Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πρόταση Σαββίδη για χορηγία στη Super League


Σαββίδης
Μετά τις προτάσεις ΟΠΑΠ και Μαρινάκη και ο Ιβάν Σαββίδη μπήκε σύμφωνα με πληροφορίες στο παιχνίδι για τη χορηγία της Super League.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία Dimera του Ιβάν Σαββίδη κατέθεσε πρόταση για την χορηγία της Super League, που φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια. Δηλαδή πρόταση για διετή συμφωνία με 2,5 εκατομμύρια ευρώ το ετήσιο τίμημα.
Ως τώρα η Λίγκα είχε δύο προτάσεις στα χέρια της για τη χορηγία. Μία από την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη και μία από τον ΟΠΑΠ.
Η πρόταση του ΟΠΑΠ αποτελείται από δύο εναλλακτικές. Η πρώτη αφορά χορηγία τεσσάρων ετών και προβλέπει 1,275 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο και 2 εκατομμύρια ευρώ τον δεύτερο χρόνο, με τον ΟΠΑΠ να έχει το αποκλειστικό δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια με 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον τρίτο χρόνο και 3 εκατομμύρια ευρώ τον τέταρτο. Συνολικά δηλαδή η πρόταση του ΟΠΑΠ μπορεί να φτάσει τα 8,775 εκατομμύρια ευρώ. 
Η δεύτερη είναι για κλειστό τετραετές συμβόλαιο, όπου η συνολική πρόταση φτάνει τα 7,275 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, 1,275 εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο και από δύο εκατομμύρια για κάθε επόμενο. 
Σε ό,τι αφορά την πρόταση της εταιρείας του Βαγγέλη Μαρινάκη, αφορά χορηγία δύο ετών, με 2 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο και 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον δεύτερο. Συνολικά δηλαδή η πρόταση της Alter Ego φτάνει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.
Πλέον, η Λίγκα έχει στα χέρια της και την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη, η οποία είναι η καλύτερη.