστατεύει. 


Το άρθρο  αυτό δημοσιεύτηκε στην Πρωινή στις 26.9.13
















Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Μια κυρία μοδάτη εξοργισμένη κλωτσάει ένα παιδάκι…υπό το βλέμα τουριστών!!!

Αυτό που παρακολούθησα στην τηλεόραση μου θυμίζει μια σκηνή από την ταινία ο Λουστράκος που το παιδί θαύμα Βασίλης Καϊλάς έπαιζε τον Λουστράκο όταν ήταν σε παιδική ηλικία και όταν μεγάλωσε τον ρόλο τον συνέχισε ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Που κάποιος βιαστικός, πελάτης τον χαρακτήρισε λούστρο και ο μικρός του απάντησε «μάλιστα κύριε»
Έτσι λποπόν μια ΚΥΡΊΑ κρατούσε στα χέρια της ένα περιοδικό της μόδας επομένως ήταν του «καλού κόσμου» νευρίασε που στην αριστοκρατική της γειτονιά που διατηρούσε καράστημα βρισκότανεένα μικρό παιδάκι  που έπαιζε ακορντεόν και  πείραξε το νευρικό της σύστημα με αποτέλεσμα να  κλοτσήσει  το παιδάκι.
Και μου ήρθαν αυτομάτως τα λόγια ενός λογοτέχνη που κάπου γράφει « …όποιος δεν συγκινείται από δυο παιδικάκά ματάκια είναι ανώμαλος.» Και εδώ κάθομαι και μετρώ αν βιαιπραγήσεις εναντιον του παιδιού κύριε συγγραφέα πως θα χαρακτηρίσεις τον δράστη;
Γιατί θα ήθελα να βρω έναν άλλο χαρακτηρισμός για να μπορέσω να  δικαιολογήσω τις ενέργειες ατού του πράγματος της φωτογραφίας που παρουσίαζε μορφή ανθρώπου και δεν μπορώ να βρω.     
Ίσως κάποιοι νομίζουν ότι διαφέρουν από τους άλλους ανθρώπους επειδή  έχουν μαγαζιά σε αριστοκρατικές γειτονιές  και δεν μπορούν να έρχονται παρακατιανοί να μολύνουν το περιβάλλον . Και αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η δικαιολογία για την κλοτσιά που έδωσε στο παιδάκι η κυρία η «μοδάτη» Εμείς είπε κόβουμε αποδείξεις ενώ αυτό ( εννοούσε παιδάκι με τον ακορντεόν) δεν κόβει όταν οι περαστικοί της δίνουν τα ψίχουλα ως επαιτεία  Ήμαρτον Πανάγαθε τι άλλο θα ακούσουμε από κάποιους που το παίζουν σκέτη κουλτούρα επειδή μπερδεύουν τα Ελληνικά με την ξένη γλώσσα που ισχυρίζονται ότι την γνωρίζουν. Και όταν κάποιος που ξέρει και ξένη γλώσσα αλλά και καλά Ελληνικά διαπιστώνει ότι ο κουλτουριάρης ούτε ξένη γλώσσα γνωρίζει μα ούτε καν την Ελληνική. Και έτσι αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι τα άδεια βαρέλια χτυπάνε περισσότερο από τα γεμάτα.
Αλλά όμως το κακό το κάνουν γιατί αυτή η φωτογραφία έκανε το γύρο του κόσμου και μας παρουσίασε ότι είμαστε ένα κράτος που μας απουσιάζει η ευαίσθητη χορδή . Ενώ οι Έλληνες ως λαός είμαστε πονόψυχοι και καμία κυρία όσο και να προσπαθήσει δεν θα μπορέσει να μας χαλάσει την εικόνα αυτή.
Ο λαός μας υποστηρίζει ότι η αρχοντιά μυρίζει από μακριά και συμπληρώνω και εγώ ότι τα  τσόκαρα τα ακούς από πιο μακριά. 


Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Γιατί κ. Πάνο χρησιμοποιείτε το όνομα του κ. Καραπατά;




«ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ» ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Του Δημήτρη Καραπατά*

Ρασιοναλισμός είναι, η φιλοσοφική κατεύθυνση που αποδέχεται ως γνώμονα και αφετηρία της γνώσης την λογική σκέψη, ενώ αντίθετα εκκοσμίκευση είναι η ρίζα κάθε ψευτοδιδασκαλίας και κάθε «ξύλινης» πολιτικής ομιλίας, που θρέφει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Μιας πολιτικής που κατ’ ευφημισμόν ονομάζεται δημιουργική και προς το συμφέρον του τόπου. Από την άλλη, ο Ίψεν είχε πει πως: «Οι μάχες δεν γίνονται με κομφετί και όταν πολεμάς για ανεξαρτησία δεν φοράς το καλό σου κοστούμι».

Σχολιασμός Νικηφόρου 
Διαβάζω στο Μπλοκ του κ. Ηλιακόπουλου ένα  άρθρο του κ. Καραπατά που  γράφει το αξιότιμος με ωμέγα και μια λέξη την μισή  με κεφαλαία και την μισή με μικρά 
Παράδειγμα μέρος της ιδιόχειρης επιστολής που μου έστειλε Αξιωτιμε Κ Νικηφόρε Ευχαρηστώ πολύ που με διαβάζεται όπως άλλωστε ολόκληρη κοινωνία του Λουτρακίου καθΩς και υψηλόβαθμα στελέχοι της παρέμβασης του κ. Γκιώνη ! ΒεβαιΩς ούτε που σας περασε από το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική σας , αλλά το συμφέρον του τόπου! Αυτό θα το δείται τον Νοέμβρη που δεν θα πολιτευτΩ γιατί ότι κανΩ το κανΩ  γιατο καλό του τόπου μου κ δεν προσδοκΩ προσωπικό όφελος . Αλήθεια αν όντως σας ενδιαφέρει για το τι θα κάνω    εγΩ γιατί το αναφέρεται ΣυμφΩνΩ απόλυτα μαζί σας Κ Νικηφόρε ότι ένας δήμαρχος μπορεί να κάνει λάθη. 

Και αυτός ο αγράμματος γράφει 
"Ρασιοναλισμός είναι, η φιλοσοφική κατεύθυνση που αποδέχεται ως γνώμονα και αφετηρία της γνώσης την λογική σκέψη, ενώ αντίθετα εκκοσμίκευση είναι η ρίζα κάθε ψευτοδιδασκαλίας και κάθε «ξύλινης» πολιτικής ομιλίας, που θρέφει ψευδαισθήσεις και αυταπάτες".
Να γιατί χτύπαγαν οι καμπάνες γιατί εντολή αρχιεπισκόπου έγινε δοξολογία για την φιλοσοφική ανάλυση που έκανε ο κ. Καραπατάς που αν και δεν ξέρει να γράψει ελληνικά γράφει αυτά τα άρθρα 
Ο μεγάλος Όσκαρ Γουάιλντ είχε πει " ...δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από την ηλιθιότητα" Και για να μη με χαρακτηρίσουν ηλίθιο σχολιάζω αυτή την γελοιοποίηση της ενημέρωσης. Τώρα κάποιοι γιατί σιωπούν δεν με νοιάζει   Καλό όμως είναι να μη καυχώνται ότι υπηρετούν την δημοσιογραφία και την σωστή ενημέρωση. 

Αυτοί ορίζουν τους Γιάχους και Τριτσώνηδες





Γιώργος  Δούρος: είναι γνωστή η πολιτεία του που ενώ οφείλει την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία στον κ. Σπύρο Νίκα  αυτός θεώρησε καθήκον του να στραφεί εναντίον του. Και όπως είπε και ο κ. Δημήτρης Γκρούτσης σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Σφήκα θεώρησε καθήκον του επί τριάντα πέντε χρόνια προέδρου να βοηθάει τους διαιτητές. Αλλά εδώ  έπρεπε να συμπληρώσει και ο ευεργετηθείς να τα βάλει εναντίον του. Αλλά όμως και από κόκκινο πανί του Ολυμπιακού το άξιο τέκνο της Κορίνθου να γίνει ο πρώτος φίλος του Νίκου Αλέφαντου. Αυτό τα λέει όλα

Ο Θανάσης Μπριάκος με αυτά που έχει κάνει μέχρι σήμερα έπρεπε να μη έχει καμία σχέση με την διαιτησία. Και ότι μίλησε με τον κ. Τριτσώνη στον διακοπέντα αγώνα Α Ε Κ – Πανθρακικού αυτό και μόνο τον θέτει εκτός διαιτησίας Αλλά όμως και στην εποχή που σφύριζε δεν υπήρξε παιχνίδι να μη τον σφυρίξουν,. 

