Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Προς τον κ. Αστυνομικό Διευθυντή της Κορινθίας.


Στην φωτογραφία έχουμε τον υπαρχιφύλακα  κ. Αθανάσιο Ιατρού και του προέδρου της ΕΠ Σ Κορινθίας που είχε βγει στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των ομάδων Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακού Πειραιά 
Και τότε ρωτήσαμε γι αυτή την παρουσία και πήραμε την απάντηση ότι ο  κ. υπαρχιφύλακα ήταν εκεί ( στους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου που απαγορεύεται η είσοδος  )  για λόγους φιλίας. Και ενώ όλοι γνωρίζαμε ότι φίλοι εκεί δεν μπορούν να περάσουν 
Και ερχόμαστε στην γενική συνέλευση του Ιουλίου του 2013 της Ε Π Σ Κορινθίας που βρίσκεται μέσα στην αίθουσα του εργατικού κέντρου  ο κ Ιατρού παράνομα και προκαλεί τον παράγοντα κ. Πρωτόπαπα Και όλα αυτά τα έγραψα και με μια περίεργη δήλωση του αρχηγού του αντίπαλου ψηφοδελτίου του κ. Τσιχριτζή και με μια κατάθεση στο εφετείο Ναυπλίου που από μάρτυρας υπεράσπισης έγινε κατηγορίας καταδικάστηκα σε οκτώ μήνες φυλακή Και ο κύριος που κάλυψε τον κ. Ιατρού  και πρόδοσε όχι εμένα αλλά την αλήθεια  σήμερα είναι πρόεδρος του πολιτισμού και του αθλητισμού του Δήμου Κορινθίων Δοξάστε τον χωρίς σχολιασμούς. 
Και ο κ. Ιατρού και πάλι εθεάθη  μαζί με τον κ. Τσιχριτζή να παρακολουθεί τον αγώνα των εθνικών  ομάδων Ελλάδας -- Κύπρου και να τρώει σε αίθουσα του σταδίου που η Ε Π Ο την είχε μετατρέψει σε πολυτελέστατο εστιατόριο. 
Και εκεί μόνο αξιωματούχοι του ποδοσφαίρου μπορούσαν να περάσουν Και πάλι ρωτάμε ο κ. υπαρχιφύλακας με ποια πάλι ιδιότητα πέρασε και έφαγε στο εστιατόριο.  Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι "συνοδός" του κ. Τσιχριτζή σε μια εποχή που και οι δικαστές έχουν μείνει χωρίς αστυνομικούς να τους προστατεύουν Είμαι βέβαιος ότι και πάλι θα βγω  εκτεθειμένος αλλά τώρα δεν θα μείνω με τα χέρια σταυρωμένα επειδή δεν θα πιστέψω σε κανέναν και θα ενεργήσω μόνος μου.