Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

«"Παλιάτσος" ο Μπράβο, αίνιγμα ο Πεπ»

Πεπ - Μπράβο
Οι Αγγλοι δεν υποδέχθηκαν  εύκολα την ήττα (4-0) στην Βαρκελόνη, καταλογίζοντας λάθη στον Πεπ Γκουαρντιόλα, την επιλογή του Ραούλ Μπράβο  αλλά και την χρησιμοποίηση του Αγουέρο σαν αλλαγή.
 Η «Sun» κάνει λογοπαίγνιο, με το επώνυμο του Χιλιανού τερματοφύλακα, γράφοντας «payaso», που σημαίνει  «κλόουν», κάτι που μάλιστα είναι της μόδας στην Αγγλία το τελευταίο διάστημα (ντύτονται κλόουν για να τρομάζουν τους ανθρώπους). Η βρετανική εφημερίδα, επέκρινε ανοιχτά την προσέγγιση του Γκουαρντιόλα στο παιχνίδι: «Ένα χατ τρικ από τον Μέσι, κάνει θλιβερή την επιστροφή του Πεπ. Ο Αγουέρο ήταν στον πάγκο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι Ο Τζόε Χαρτ, σίγουρα θα παρακολούθησε πολύ προσεκτικά το παιχνίδι από την τηλεόραση».
 Η «Mail Online» ανέφερε: Ο Μέσι χτύπησε την Σίτι: ένα χατ-τρικ που τιμώρησε τον Πεπ, ο οποίος επέλεξε να αφήσει εκτός του Αγουέρο».
 Η «Mirror» έγραψε: «Ένα χατ-τρικ από τον Μέσι αφήνει ερείπια γύρω από τον Γκουαρντιόλα. Οι Καταλανοί, θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουν  τον Μπράβο για ένα γελοίο σφάλμα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο προπονητής της Σίτι είναι ένα αίνιγμα. Τόσο οι οπαδοί της Σίτι, όσο  και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ, απορούν με την απόφασή του να αφήσει Αγουέρο στον πάγκο. Στην τεράστια ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα, βοήθησαν, Μπράβο, Μέσι και Γκουαρντιόλα
 Η «Guardian»  σημείωσε: «Για τον Γκουαρντιόλα ήταν μια νύχτα της τιμωρίας. Ο Μπράβο ήταν  ένοχος για την παράλογη κόκκινη κάρτα και η ομάδα έκανε πάρα πολλά λάθη. Ο  Γκουαρντιόλα ήταν εξαιρετικά τολμηρός με την τακτική του, αφήνοντας τον Αγουέρο  έξω από την αρχική ενδεκάδα»