Γιάννης Τσαχειλίδης που από τον  αγώνα Ατρόμητου Αθηνών –Ξάνθης έπρεπε να είχε εξαφανιστεί από τα γήπεδα .Και όμως έγινε παρατηρητής διαιτησίας  για να βαθμολογεί και στην συνέχεια να ορίζει. Α ρε Σουρή πόσο δίκιο είχες όταν πριν από τόσα χρόνια τα έγραφες όλα αυτά.

Δημήτρης Καλύβας ήταν ένας διαιτητής που αν δεν γινότανε παρατηρητής και μετά να ορίζει τους διαιτητές κανένας δεν θα τον θυμόταν 

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Τουλάχιστον να μη δίνετε το δικαίωμα και σας δουλεύουν

Διαβάζω ότι θα συναντηθούν οι τρεις εκπρόσωποι  των άλλοτε μεγάλων σε δύναμη ποδοσφαιρική ομάδων και τώρα μόνο σε φιλάθλους οι δυο από τους τρεις παράγοντες.  Και  δώσουμε όλα αυτά που γράφουμε με λεπτομερή στοιχεία. 

Γιάννης Αλαφούζος  που είναι ο σημερινός ηγέτης του Παναθηναϊκού  και που νομίζει ότι έχει δύναμη  επειδή έχει έναν τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό και μια ιστορική εφημερίδα όπως είναι η Καθημερινή που εποχή των Βλάχων ανέβαζαν και κατέβαζαν Κυβερνήσεις. 
Σήμερα έρχεται  ο κ. Αρετόπουλος  Διαιτητής του συστήματος από τα Τρίκαλα και με την ομάδα του Πλατανιά κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο στέλνει το μήνυμα . «Για μας τους διαιτητές δεν μετράνε οι κάποτε τρανοί αλλά μόνο αυτοί που σήμερα διοικούν τους διαιτητές που δεν τους ξέρει παρά μόνο η μανούλα τους. Γιατί τον με γλυκό όνομα πρόεδρο της ΚΕΔ  στην Βέροια μόνο τον ξέρουν και πουθενά αλλού. Γιατί ποιος άνθρωπος που θα είχε στοιχειώδη τσίπα  θα δεχότανε να συνεχίσουν ως διαιτητές οι Γιάχος και Τριτσώνης;
Βέβαια αν τολμούσε να τους βγάλεις θα αναγκαζότανε να εγκαταλείψει αυτός και θα έχανε η Βενετιά βελόνι 
Αυτός έχει την τυπική δύναμη που σημαίνει την υπογραφή και την ουσιαστική ο ευρισκόμενος πίσω από την κουίντα  που όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι. Και για να μη πείτε ότι φοβόμαστε και εμείς να το γράψουμε τομ ονομάζουμε ότι σήμερα κουμάντο κάνει ο Ολυμπιακός. 
Βέβαια κάποτε επί εποχής Τριβέλα και άλλων προέδρων της Ε Π Ο ο Παναθηναϊκός έκανε κουμάντο. Αλλά κρατούσαν κάπως τα προσχήματα  και δεν ήταν όπως σήμερα τόσο ξεδιάντροπα. 

Ιβάν Σαββίδης που νομίζει ότι έχοντας παράδες στο Ελλάντα θα κάνεις και ομάδα. Και έρχεται ο Θάνος από τα Γρεβενά που ποτέ δεν είχε διαιτητεύσει ή παρακολουθήσει ομάδα πρώτης Εθνικής ούτε και σε φιλικό αγώνα και τα εκατομμύρια σου με τα σφυρίγματα του να  τα τινάζει στον αέρα. Αρχίσατε κ. Σαββίδη  με λαθεμένο τρόπο να κάνετε ομάδα που θα είναι σεβαστή πρώτα στην Ελλάδα και μετά στην Ευρώπη. Και για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε την εφαρμογή των κανονισμών δίκαια και όχι εφαρμόζοντας  το δίκαιο του ισχυρότερου. 
Αν αυτό δεν γίνει ποδόσφαιρο δεν θα κάνουμε ποτέ και εσείς θα αναγκαστείτε να εγκαταλείψετε το ποδόσφαιρο όπως έκανε ο αείμνηστος Γουλανδρής. Ο αγώνας πρέπει να είναι ένας. Ανεξάρτητη και όχι δική μας Ε Π Ο. Τότε θα έχουμε προκοπή. Σε όλες τις άλλες λύσεις σκέτο ναυάγιο. 


Δημήτρης Μελλισσανίδης ένας ηγέτης πολύπειρος που είμαι της γνώμης ότι  νομίζει ότι βρισκόμαστε στην εποχή του 1992  που υπήρχε και ένας βαθμός αξιοκρατίας  και οι καλές ομάδες μπορούσαν να πούνε παρών ενώ τώρα αυτό απαγορεύεται . Γιατί όταν παίρνεις τριάντα ποδοσφαιριστές και μετά τις μοιράζεις τότε μπορείς να καταλάβεις την σχέση που έχουν οι ομάδες προς τον αφέντη άρχοντα που είναι ο θρύλος. Μετά λοιπόν από αυτή την εξάρτηση ποιος θα μπορέσει να αντισταθεί  στα αφεντικά. 
Βέβαια η Α Ε Κ θα παίζει σε άλλο πρωτάθλημα και αυτό θα μου πει ο ηγέτης της ομάδας μας ότι δεν θα έχει μπλεξίματα . 
Μα κανένας δεν γνωρίζει τι θα συναντήσει η Α Ε Κ κατά την πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας . Το πρώτο μήνυμα το πήρε με το Φιλικό  που έδωσε με τον Ιωνικό. Και πρέπει όχι αυτοί που σήμερα διοικούν την Α Ε Κ αλλά ο ηγέτης της να κατάλαβε ότι ο δρόμος για την επαναφορά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα δεν θα είναι στρωμένος με τριαντάφυλλα αλλά με εμπόδια που θα είναι δυσβάσταχτα και αυτό θα το διαπιστώσουν κατά την πορεία. 
Γιατί ο Θρύλος δεν θέλει παράγοντες  του αναστήματος  του Μελισσανίδη να έχει απέναντι του. Γιατί κανένας από αυτούς δεν ξεχνά ότι τρία χρόνια διοίκησε την Α Ε Κ ο Δημήτρης Μελισσανίδης και πήρε δυο πρωταθλήματα.
Να γιατί έχει σηκωθεί θύελλα σε βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Που αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο σε αυτούς θέλουν να έχουν μονοπώλιο το πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα.                                                                                                  
Και την αντίσταση θα την βρει από τους οργανωμένους οπαδούς που ισχυρίζονται  ότι η ομάδα της Α Ε Κ είναι γι’ αυτούς θρησκεία. 
Αλλά όμως να βγουν καθαρά και να μας πούνε  όταν αναφέρονται σε θρησκεία τι εννοούν. Γιατί δεν μπορούν να κάνουν επεισόδια μέσα στο ναό που είναι το γήπεδο. 
Γιατί ο πιστός δεν δημιουργεί  επεισόδια και προσπαθεί με το λόγο αλλά και το παράδειγμα του να επιβληθεί. 
Έχοντας λοιπόν τους γνωστούς αντίπαλους απέναντι της η Α Ε Κ και την εσωτερική αντιπολίτευση  θα είναι πολύ δύσκολο να βαδίσει τα βήματα  που φαίνονται ναι μεν εύκολα αλλά μόνο αυτοί που γνωρίζουν τα ποδοσφαιρικά πράγματα καλά  βλέπουν τις δυσκολίες. 
Όταν δε γράφουν οι εφημερίδες που ισχυρίζονται ότι νοιάζονται για την Α Ε Κ ότι πρέπει πάντα νικά δεν προσφέρουν θετικό έργο
Και μια ήττα σε ένα φιλικό αγώνα ήταν η αιτία όλοι να ξεσηκωθούν και να ζητάνε να στηθούν κρεμάλες. Να δούμε δε όταν θα την έχει στήσει και ο διαιτητής που θα  φτάσουν οι ποινές από το ξέσπασμα των αγανακτισμένων. 

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Συγκρατήσου Πανούλη

Γράφει ο γενικός εισαγγελίσκος Λουτρακίου -Περαχώρας κ. Πανούλης Ηλιακόπουλος 

«Ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου υπόσχεται να κάνει μεγάλη χάρη στους Λουτρακιώτες, γιατί αν εκλεγεί δήμαρχος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του αμισθί -η σύνταξή του είναι υψηλότερη της αμοιβής του δημάρχου- γιατί το μόνο μέλημά του είναι να σώσει τον τόπο!.. Φυσικά, το τι θέλει πάλι αυτός, δεν το ακούει που το συζητάει η τοπική κοινωνία.»
Σχολιασμός Νικηφόρου 
Για να γίνεις πιστευτός βρε πανούλη πρέπει να γράψεις τι συζητάει η κοινωνία του Λουτρακίου γιατί έτσι αόριστα κανένας δεν σε λαμβάνει σοβαρά υπόψη. Για να σε πιστέψουν πρέπει να αναφέρεις συγκεκριμένα πράγματα όπως έκανε η κ. Γιαννούλη η λογίστρια του καζίνο. Που σου είπε φόρα παρτίδα ότι είχες υπαλληλική σχέση με το καζίνο αφού αυτή σου τα έδινε το παραδάκι μέσα σε φακελάκι 
Και επειδή είμαι βέβαιος ότι δεν πρέπει να είδες την εκπομπή  στο ΑΧΙΟΝ που παρουσίασε τον κ. Παύλου γιατί τα περισσότερα από αυτά που γράφεις δεν βασίζονται επάνω σε στοιχεία αλλά σε μυθεύματα  ( επινοημένη γραφή) σε πληροφορώ ότι ο κ. Παύλου δεν είπε ότι χαρίζει τίποτα στο δήμο απλά δεν μπορεί να παίρνει μισθό ως συνταξιούχος όπως ο νόμος ορίζει . 
Και απορώ πως τα παπαγαλάκια σου που είναι και "μορφωμένα" αλλά και "ειδικευμένα" σε παγίδευσαν. 
Μήπως άρχισες να τους κουράζεις και να αισθάνονται ότι έγινες βαρίδι και θέλουν να σε ξεφορτωθούν γιατί με αυτά που γράφεις έχουν πολιτικό κόστος; 
Πρόσεξε γιατί τα ανώνυμα που κυκλοφορούν εναντίον του κ. Παύλου δεν είναι τίποτα απολύτως μπροστά σε αυτό που κινδυνεύεις να πάθεις εσύ επώνυμα. Να  περπατάς μαζί με τους φίλους σου στο δρόμο της Παναγιάς της Γιάτρισσας  και κάποιος διερχόμενος με αυτοκίνητο σου πετάξει 
"Πανούλη πες αλεύρι η Γιαννούλη σε περιμένει".
Και να  το πάρουν αυτό και τα παιδιά είσαι αναγκασμένος να βρεις άλλη παραλία για να απλώσεις τα κουβαδάκια σου. 
Και θα δεις τότε πόσους φίλους έχεις στο Λουτράκι. 

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Πανούλη θέλεις να κρυφτείς αλλά …η χαρά δεν σε αφήνει

Διαβάζω στο μπλοκ του κ. Ηλιακόπουλου
«Τελικά, ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου παραμένει στην ενεργό δράση για να τιμωρείται και δη από ανεγκέφαλα πολιτικά μειράκια!.. Πάντως, οι επιθέσεις μοιάζουν σαν να είναι μελετημένες, συντονισμένες και κατευθυνόμενες.»

Σχολιασμός Νικηφόρου

Ένας επίσημος δημοσιογράφος να μεταφέρει  ένα ανώνυμο λιβελογράφημα στο μπλοκ του  εναντίον του κ. Παύλου και να βγαίνει με θρασύτητα και να γράφει ότι ο επί δώδεκα χρόνια δήμαρχος τιμωρείται από ανεγκέφαλα  πολιτικά μειράκια.
Ανεγκέφαλος σημαίνει αυτός που χαρακτηρίζεται από έλλειψη λογικής και πνευματικής  διαύγειας.
Μειράκιο σημαίνει μικρό κοριτσάκι και αγοράκι.
Επομένως σε ανεγκέφαλους και μειράκια βασίστηκες και δημοσίευσες το πνευματικό τους  προϊόν που δεν έχει την υπογραφή των . Και το αποκορύφωμα  του γραπτού σου βρε Πανούλη είναι αυτό το απαράδεκτο που δημοσιεύεις  που δεν έχει σχέση με την εισαγωγή : «Πάντως, οι επιθέσεις μοιάζουν σαν να είναι μελετημένες, συντονισμένες και κατευθυνόμενες.»
Πως είναι δυνατόν ανεγκέφαλοι και μειράκια να κάνουν μελετημένες επιθέσεις αυτοί που σύμφωνα με τα δικά σου γραφόμενα στερούνται λογικής ( ανεγκέφαλοι)
Δυο εκδοχές υπάρχουν που κάποιος μπορεί να βρει μια εξήγηση.
Η πρώτη Χαρακτηρίζοντας αυτούς που κάνουν αυτή την άθλια συκοφαντία έτσι  προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις τους αναγνώστες σου  για να μη βάλει ο νους των κάποιους που αρέσκονται να κινούνται στα σκοτεινά .
Και η δεύτερη  Πρέπει να αγνοείς την σημασία των λέξεων.
Πάντως ο Νικηφόρος είναι εδώ αν και με βλαστημάνε όλοι αυτοί που εσύ χαρακτηρίζεις  ανεγκέφαλους. Βέβαια ο Θεός δεν ακούει τα κοράκια έστω και αν προσεύχονται Γιατί τότε θα πέθαιναν τα γαϊδούρια όλα έχουν μείνει.    
Δίνω στους δήθεν ανεγκέφαλους μια συμβουλή. Να καθίσουν φρόνιμα γιατί αν σπάσουν τα φρένα μου και εκτροχιαστώ θα έχουν θέματα οι Κορίνθιοι να μιλάνε για πολλούς μήνες.

Κύριε Πάνο Ηλιακόπουλε.

Για μένα δεν έχει το δικαίωμα να κάνεις την παραμικρή κριτική γιατί είσαι ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος με την καταγγελία της λογίστριας του καζίνο κ. Γιαννούλη που σου τα έδινε μέσα σε φακελάκι. Βέβαια αυτά τα διάβασα στο δικό σου το μπλοκ  Μήνυση δεν έχεις κάνει
Γιατί δεν ζητάς μια βεβαίωση από το καζίνο; Γιατί αν λέει ψέματα η λογίστρια θα είναι καθήκον του καζίνο να σε υποστηρίξει.


Και έκραξες : « Φωτιά ! να κάψω την Παράδεισο Και έκραξες: «Νερό! Την κόλαση να σβήσω» Κωστής Παλαμάς



Ο καθηγητής του πανεπιστημίου Γεώργιος Μπαμπινιώτης μόλις διάβασε αυτά τα δυο κείμενα και τον διαβεβαίωσαν σοβαροί άνθρωποι όπως ο κ. Πάνος Ηλιακόπουλος ότι γραφτήκανε από τον ίδιο άνθρωπο έτρεξε στην αρχιεπισκοπή για να αναγγείλει στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ότι στην κυριολεξία έχουμε να κάνουμε με ένα θαύμα. 

Παρακαλώ να διαβάσετε αυτά τα δυο κείμενα για να μπορέσετε να καταλάβετε γιατί χρησιμοποίησα τα λόγια  του μεγάλου μας ποιητή





…ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
ΝΑ ΤΡΑΒΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑΜΠΟΥΡΛΑ

Του Δημήτρη Καραπατά*


Ευκαιρίας δοθείσας (occasione data) και επειδή τα δημόσια συμφέροντα (bono publico) του τόπου μας, ορατά εκπλειστηριάζονται στο ενεχυροδανειστήριο των σκοπιμοτήτων ενός ξεπνεομένου δημάρχου, που θεωρεί ότι, το «προς κέντρα λακτίζειν», είναι η ορθότερη πολιτική και πάλι επιμόνως ερωτάται;
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Που για αυτόν ήταν το νάμα, η άγια κοινωνία, για να εισέλθει στην εξουσία και στον ναό της δημοκρατίας που είναι το δημοτικό συμβούλιο και να το μετατρέψει σε παθολογικό πάνθεον της συναλλαγής, συνεχίζοντας έως και σήμερα αμετανοήτως και ενίοτε ανοήτως, το ανίερο «έργο» της ατόφιας ξεπουλημοκρατίας και της πολιτικής αθλιοκρατίας.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ως εκ τούτου, σήμερα, όποιος εισέρχεται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, θαρρεί πως βρίσκεται σε μια πινακοθήκη με πορτρέτα, όπου όλα σχεδόν έχουν το σχήμα του πορτρέτου του Ντόριαν Γκρέυ, όπως το φιλοτέχνησε ο Όσκαρ Ουάιλντ. Το εκτρωματικό πολιτικό προσωπείο της δημοτικής αρχής Λογοθέτη, με τις «πολυαίμακτες» πολιτικές αδιάκοπτα καταπληγώνει και καταπροδίδει τον τόπο μας και τον οδηγεί με οβιδειακές μεταμορφώσεις, σε κατάσταση δουλείας, στην φθίση και στην παρακμή. Είναι λοιπόν τουλάχιστον σπαραξικάρδιο, τα στελέχη της, να κάνουν τον γιατρό στους άλλους, ενώ την ίδια στιγμή οι ίδιοι είναι γεμάτοι πληγές (άλλων ιατρός ελκεσι βρύων) όπως έλεγε πολύ σωστά και ο Ευριπίδης
Μέσα από αυτό το «πανόραμα» των αρνητικών εξελίξεων για τον τόπο μας, είναι φυσικό και επόμενο οι δημότες να μιλούν για την διοίκηση Λογοθέτη με ιταμότητα και να περιμένουν «εν όπλας», ωσότου ακουστεί ο αχός της μάχης και η κλαγγή της σύγκρουσης, ώστε να ξεκινήσουν οι πολιτικές αρχαιρεσίες για να καταστήσουν τον Κώστα Λογοθέτη αποσυναγωγό, χωρίς να κάνουν χάριτες. Κι αυτό γιατί, ενώ οι πολίτες του δήμου έδειξαν εμπιστοσύνη στον Κώστα Λογοθέτη και του επέδωσαν την «αδαμαντοκόλλητη» σπάθη της εξουσίας του τόπου, για να την κάνει προέκταση του χεριού του, το οποίο και αυτό θα έπρεπε να ήταν προέκταση της ψυχής του, (όπως θα έλεγε και ο Ρίτσος), για να πολεμήσει, ο Κώστας Λογοθέτης, όχι μόνο δεν τους τίμησε πρεπόντως, αλλά με μια συμπεριφορά καταδεικτική μικροψυχίας, προτίμησε να την εκποιήσει και να αποδείξει σε όλους πως έχει μόνο χέρια και δεν διαθέτει ψυχή. Δικαιώνοντας (δυστυχώς για τον τόπο) τον γράφοντα, που εξ αρχής (de novo), παρατηρώντας μέσα από το πρίσμα της «προτεσταντικής» ηθικής, τα δείγματα γραφής και τον τρόπο λειτουργίας (modus operandi) του λαοπροδοτικού δημάρχου, είχε εκφράσει την άποψη, πως πρέπει να πεταχτεί το συντομότερο δυνατό, στον «σκουπιδοτενεκέ» της ιστορίας.
Μια επιστολή που μου έστειλε ο αρθρογράφος  του κ. Ηλιακόπουλου.

Από τον "ΑΞΙΩΤΙΜΟ" κ. Καραπατά έλαβα αυτό το γράμμα.

Αξιωτιμε Κ Νικηφόρε Ευχαρηστώ πολύ που με διαβάζεται όπως άλλωστε ολόκληρη κοινωνία του Λουτρακίου καθΩς και υψηλόβαθμα στελέχοι της παρέμβασης του κ. Γκιώνη ! ΒεβαιΩς ούτε που σας περασε από το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική σας , αλλά το συμφέρον του τόπου! Αυτό θα το δείται τον Νοέμβρη που δεν θα πολιτευτΩ γιατί ότι κανΩ το κανΩ  γιατο καλό του τόπου μου κ δεν προσδοκΩ προσωπικό όφελος . Αλήθεια αν όντως σας ενδιαφέρει για το τι θα κάνω    εγΩ γιατί το αναφέρεται ΣυμφΩνΩ απόλυτα μαζί σας Κ Νικηφόρε ότι ένας δήμαρχος μπορεί να κάνει λάθη. Αλλά όταν αυτά τα λάθη του τα επισημαίνουνε  καθηγητές συγκοινωνιολόγοι  όπΩς ο Κ. Βλάσιος Μηλανάκης Ναθενας  το αποτέλεσμα της μελέτης που ο δήμαρχος παρήγγηλε και δεν ακούει  για να πράξει το σωστό το πρόβλημα το μεταφέρει στην κοινωνία του Λουτρακίου κ στο εμπόδιο της  οικονομικής οικηστηκής και τουριστηκής ανάπτυξης μέσΩ του προαστιακού που θα κέρδιζε η πόλη του Λουτρακίου ! Τώρα οσον αφορά τα περι χάσιμο χρόνου που θα κάνουν τα τραίνα να μπαίνουν κ να βγαίνουν στο Λουτράκι κ τις δήθεν υψηλές ταχύτητες φοβάμαι κ. Νικηφόρε πως τα΄χετε μπερδέψει λίγο στο μυαλό σας ! Το Λουτράκι θα έχει την δικιά του αυτονομή  σύνδεση με την Αθήνα και δεν θα΄χει σχέση με τα τραίνα που πηγαίνουν Κιάτο . Δηλαδή θα εκτελούν την διαδρομή Λουτράκι – Αθήνα και τίποτα άλλο. Οσο για την ταχυτητα μετά τον ισθμο  το τραίνο θα εισέρχεται στο Λουτράκι με όχι παρακαλΩ από 50 χλμ|ωρα για να προσεγγίσει σε ακτίνα πεζου την σηραφή τΩν 2 πολεοδομικών ιστΩν κάνοντας ύπια διέλευση στα τελευταία 800 m σαν αστικό ΤΡΑΜ Εσείς αν ερχόσασταν σε 1 από τα δημοτικά συμβούλια ή στην ημερίδα για τον προαστιακό θα είχατε πλήρη άποψη από τους ειδικούς ! Και αυτήν την γνώμη την ασπάζονται τΩρα πια εκτΩς από τις χιλιάδες υπογραφές τΩν ΛουτρακιΩτΩν ολοι οι φορείς της πόλης το Δ Σ Λουτρακίου με νεα απόφαση του καθΩς και βουλευτές του νομού. Ο Κ Μπεγλίτης ειχε χαρακτηρίσει λάθος το σχεδιασμό που ειχε αρχικά επιλεγεί ! Άλλωστε και η απάντηση του υπουργεί9ου βρίσκεται στη διάθεση σας πρΩς ενημέρωση  σας ΜήπΩς κ. Νικηφόρε πιστεύεται ότι το υπουργείο και ο ΟΣΕ θέλει να δημιουργηθούν τα προβλήματα που εσείς φαντάζεστε; Κ Νικηφόρε ο δήμαρχος ήθελε τον προαστιακό αλλά μόνο χωρο κοντά στο καζίνο !
Δημήτρης Καραπατάς.   
Αυτός ο αστοιχείωτος  Δημήτρης Καραπατάς έγραψε το παραπάνω  άρθρο
Και τολμά και χρησιμοποιεί και τα λόγια του Νίκου Καζαντζάκη Το ψέμα είναι ανανδρία
Ενώ η πλαστογραφία ονόματος σημαίνει δειλία Νικηφόρος